kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 napae said: Sus kız, gelicekler şimdi. izmirliler demedim 10 harfliler dedim AAAA BUNDAN SONRA ONLARA 10 HARFLİ DİYCEM LAN HAHAHA cin gibi bunlarda summon oluyolar izmirliler diyince
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: BeIlow said: Dont let me downnnnn ne güzel şarkıın lan. biz nerdeyiz sen nerdsin ya yapma volkan ya kaan lan ne volaknı
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 10 harfliler demeyim ya bazıları 10 harflilerden girmiyo oralı değil yani ama o kategoriye sokayım lan ben onlarıda 2 3 tane istanbullu var onlarda 10 harfli olsun madem. 3 harfli gibi. söylediğin anda summon oluyo bunlarda ama karı fotosu koyunca summon olur lan bunlar...
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 napae said: Kavga mı var? naz bi foto koysana ya summon olcaklarmı merak ettim hadi deney yapıcaz bi foto koy kırma beni yoksa şerefsizim ben koyarım
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi onu naz değil başka bi kız yapsın bence.
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 escape said: abi onu naz değil başka bi kız yapsın bence. Niçin?
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi o kısaltma bişi farkettirmedi bence hala şey yani ama pek bişi ddeğil yani hadi foto koyun
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 doğru diyo aslında birisi incognito büyüsü atsın kendine nickini dylan yapsın ve önce konulan fotolardan birisini koysun çabuk hadi lan reg var bende büyü için
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 napae said: escape said: abi onu naz değil başka bi kız yapsın bence. Niçin? sen foto koyarsan yazmaz kimse kermitin dediği gibi cünkü. yani yanlış anlama o anlamda demedim başka şeyler var kermitte üstteki postta bahsetti zaten
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 abi şimdi farkettim de benim hiç adam gibi fotoğrafım yok ya
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dasaaa erken uyarı sistemi yuklu hacı kız resimleri icin. sen o dalgayı kacırdın
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 çalışırkene paspal paspal evde çalışmak mis marvel in sitede gördüydüm onu çiziyodum hoşuma gittiydi
Öne çıkan mesajlar