Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kermit said:

olitere said:

Xaenin said:

olitere said:

xaenin uo oynuyan ergen veled değil hiçbirimiz. Tanımadığın birine yılışırsan tepki görürsün , bende tepki gösteririm bunda anlaşılmıyacak birşey yok.Kaçırdığınız nokta insan psikolojisi , burası public bir forum olduğu için sizin haberiniz bile yokken 100lerce insan aranızdaki muhabbetleri okuyup , gülüyor ..vs Zamanla hergün okulda karşılaştığın ama hiç konuşmadığın birine olan sima tanıdıklığına benzer bir duygu uyanıyor bunları tahmin etmeniz gerekirdi.Sonuçta evde bira partisi verirken naber lan keraneci diye sokaktan eve giren yabancı bir adamla aynı durum değil.Çok kasdıysanız tamam takılın kendi aranızda tanımam etmem gerçekten hiçbirinizi

Sen sima olarak tanıdığın, uzaktan bakıp güldüğün adama günü gelince bu şekilde davranabiliyorsan ben tartışmayı bırakıyorum.
Aynı örnek değil sadece benzetme amacı var.Burası internet olduğu için sadece sima benzerliğide kalmıyor yeri geliyor en gizli derdini insanlar paylaşabiliyor , bu durumun ortada bir yakınlık uyandırması bünyede kaçınılmaz.Drama meraklısı pati halkı her zamanki gibi konuyu büyüttü . Hatanız buranın publicliğini unutup evde arkadaş muhabbeti yaptığınızı zannetmeniz ama öyle değil işte yüzlerce insan var sizi okuyan.Her neyse bu kadar rahatsız olduysanız tamam kapatalım konuyu

anlamadığın nokta
sana defalarca söylemem sağda solda
hatta söylediğim laflarda araya hakaret bile sıkıştırmam
bi samimiyetim olmadığını senle, seni tanımadığımı ve aptal gibi davrandığını defalarca söyledim
bunun üstüne gelip sen böyle davranıyosan var bi bildiğin.
çünki sebebi artık kimsin nesin tanımam bi yerden acın var ve kafayı takmışsın bana bariz. benim yazmadığım şeyleri "kakanı yiyim tamam abi" diye alıntılayıp kermit yazdı diye yazıyosan beyinsizin önde gidenisin. üstüne sana sen kimsin ne bu samimiyet dediğimde pişkin pişkin davranıyosan şu yazdıkların ne alaka ?
sorunluysan kabul et. yoksa hala burda daha ne yazıyosun uza
Mesela şu yazdıklarına ağır tahrik var başka birşey demiyorum
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Ben buradan edineceğim 3-5 insanı edindiğime inanıyorum 10 yıl içinde, en yakın arkadaşım, ev arkadaşım vs.

İşte bir de böyle ibneler var afedersiniz. Yoksa ben miyim en yakın arkadaşın? asdfergh
Mesaj tarihi:
sesu said:

Xaenin said:

Ben buradan edineceğim 3-5 insanı edindiğime inanıyorum 10 yıl içinde, en yakın arkadaşım, ev arkadaşım vs.

İşte bir de böyle ibneler var afedersiniz. Yoksa ben miyim en yakın arkadaşın? asdfergh

Seni saymıyorum lan forumdan kız buldu sanıcak millet.
Mesaj tarihi:
sesu said:

Xaenin said:

seni tınlayanmı varda lan şesu
tabiki benim
Mesaj tarihi:
senko said:

raid ortaminda hicbi zaman samimiyet olusmuyor zaten, memur gibi oynayip cikiyorsun.

ehahaha
barnacle said:

dasaaa said:

@barnacle:
abi büyük ihtimalle bunlar buradaymış. uo'yu da forumu da üstlerine kurmuşlar.

inanırım valla. böyle bi sinerji, kankito ortamı sonradan olmuş olamaz.. kıskandım

gerçekten öyle abi, ben de kıskanıyorum. sonra geçiyor ama
Mesaj tarihi:
kermit said:

sesu said:

Ahaha götümü kaldıracaksınız başınıza bela olurum sonra. En iyisi bu gazla essay yazayım ben. SİYU

Bİ FOTO KOYDA GİT LAN HATRIM KALIR
köylü sus ve skype a bak.. bak yakınlık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...