Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızlar sayıca gece boyunca daha fazlaydılar ama kadraja girmemişler. bu da benim bu lesser yaratıklarla konuşarak zamanımı harcamaktansa insanlarla daha verimli hususlarda tartışmalara girmemden kaynaklanıyor.

ilkel toplumlarda sosyal okazyonlarda (evet okazyon) erkek kız gruplaşması görülebiliyor.
Mesaj tarihi:
nanik_atak said:

dylanN said:

nanik_atak said:

dylanN said:

bu şimdi o çirkin ben güzelim anlamına mı geliyor?
üzgünüm bunu oyle anlayan bir sen oldugundan sorun sen de.

'de' bitişik

çekil şimdi arada kaynicaksın.

'ilkokullumusun?' lafını diline pelesenk etmiş,ilkokuldan mezun olalı 10 seneyi doldurmamış bir kız çocuğundan beklenmeyecek dikbaşlılık. seni yerler

bu kadar millete dil uzatmış fakat daha patiye gireli 10 gün olmuş ne olduğu belli olmayan birinden beklenmeyecek dikbaşlılık,sataşmalar falan.
seni yerler mi bilemem ama.
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

kızlar sayıca gece boyunca daha fazlaydılar ama kadraja girmemişler. bu da benim bu lesser yaratıklarla konuşarak zamanımı harcamaktansa insanlarla daha verimli hususlarda tartışmalara girmemden kaynaklanıyor.

ilkel toplumlarda sosyal okazyonlarda (evet okazyon) erkek kız gruplaşması görülebiliyor.

:)

http://www.youtube.com/watch?v=K-qOv6Lq00U
Mesaj tarihi:
dylanN said:

nanik_atak said:

dylanN said:

nanik_atak said:

dylanN said:

bu şimdi o çirkin ben güzelim anlamına mı geliyor?
üzgünüm bunu oyle anlayan bir sen oldugundan sorun sen de.

'de' bitişik

çekil şimdi arada kaynicaksın.

'ilkokullumusun?' lafını diline pelesenk etmiş,ilkokuldan mezun olalı 10 seneyi doldurmamış bir kız çocuğundan beklenmeyecek dikbaşlılık. seni yerler

bu kadar millete dil uzatmış fakat daha patiye gireli 10 gün olmuş ne olduğu belli olmayan birinden beklenmeyecek dikbaşlılık,sataşmalar falan.
seni yerler mi bilemem ama.

Mesaj tarihi:
Dynun said:

ahah sipeys nanikten çok nanikçi çıktı lan

http://media.photobucket.com/image/smile%20face%204chan/nicoxan1/4chan-happy-face.png

dinan sene 2011 hacı sen yapma bari
Mesaj tarihi:
Estel_Anorien said:

istediğimde gidip istediğim kadını elde ediyorum. istemediğimde de erkeklerle muhabbet etmeyi tercih ediyorum cancığım.

hayatım kadın ekseninde dönmüyor.

KADINLAR

Directed by:Reha Kocataş
Reha Kocataş, as himself.

In theaters
12 FEB 2011

He's a beast, we're afraid that he has already got laid with our mothers- NY TIMES

neden böyle şeyler yazdım bilmiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...