BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=853xmlimrqg
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 forgiver said: çok mu fesadım fantasy gay bangbus yapmış sanki ahaha
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Abi çocuk kafasına girmeye çalışmayın. Bu yaştan sonra bizim ayık olarak girebileceğimiz bir kafa değil o =)
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Lyvanna_Dolores said: ahaha ne sevimli bişey bu yahu aklıma bu geldi görünce, patide resmi arıyorum kaç dakkadır asdf
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Estel_Anorien said: BeIlow said: aslında japonlar çizince olmuyor ama konuyu güzel işliyorlar yaw.. ya nası işlerse işlesin atakowoooooo dotttobayooooo minton toremon nakawaaaaa falan diye anlatınca bütün konsantrasyonum konuya ilgim dağılıyor gülmeye başlıyorum. Eşek hoşaftan ne anlar atasözümüzü dile getirmek istiyorum. Her gördüğünüz anime olmuyor zaten, bir de pek azı güzel oluyor bana göre ama bildiğin ev hanımlarının bugün pazartesi x dizisi var cinsinden takip ediyorum birkaç animeyi ^_^
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aynen çok acayipler bi süre sonra azcık çözebiliyosun ama bi yerden sonra yine erişemiyosun o kafaya. tükürün gitsin işte
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Estel_Anorien said: BeIlow said: aslında japonlar çizince olmuyor ama konuyu güzel işliyorlar yaw.. ya nası işlerse işlesin atakowoooooo dotttobayooooo minton toremon nakawaaaaa falan diye anlatınca bütün konsantrasyonum konuya ilgim dağılıyor gülmeye başlıyorum. kore filmlerinde de adamların adları ve tipleri çok yakın olduğu için bi süre sonra kim kimdi anlamadan izlediğim oluyor. ha misal korku filmi " atakowoooooo dotttobayooooo minton toremon nakawaaaaa " -pauhaahahhahahahahhaha bir de katil buzdolabı!!! gibi filmler yapıyorlar 1.kelime yerine korku filmine uygun hede koy (katil/cani/korkunç/vahşi) 2.kelime yerine de bir obje koy (ev/ayakkabı/telefon/çanta) acaip korkunç olm!!! hadi lan
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bana eşek dendi. ban istiyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.anime.com/Samurai_Champloo/images/04.jpg
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Estel_Anorien said: BeIlow said: aslında japonlar çizince olmuyor ama konuyu güzel işliyorlar yaw.. ya nası işlerse işlesin atakowoooooo dotttobayooooo minton toremon nakawaaaaa falan diye anlatınca bütün konsantrasyonum konuya ilgim dağılıyor gülmeye başlıyorum. yapma hayrettin
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 benim anlamadığım ingilizce dersinde resim ne alaka ?!1
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 peki eşek denmesine mi üzüleyim canımın hoşaf çekmesine mi ehaehu
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Pipet said: benim anlamadığım ingilizce dersinde resim ne alaka ?!1 sen bizim lise hazırlıkta ingilizce derslerinde hazırladığımız proje adlı haftalık ödevleri görseydin bi de
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ya o resim sene sonu son derslerde ortaya çıkmış bir boş zaman ürünü.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 cerebralis said: ya o resim sene sonu son derslerde ortaya çıkmış bir boş zaman ürünü. Ders saatinde hadi çocuklar bu ders boşsunuz diyip oje sürmüyordun yani?
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 eheue tüh gördünmü eleverdik kendimizi.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://www.inquisitr.com/wp-content/busted.jpg
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 anladık şimdi çocuğun hangi kafada olduğunu..
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aseton kafası edit: SNAP!
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 önce ojeyle giriş yapıyoruz overdose olmasın diye soora vuruyoruz asetona gfdgsh daha etkili:D boşuna demedim psychedelic diye
Öne çıkan mesajlar