Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sesu said:

Abi, Gökhan'ın moralini bozmak istemiyorum ama ne kadar zayıfmış farkında mısınız?

Diete başladım evet :(

hayatım kilo alıp vermekle geçio, evrimimi bir türlü tamamlayamadım.
Mesaj tarihi:
ahaha birbirlerinden destek de aldıklarına göre artık kmse tutamaz onları.

ne tartışıcam abi seninle "bi lafa bakarım laf mı diye bi de adama bakarı.." diye bi laf var sadece bu kadarını biliyorum

neyse

http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png
Mesaj tarihi:
Dayman said:

olm yazik lan

This.

Olitere de geldi. Pipet, roketadam, nutelle seven falanı da al yanına, patinin gereksizleri olarak voltranı oluşturun.

Ki hepiniz birden küçük düşürün kendinizi postlayarak çünkü inanın benim hiç hakaret etmeme gerek yok.

Her reaction image'ım harcanacaktır çok daha iyi rakipler üzerinde, o yüzden careface, arık gereksiz olmaya dönebilirsiniz.

Lyv:
Lyvanna_Dolores said:

kk

Mesaj tarihi:
synthesizer said:

kalıp izlemek isterdim ama çıkıyorum. bakalım escape tanklayabilecek mi

hayır abi gerçekten yetersizler ben onları sonuna kadar tanklıyım ama ee neolacak sonuç olarak? admaların zihniyet aynı böle geldi böle gidicek. lyvna kendini fotoğraflarla ifade edebiklen bir kız. keza xunn da öle ama xunn un mantıklı(!) postları da var. ne diceksn abi bu tarz insanlara
Mesaj tarihi:
xunn said:

Dayman said:

olm yazik lan

This.

Olitere de geldi. Pipet, roketadam, nutelle seven falanı da al yanına, patinin gereksizleri olarak voltranı oluşturun.

Ki hepiniz birden küçük düşürün kendinizi postlayarak çünkü inanın benim hiç hakaret etmeme gerek yok.

Her reaction image'ım harcanacaktır çok daha iyi rakipler üzerinde, o yüzden careface, arık gereksiz olmaya dönebilirsiniz.

bak mesela abi adamın bütün postları bu tarz. özenti desen özenti değil. yani bişi derdim de neyse

bide bu ikisine sanırım ilkokulda cok resim çizdirdiler hep "bak kızım/oğlum(!) bana burdan ne anladıgını cizeerek göster bakıyım" diye dfs
Mesaj tarihi:
said:
bak mesela abi adamın bütün postları bu tarz. adam türk değil ingilizce yaşıyo hayatı full.

Öyle yaşıyorum gerçekten de.

Ama bu şu an senin ne haddini aşmanla alakalı ne de orada yardırdıgım herhangi birşeye cevap.

Söyledigime cevap veremeyip beni tasvir niye ediyorsun ki, benim nasıl postlar attıgım belli.

Ya adam gibi savun yada sus git.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...