olitere Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 cinsiyetçilik değil de cinsiyetlerin tabi olduğu ayrı kültürel ve sosyal yaşam tarzlarının kişilikteki gelişiminin sonuçları diyelim.Erkek erkeğe denmesinin sebebi kadın cinsiyetinin varlığı değil , o varlığın toplumsal gelişimde erkeklere nazaran daha fazla ego pompalaması
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Bu arada ben seni bu bölümden banleyince bütün forumdan banleniyorsun, onu da belirteyim. Banlayacak bir sebep göstermeden takır tukur ban basabiliyor olsaydık daha çok insan uçmuş olurdu çoktan. Ama işte forumu kullanan herkes belirli bir zeka seviyesi üstünde olmak zorundadır gibi bir kriter izleyemediğimiz için, atamıyoruz çeşitli insanlara çeşitli banlar.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Yok be abi hepinizden daha erkek kadınlar var şu forumda ondan dedim ben de zaten. Literally çük yüzünden değil yani asdsaf.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ema ablam var en delikanlı. Ben yemeğe gidiyorum, sonra da ders falan çalışacağım. Dylan'a cevap yazamazsam sessiz kalıp karizmadan dolaylı üzerinden prim yapmaya çalıştığım sanılmasın, çok utanırım.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 olitere said: cinsiyetçilik değil de cinsiyetlerin tabi olduğu ayrı kültürel ve sosyal yaşam tarzlarının kişilikteki gelişiminin sonuçları diyelim.Erkek erkeğe denmesinin sebebi kadın cinsiyetinin varlığı değil , o varlığın toplumsal gelişimde erkeklere nazaran daha fazla ego pompalaması benm demk istedgm bu iste.. Trasty disnda ego patlamasi yaşayan erkek grmedm forumda,
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 albüme bu kadar ciddiyet hiç yakışmıyor.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sesu said: Yok be abi hepinizden daha erkek kadınlar var şu forumda ondan dedim ben de zaten. Literally çük yüzünden değil yani asdsaf.evet mesela nil var dicem kızıcak sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 MMMMMMoonster killl !! Bence öldu vurma abı
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dylanN said: değil 3 dolarlık ilgiye (ki 3 dolarlık ilgi de neyse artık) 2 kuruşluk ilgiye bile ihtiyacım yok. Ayrıca bu nasıl bir cümle ya? Değil yeşil elmaya, kırmızı elmaya bile ihtiyacım yok.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 3 dolar 5 Lira eder hacı. Kuruşları karıştırmışsın Kaancığım. DASDAS
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 şair orada dolar kuruyla ilgili genel geçer bi bilgi vermiş. arkasında israil olabilir.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Hep siyonist-emperyalist işleri bunlar.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 applev0dka said: Trasty > dylann Ben Trasty'yi bilemedim. Merak ettim şimdi.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dylann bu albumu de kırarsan sacını basını yolmaya gelirim evini kundaklarım sarıyerde
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ahaha ben yeni album için çalışmalara başladım bile
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sesu said: applev0dka said: Trasty > dylann Ben Trasty'yi bilemedim. Merak ettim şimdi. 100M $ cıro yapan şırketn patronunun oglu mevkisi > 3$ lik manken ajansnın en cırknı mevksı
olitere Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sesu said: applev0dka said: Trasty > dylann Ben Trasty'yi bilemedim. Merak ettim şimdi. said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum
olitere Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 said: 600.000.000$ öylemi ? Sizle Aynı istanbuldamı yaşıyoruz biz diye merak ettim.. Arsa ve Dönüm fiyatlarından haberiniz varmı ? Burda megolomanlık yapmak için değil ama biraz bilirkişilik yapmak için bi yorum yazıcam. Floryadaki Arazinin boyutunu biliyoruz. Oldukça elverişli aslında Konumuda kullanışlı fakat 600m $ Bir arsa için ne demek Farkındamısınız siz ? Yıllık 400m $ ciro yapan bir İnşaat şirketinin Patronun Oğlu mevkiisindeyim ve Tek erkek çocuk olduğumdan dolayı doğal olarakta tek varis pozisyonumdayım 22 yaşındayım ve 600m$ Bir arsaya verebilecek gücümüz allahıma şükür var. Ben o araziyi size banko 150-175m dolar arası bir meblaya tekrar diyorum çok rahat şekilde alırım bana 200m dolar wersinler ben o arsayı önlerine atıp 25m dolarıda cebime indiriyim yani ne 600 ü ya
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 bu adam ego patlamasndan yörungedn ckmıstı.. Bkalm dylannın sonu ne olck
Öne çıkan mesajlar