Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moncici said:

xunn kime benziyor diye düşünüyordum çıkaramamıştım. nihayet çıkardım.

xunn
http://img211.imageshack.us/img211/5660/xunnnnn.png

benim bi arkadaş
http://img80.imageshack.us/img80/2615/32573394340652786647162.jpg

olm o kız bu kız di mi?

oymuş evet onay geldi fds.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

abi kıza açık açık o... diyorsun, günahını almayın şöyle insanların bilip bilmeden konuşarak. Eleştrinin de bokunu çıkartıyorsunuz yani. Kusura bakma ama şu lafın için banlenmen lazım.

Birincisi ben açık açık söyleyecek olsam açık açık söylerim. Seni bağlamaz. İnceden laf çakacak adam değilim. Sayfalarca millet neler yazdı, ben mi battım gözünüze?
İkincisi kimsenin günahını alacak kadar Allah korkusundan yoksun yetişmedim.
Ben o ne söylediyse, porchesi mankenliği bunların üzerine konuştum. Ki bilmediğim bişeyi konuşmadım, çünkü bugün kişiyi tanıdığımı kendime teyyid ettim =)

gerilmene gerek yok sipeys. Sakin. Diğer 30 sayfaya tekrar göz gezdirmeni dilerim.
Mesaj tarihi:
ben rahatsız olmadım mesela. yanlış yere çekmek isteyen herşeyi yanlış yere çekebilir. (!) var diye anlam üstüne anlam katmanıza gerek yok.
Mesaj tarihi:
İsteyen istediği yere aınır deidğim gibi.
O olgunluğu(!) çoktan geçtim ben arkadaşlar.
Ne demek istiyorsam açıkca kendimi ifade edebiliyorum gördüğünüz üzere. Kimsenin ahlakının bekçiliği beni ilgilendirmez. Hele ki milletimizin en nefret ettiğim özelliği olan uçkur davası hiç. Size/sana hesap da vermek zorunda değilim bunca yazılan yazının arasından ama, halen şu foruma yazılan adam gibi şeyleri ve insan gibi insanları hak edenler var. O yüzden, fikirlerimi esirgemiyorum.

LAn gene ünlem kullanmışım. sdfsfdg
Mesaj tarihi:
olitere said:

Rotweiler said:

yaptığın işi yapan(!) herkes biniyor zaten.

bu ne abi o zaman , hakkatten bende rahatsız oldum boku çıkıyor yani, sonrada white knight oluyoruz

ahaha ne white knightından bahsediyorsun sen ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...