Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elarine said:

@Tyrannus server nedir vs. konuşalım istersen. özelden değil aman diyim. asjhdjashd ORDA DA YAZILCAKSAN söyle de o server a gelmeyelim?!!

ares yada diezdeyiz hepimiz
Mesaj tarihi:
sesu said:

Al işte kaldırdınız kızın götünü.
lafım elarineye değil.Her kızın götünün kalkma potansiyeli olmak zorunda mı abi beni soğutuyor bu hayattan.Ne kadar mütevazi ,şirin,küstah,güzel,çirkin olursa olsun her kız şımarabiliyor abi ya
Mesaj tarihi:
Bazı arkadaşlar cidden oturup hayatlarını gözden geçirmeli, meme gçrmek için ÖM atıyorum, msnden harasslıyorum hayatım nereye gidiyor diye.

Get a fucking life son.
Mesaj tarihi:
olitere said:

sesu said:

lafım elarineye değil.Her kızın götünün kalkma potansiyeli olmak zorunda mı abi beni soğutuyor bu hayattan.Ne kadar mütevazi ,şirin,küstah,güzel,çirkin olursa olsun her kız şımarabiliyor abi ya

Her kız şımarmaz ki, yeterli ilgiyle her insanın götü kalkar.
Mesaj tarihi:
kermit said:

hadi iyi geceler arkadaşlar
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/189424_143354435732268_100001731366867_275828_5912065_n.jpg

deminden beri bakıyorum neye benzeteceğim diye..

"wellcome to internet" olmuş bu işte, muhteşem
Mesaj tarihi:
Elarine said:

sesu said:

Geyik yaptığımı anlamadın herhalde?

Ben de daslak geçtim zaten, sen anlamamışsın cicim.
Mesaj tarihi:
sesu said:

olitere said:

sesu said:

Her kız şımarmaz ki, yeterli ilgiyle her insanın götü kalkar.
Erkeklerin şımarıklığı testestorunumu alakadar etmediği için kızların şımarıklığına isyan etmiş bulunmaktayım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...