napae Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 liseli said: KARDEŞ RESMIMI NEDEN KAPATTINIZ? liseli said: SLM Al, mutlu musun şimdi?
Mortis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 sesu said: Abi, Gökhan'ın moralini bozmak istemiyorum ama ne kadar zayıfmış farkında mısınız? Diete başladım evet :( hayatım kilo alıp vermekle geçio, evrimimi bir türlü tamamlayamadım.
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 escape said: biri diğerinin özentesi ondandır Evladım masif butthurt geçmeyecek kuyrugunu kıstırıp kaçtıgın sürece tartışmak yerine.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hoşgör Ahmet-zun escape said: Lyvanna_Dolores said: ergenlik. ee?
olitere Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ayar yinede iyidi ama eskeype repini verdim
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahaha birbirlerinden destek de aldıklarına göre artık kmse tutamaz onları. ne tartışıcam abi seninle "bi lafa bakarım laf mı diye bi de adama bakarı.." diye bi laf var sadece bu kadarını biliyorum neyse http://img94.imageshack.us/img94/5697/hahhahh.png
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 kalıp izlemek isterdim ama çıkıyorum. bakalım escape tanklayabilecek mi
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Lyvanna_Dolores said: kk gerçekten güzel bir paylaşım insanların bunu bulması çok zor olabilirdi teşekkrler bulup linklediğin için :)
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Dayman said: olm yazik lan This. Olitere de geldi. Pipet, roketadam, nutelle seven falanı da al yanına, patinin gereksizleri olarak voltranı oluşturun. Ki hepiniz birden küçük düşürün kendinizi postlayarak çünkü inanın benim hiç hakaret etmeme gerek yok. Her reaction image'ım harcanacaktır çok daha iyi rakipler üzerinde, o yüzden careface, arık gereksiz olmaya dönebilirsiniz. Lyv: Lyvanna_Dolores said: kk
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 synthesizer said: kalıp izlemek isterdim ama çıkıyorum. bakalım escape tanklayabilecek mi hayır abi gerçekten yetersizler ben onları sonuna kadar tanklıyım ama ee neolacak sonuç olarak? admaların zihniyet aynı böle geldi böle gidicek. lyvna kendini fotoğraflarla ifade edebiklen bir kız. keza xunn da öle ama xunn un mantıklı(!) postları da var. ne diceksn abi bu tarz insanlara
olitere Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 benim işim olmaz lan ahah yiyin birbirinizi
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xunn said: Dayman said: olm yazik lan This. Olitere de geldi. Pipet, roketadam, nutelle seven falanı da al yanına, patinin gereksizleri olarak voltranı oluşturun. Ki hepiniz birden küçük düşürün kendinizi postlayarak çünkü inanın benim hiç hakaret etmeme gerek yok. Her reaction image'ım harcanacaktır çok daha iyi rakipler üzerinde, o yüzden careface, arık gereksiz olmaya dönebilirsiniz. bak mesela abi adamın bütün postları bu tarz. özenti desen özenti değil. yani bişi derdim de neyse bide bu ikisine sanırım ilkokulda cok resim çizdirdiler hep "bak kızım/oğlum(!) bana burdan ne anladıgını cizeerek göster bakıyım" diye dfs
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 çizgifilm animasyonda okuyorum zaten
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 said: bak mesela abi adamın bütün postları bu tarz. adam türk değil ingilizce yaşıyo hayatı full. Öyle yaşıyorum gerçekten de. Ama bu şu an senin ne haddini aşmanla alakalı ne de orada yardırdıgım herhangi birşeye cevap. Söyledigime cevap veremeyip beni tasvir niye ediyorsun ki, benim nasıl postlar attıgım belli. Ya adam gibi savun yada sus git.
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 bak şimdi lyva kendini tekrar ifade edebilmek içn yeni resimler arıyor. xunn da bana güzel laf atıcak benim anlayamayacagım ing terimlerle gelicek.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ayrıca ahmet-zun da gsf li olacak 3 ay içinde ^^
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ahmet bırak şimdi birkaç lan party öncesine kadar legal olarak 4chana girmen bile yasaktı lan senin
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 [KOCAMAN]HAHAHAHAHOHOHOHOHOHOAHAHAHAHAHHOHOHOHOH[/KOCAMAN]
Öne çıkan mesajlar