Bittus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 tavsanadam adli eser http://i52.tinypic.com/29yh3rm.jpg
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bittus said: tavsanadam adli eser http://i52.tinypic.com/29yh3rm.jpg edit: obur sayfaya dusmusuz
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 ahah harbiden lan yıllardır kardan adam yapıyoruz. hiç aklınıza geldi mi tavşan adam, kedi adam, kuş adam yapmak. vallaha benim gelmedi. gözlerdeki pembe sprey de başarılı.
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 O gözler sprey degil abi. Tavsan'in radyoaktif gözbebekleri var.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 biz okulda travesti yapmıştık. tatil olduğu gün. sonra müdür kızmış, yıktırmıştı. ama bizim yaptımızı öğrenemedi. bu da böyle sıkıcı bir hikayem işte.
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 istanbul a kar yağsın istiyorum artık :/
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Benim arkadaşlarım terbiyesiz, pipi gibi şeyler yapıyolar kardan. :/
Bittus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 su an iglu yapim asamasinda, bitince koycam onu da
sesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Büyük yapın içine girip takılıyorduk biz, çok eğleniyorduk.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 aaaa yettim ama ben dimi ya küfür mahiyetinde diildi o laf hani şu karikatürü değişik bi şekilde canlandırdım şesu san kızma
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: ben orospu çocuğu yaptım kardan sesu said: Büyük yapın içine girip takılıyorduk biz, çok eğleniyorduk. tavsiyeye rep
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sesu said: Büyük yapın içine girip takılıyorduk biz, çok eğleniyorduk. içine girecek kadar büyük yapmak için çok kar lazım. o kadar kar nerden bulalım. hele ben kartopu yapcak kar bulamıyorum :/
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Geçen sene kar yağdığında ne eğlenmiştim be. Kardan adam yapıp kardan adamla birlikte üç kişi sigara içmiştik, alkol içmiştik filan ah ah yine yağsın
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 BeIlow said: alkol içmiştik hjgfjku
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: ben orospu çocuğu yaptım kardan o zımann...
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 sen kafadan döküyorsan bilemem bebeğim alkolü. ya da içmek yerine farklı bir şekilde vücuda sokuyorsan sorgulamam ?
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 napae said: Benim arkadaşlarım terbiyesiz, pipi gibi şeyler yapıyolar kardan. :/ pipi gibi şeyler nasıl ya pipidir o zaman o ona benzeyen başka bi şekil ne varki patlıcan ya da o tarz bişiler olurki onu da yapmaları saçma zaten "hadi lan kardan patlıcan yapalım" saçma yani.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 kardanadam diyince hep aklıma gelir. ufaktım baya. uğraşıp dayımla beraber boyumdan büyük kardanadam yaptım. özendim havuç,kömür ve atkı sardım filan. sonra yukardan camdan arada bir bakıyodum. bi baktım. kızın biri dandik bir kaltakadam yaptı ve havucumu filan çalıp kendisininkine taktı. nasıl sinirlenmiştim. sonra bağırdım aşağı gelcem filan diye de geri takmıştı sanırım. resmen sinirlendim gene. hırsız ya
Öne çıkan mesajlar