escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Otrivine said: abi değiştir su imzanı salak salak hareketler yapma millet yanlış anlıcak
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: escape said: neden abi gayet güzel bişi bence her ortamda genelde sadece tek sen oluyorsun isim olarak yani adının yanına soyadını ekleyip bahsetmiyorlar senin hakkında o konuda haklısın lan benimde ismim türkiyede çok az olduğu için yani baya güzel bişi rare isim sahibi olmak bay iyi hem yani ne biliyim, genelde yeni tanıştıgım kızlarla muhabbet ederken kız muhabbeti tıkıyor her zamanki gibi toparlamak için elinde bir koz oluyor; "adının anlamı ne? çok güzel isim."
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 şu noktada kırıcı çok fazla cumle turetilebilir ama hiç gerek yok
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kermit said: escape said: neden abi gayet güzel bişi bence her ortamda genelde sadece tek sen oluyorsun isim olarak yani adının yanına soyadını ekleyip bahsetmiyorlar senin hakkında o konuda haklısın lan benimde ismim türkiyede çok az olduğu için yani baya güzel bişi rare isim sahibi olmak bay iyi Gökalp ismi ne kadar rare olabilir ki?
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 benim ismimde almanyada cok rare. nilpferd su aygiri demek mesela. nils holgersson diyolar arada falan =(
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 evet. biz hepimiz almanca biliyoruz zaten. anladık
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 rare isim denmiş. benimki baya rare. ayrıca 29 şubatta doğdum. kızları ben kaptım escape sori
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 synthesizer said: şu noktada kırıcı çok fazla cumle turetilebilir ama hiç gerek yok ne gerke var evet kırıcılıga. mesela sabahtan beri ben de sana bazı kelimeler türetirdim uyku düzenin bozulurdu baya bi zaman yani. gerek yok dediğin gibi
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 napae said: kermit said: escape said: neden abi gayet güzel bişi bence her ortamda genelde sadece tek sen oluyorsun isim olarak yani adının yanına soyadını ekleyip bahsetmiyorlar senin hakkında o konuda haklısın lan benimde ismim türkiyede çok az olduğu için yani baya güzel bişi rare isim sahibi olmak bay iyi Gökalp ismi ne kadar rare olabilir ki? olabildiğince rare izmin naz olduğu için hiç hissedemeyeceğin bi duygu şekerim hıh
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Dont let me downnnnn ne güzel şarkıın lan.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 barbu said: evet. biz hepimiz almanca biliyoruz zaten. anladık o yüzden türkce karsiligini söyledim ibis.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yannız albüm müdavimlerinin çoğunun ortada olmaması nedeniyle çok güzel seviyeli kaliteli muhabbetlerin dönmesi ne kadar güzel bişi ya daha önceden buralarda kaygan zemin levhası konulmadan yürümek zorlaşıyodu. yerler yapış yapış, ağızlar açılmış sular akıyodu falan.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 escape said: synthesizer said: şu noktada kırıcı çok fazla cumle turetilebilir ama hiç gerek yok ne gerke var evet kırıcılıga. mesela sabahtan beri ben de sana bazı kelimeler türetirdim uyku düzenin bozulurdu baya bi zaman yani. gerek yok dediğin gibiorcan niye kaşınıyosun
kermit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 BeIlow said: Dont let me downnnnn ne güzel şarkıın lan. biz nerdeyiz sen nerdsin ya yapma volkan ya
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vaniLLe said: barbu said: evet. biz hepimiz almanca biliyoruz zaten. anladık o yüzden türkce karsiligini söyledim ibis. evet biraz fail oldum sanırım. hehe
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 synthesizer said: escape said: synthesizer said: şu noktada kırıcı çok fazla cumle turetilebilir ama hiç gerek yok ne gerke var evet kırıcılıga. mesela sabahtan beri ben de sana bazı kelimeler türetirdim uyku düzenin bozulurdu baya bi zaman yani. gerek yok dediğin gibiorcan niye kaşınıyosun uzatma
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 synthesizer said: escape said: synthesizer said: şu noktada kırıcı çok fazla cumle turetilebilir ama hiç gerek yok ne gerke var evet kırıcılıga. mesela sabahtan beri ben de sana bazı kelimeler türetirdim uyku düzenin bozulurdu baya bi zaman yani. gerek yok dediğin gibiorcan niye kaşınıyosun DIRŞ. Orcan arkadaşımız çok ağır konuştu.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 escape said: uzatma1. akıllı 2. terbiyeli ol
Öne çıkan mesajlar