Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4-5 sene burda takılınca tanıyormuşsun gibi oluyor karşı tarafın haberi olmasa bile.Televizyonda izlediği bir dizinin aktörünü yolda görünce sarılan adam gibi
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

h de var bacım soyadda rica edicem, beni bu kadarcık mı tanıyosun

Hayır bu samimiyetin nerden geliyor onu anlayamadım ben? Sen kimsin ki?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

olitere said:

sus lan köylü lü lü lü *eko*

Bu samimiyet nereden geliyor?

Ben bu lafı daha önce başkalarına çok dedim.O yüzden şu lafı etmeye şu forumda kimsenin hakkı yok bakarsan.

Hee dipnot: Ünleme bassaydın sakın deme 10 kere falan basmışımdır :D
Mesaj tarihi:
barbu said:

bu tanıyıp tanımadığına yılışık yılışık muhabbetler edenlerin türemesi sizin suçunuz bu arada abi. idrak edemiyorlar kimlerin birbirini tanıdğını bazıları. ne biliyim yenidir filan. herkes böyle konuşuyor sanıyordur birbirleri ile.

O ne demek ya? Adam kimi tanıyıp kimi tanımadığını idrak edemiyorsa işi ne burada?
Mesaj tarihi:

bir paticik ilişkiler chart'ı hazırlarsak bu sorunlar ortadan kalkar aslında.. kim kimi tanıyor, kim kimin arkadaşı hemen anlarız.

hm..

ya da hazırlamayalım yaaa.

Mesaj tarihi:
Xaenin said:

barbu said:

bu tanıyıp tanımadığına yılışık yılışık muhabbetler edenlerin türemesi sizin suçunuz bu arada abi. idrak edemiyorlar kimlerin birbirini tanıdğını bazıları. ne biliyim yenidir filan. herkes böyle konuşuyor sanıyordur birbirleri ile.

O ne demek ya? Adam kimi tanıyıp kimi tanımadığını idrak edemiyorsa işi ne burada?

anlamadın sen. kendi tanıması değil. kimlerin kimlerle ne kadar yakın olduğunu bilmiyo olabilir. gerçi olitere yeni değil gibi. bunu anlamış olması lazım şimdiye.
Mesaj tarihi:
siz kimle muhabbetiniz var
kimle samimi değilsiniz anlayamıyosanız zeka geriliğiniz var cidden
adamın benle bi muhabbeti yok
tek amacı sağda solda başarısızca beni haraslamak
benim yazmadığım mesajları ben yazıyomuşum gibi alıntılayıp bişiler saçmalamaya kadar getirdi.
e sonra burda pişkin pişkin takılır bu kadar hakaretin üzerine
havuç falan yeseymiş çocukken bunlar olmazmış galiba
Mesaj tarihi:
barbu said:

anlamadın sen. kendi tanıması değil. kimlerin kimlerle ne kadar yakın olduğunu bilmiyo olabilir. gerçi olitere yeni değil gibi. bunu anlamış olması lazım şimdiye.

senin biriyle yakin olmadigini bilmen icin baskasinin kiminle yne kadar yakin oldugunu bilmene gerek yok ki barbut, sen yakin diilsen, yakinlik yapmican.
Mesaj tarihi:
aquila said:

barbu said:

senin biriyle yakin olmadigini bilmen icin baskasinin kiminle yne kadar yakin oldugunu bilmene gerek yok ki barbut, sen yakin diilsen, yakinlik yapmican.

ben şükrüye kel diyosam samimiyetimdendir
ha gelir bana bi daha bana kel dersen senin ağzını yüzünü ananı avradını dediği andada anlarım
demekki adam bu kadar samimiyet istemiyo.
yani bunu aylardır yapıyosa şükrü ve ben hala anlamıyosamda demekki beynimin %0.0005 ini kullanabiliyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...