Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Raincloud said:

Babacum sen baya baya düzenli insanmış gibisin sanki

bence tamamen türk kahvesinden kaynaklanıyo.hani elinde nescafe olsa bu beyefendi duruş,yüzdeki o minik gülümseme çok daha farklı olabilirdi.
Mesaj tarihi:
Raincloud said:

Babacum sen baya baya düzenli insanmış gibisin sanki

yanibi zahmet olsun bu odamdaki ikinci yazı masası.. bir önceki için bkz: fotoğraf

http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/sefa-pezevenkligi-varoslari.jpg

sol arkamda kalan bölüm böyle sağ tarafımda kalan bölümde bir de bilgisayar masası var.. ıoda oda değil yazane anasını satayım
Mesaj tarihi:
ya bu arada o tarafda basna ait olan;
1- belgegeçerin altındaki kitaplar
2- bu daha yakında beyaz kutuların latındaki penguen ve uykuuzlar

gerikalan;
çikonun altındaki kısım, bizim büyük dayının hkuk kitapları (listesini çıkarabilirsek inşallah sahafa gidecek)
masanın önündekiler, eski gazeteler babam köşe yazısı fln kesecek de ayıklayacak onları
masanın altında (görünmeyen kısım) koliler.. ama içinde ne olduklarını bilmiyorum, bilmesem de olur
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

seviye düşürmeye geldim

sümünklü

karılı gibin

burunlu

abicim çıkar şu burnundakini gerçekten
yakışsa eyvallahta yani bok gibi duruyo ya
yazık lan kendinize
Mesaj tarihi:
ya zaten ha bugün ha yarın evlenip giedecğim diye elleşmiyorum yoksa benim kitaplar fln kendi kütüphanemde de ehe şimdi bunalrı atarsam anneyle babayla papaz olurum :P bu arada 3 seri fln ansiklopedi zaten anadolunun bir yerindeki bir okula gönderildi bular kaldı işte.. ama junior larousse lar iyidir onları da götüreceğim yanımda
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

abi biliyorum daha 1 tane falan olumlu yorum aldım burnumdakine de, ne bileyim böyle dendikçe hiç çıkartasım gelmiyo. bi ara bıkıp çıkartıcam işte. gençlik fds

çıkarıp kulağına tak belki daha düzgün bi hale gelirsin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...