pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 turk kayvesi olsa da icsek soyle hopurdete hopurdete
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Babacum sen baya baya düzenli insanmış gibisin sanki
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 cogsekersin ürkek ceylan <3 dibek kayfesi türk kahvesini döver ama.
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Raincloud said: Babacum sen baya baya düzenli insanmış gibisin sanki bence tamamen türk kahvesinden kaynaklanıyo.hani elinde nescafe olsa bu beyefendi duruş,yüzdeki o minik gülümseme çok daha farklı olabilirdi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Raincloud said: Babacum sen baya baya düzenli insanmış gibisin sanki yanibi zahmet olsun bu odamdaki ikinci yazı masası.. bir önceki için bkz: fotoğraf http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/sefa-pezevenkligi-varoslari.jpg sol arkamda kalan bölüm böyle sağ tarafımda kalan bölümde bir de bilgisayar masası var.. ıoda oda değil yazane anasını satayım
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 astral boyuta geçsen o eşyaların arasından geçemezsin. bu fotonun her anneye gösterilmesi lazım '' bak dagınık oda böyle olur sus şimdi'' demek için.
yav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Oha! kafayı yerdim ben orda! bu adam bi de akademisyen olacak>:D< abovvvvv
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ben bi çiko esprisi bekliyorum bakalım kim yapcak
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 OĞLUM AĞLAYAN ÇOCUK UĞURSUZLUK GETİRİRMİŞ NAPIYORSUN BELANA MI SUSADIN?!
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 akmar pasajının alt katında yaşıyomuşsun babacum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya bu arada o tarafda basna ait olan; 1- belgegeçerin altındaki kitaplar 2- bu daha yakında beyaz kutuların latındaki penguen ve uykuuzlar gerikalan; çikonun altındaki kısım, bizim büyük dayının hkuk kitapları (listesini çıkarabilirsek inşallah sahafa gidecek) masanın önündekiler, eski gazeteler babam köşe yazısı fln kesecek de ayıklayacak onları masanın altında (görünmeyen kısım) koliler.. ama içinde ne olduklarını bilmiyorum, bilmesem de olur
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 zamanında gazeteden alınmış britannicalar bile var sanki sağ taraflara doğru :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ayıps ettin.. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/sefa-pezevenkligi-kulturbaskenti.jpg tabii ki de, hem de bir kaç çeşidi birden! oda o kadar dolu ki incelemek zaen bir saat fln sürüyor
escape Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 o ansiklopedileri kaldır at yerine kitaplar romanlar falan koy yani ben olsam öyle yapardım ansiklopedi ne lan ahaha
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 FromTheHell said: seviye düşürmeye geldim sümünklü karılı gibin burunlu abicim çıkar şu burnundakini gerçekten yakışsa eyvallahta yani bok gibi duruyo ya yazık lan kendinize
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ya zaten ha bugün ha yarın evlenip giedecğim diye elleşmiyorum yoksa benim kitaplar fln kendi kütüphanemde de ehe şimdi bunalrı atarsam anneyle babayla papaz olurum :P bu arada 3 seri fln ansiklopedi zaten anadolunun bir yerindeki bir okula gönderildi bular kaldı işte.. ama junior larousse lar iyidir onları da götüreceğim yanımda
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Abi harbiden kötü gözüküyor.Kermit in üslupsuzluğunu boşver ama haklı.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 abi biliyorum daha 1 tane falan olumlu yorum aldım burnumdakine de, ne bileyim böyle dendikçe hiç çıkartasım gelmiyo. bi ara bıkıp çıkartıcam işte. gençlik fds
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 benim de abuk bi küpem vardı, çok laf söylediler nazara gelip kırıldı zavallı.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 FromTheHell said: abi biliyorum daha 1 tane falan olumlu yorum aldım burnumdakine de, ne bileyim böyle dendikçe hiç çıkartasım gelmiyo. bi ara bıkıp çıkartıcam işte. gençlik fds çıkarıp kulağına tak belki daha düzgün bi hale gelirsin.
Öne çıkan mesajlar