olitere Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 4-5 sene burda takılınca tanıyormuşsun gibi oluyor karşı tarafın haberi olmasa bile.Televizyonda izlediği bir dizinin aktörünü yolda görünce sarılan adam gibi
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 h de var bacım soyadda rica edicem, beni bu kadarcık mı tanıyosun
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 synthesizer said: h de var bacım soyadda rica edicem, beni bu kadarcık mı tanıyosun Hayır bu samimiyetin nerden geliyor onu anlayamadım ben? Sen kimsin ki?
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Xaenin said: olitere said: sus lan köylü lü lü lü *eko* Bu samimiyet nereden geliyor? Ben bu lafı daha önce başkalarına çok dedim.O yüzden şu lafı etmeye şu forumda kimsenin hakkı yok bakarsan. Hee dipnot: Ünleme bassaydın sakın deme 10 kere falan basmışımdır :D
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 barbu said: bu tanıyıp tanımadığına yılışık yılışık muhabbetler edenlerin türemesi sizin suçunuz bu arada abi. idrak edemiyorlar kimlerin birbirini tanıdğını bazıları. ne biliyim yenidir filan. herkes böyle konuşuyor sanıyordur birbirleri ile. O ne demek ya? Adam kimi tanıyıp kimi tanımadığını idrak edemiyorsa işi ne burada?
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bu kadar benimsemeyin yahu sarılmak falan
barnacle Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 herkes nikiyle hitab etsin kardeşim. ya da soy isim daha karizma.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bir paticik ilişkiler chart'ı hazırlarsak bu sorunlar ortadan kalkar aslında.. kim kimi tanıyor, kim kimin arkadaşı hemen anlarız. hm.. ya da hazırlamayalım yaaa.
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Xaenin said: barbu said: bu tanıyıp tanımadığına yılışık yılışık muhabbetler edenlerin türemesi sizin suçunuz bu arada abi. idrak edemiyorlar kimlerin birbirini tanıdğını bazıları. ne biliyim yenidir filan. herkes böyle konuşuyor sanıyordur birbirleri ile. O ne demek ya? Adam kimi tanıyıp kimi tanımadığını idrak edemiyorsa işi ne burada? anlamadın sen. kendi tanıması değil. kimlerin kimlerle ne kadar yakın olduğunu bilmiyo olabilir. gerçi olitere yeni değil gibi. bunu anlamış olması lazım şimdiye.
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Öyle de olmuyor ki ama, ben şimdi Kaan'a Xaenin mi diyeyim yani? sadfrgh
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 barnacle said: herkes nikiyle hitab etsin kardeşim. ya da soy isim daha karizma.olmaz Benim ad soyad aynı
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 birisiyle yatak paylasmadan veya birlikte soyunmadan samimi olmam ben.
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 barnacle said: herkes nikiyle hitab etsin kardeşim. ya da soy isim daha karizma. budur.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 siz kimle muhabbetiniz var kimle samimi değilsiniz anlayamıyosanız zeka geriliğiniz var cidden adamın benle bi muhabbeti yok tek amacı sağda solda başarısızca beni haraslamak benim yazmadığım mesajları ben yazıyomuşum gibi alıntılayıp bişiler saçmalamaya kadar getirdi. e sonra burda pişkin pişkin takılır bu kadar hakaretin üzerine havuç falan yeseymiş çocukken bunlar olmazmış galiba
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Olmaz o, bana herkes şesu diyor normalde de.
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 barbu said: anlamadın sen. kendi tanıması değil. kimlerin kimlerle ne kadar yakın olduğunu bilmiyo olabilir. gerçi olitere yeni değil gibi. bunu anlamış olması lazım şimdiye. senin biriyle yakin olmadigini bilmen icin baskasinin kiminle yne kadar yakin oldugunu bilmene gerek yok ki barbut, sen yakin diilsen, yakinlik yapmican.
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 adam benim mükemmelliğim karşısında ezilmiş utanç duygusu ile saldırıyo işte yazık lan
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Ne popüler adamsın Gökalp. Herkes summonlandı resmen.
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 kermit said: havuç falan yeseymiş çocukken bunlar olmazmış galiba cok komik
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 aquila said: barbu said: anlamadın sen. kendi tanıması değil. kimlerin kimlerle ne kadar yakın olduğunu bilmiyo olabilir. gerçi olitere yeni değil gibi. bunu anlamış olması lazım şimdiye. senin biriyle yakin olmadigini bilmen icin baskasinin kiminle yne kadar yakin oldugunu bilmene gerek yok ki barbut, sen yakin diilsen, yakinlik yapmican. ben şükrüye kel diyosam samimiyetimdendir ha gelir bana bi daha bana kel dersen senin ağzını yüzünü ananı avradını dediği andada anlarım demekki adam bu kadar samimiyet istemiyo. yani bunu aylardır yapıyosa şükrü ve ben hala anlamıyosamda demekki beynimin %0.0005 ini kullanabiliyorum
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sesu said: Olmaz o, bana herkes şesu diyor normalde de.işte bu yuzden ben de samimiyetimi belirtebilmek için ayşesu falan dedim. ayşesu ne lan
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sesu said: Ne popüler adamsın Gökalp. Herkes summonlandı resmen. ayrıca kusursuzum =)
Öne çıkan mesajlar