Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Sağdaki elemanlar çok zengin patronların oğlu, sen ise onların korumalığını yapan gururlu bi genç gibi duruyosun.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aquila said: tahsil diyip durmayin lan. tahsil-at deyin bana. para lazım lan
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi reha neden bir sürü erkek takım elbise giyip bir evin içinde toplandınız?
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kavgayı da aynen böyle izliyorum. [b][b]*çıt çıt çıt çekirdek çitler*[/b][/b]
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tahsil kelimesi, talcid ile ishalin karışımından oluşmuş gibi duruyor lan.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kızlar sayıca gece boyunca daha fazlaydılar ama kadraja girmemişler. bu da benim bu lesser yaratıklarla konuşarak zamanımı harcamaktansa insanlarla daha verimli hususlarda tartışmalara girmemden kaynaklanıyor. ilkel toplumlarda sosyal okazyonlarda (evet okazyon) erkek kız gruplaşması görülebiliyor.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: aquila said: tahsil diyip durmayin lan. tahsil-at deyin bana. para lazım lan (td)
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: dylanN said: nanik_atak said: dylanN said: bu şimdi o çirkin ben güzelim anlamına mı geliyor? üzgünüm bunu oyle anlayan bir sen oldugundan sorun sen de. 'de' bitişik çekil şimdi arada kaynicaksın. 'ilkokullumusun?' lafını diline pelesenk etmiş,ilkokuldan mezun olalı 10 seneyi doldurmamış bir kız çocuğundan beklenmeyecek dikbaşlılık. seni yerler bu kadar millete dil uzatmış fakat daha patiye gireli 10 gün olmuş ne olduğu belli olmayan birinden beklenmeyecek dikbaşlılık,sataşmalar falan. seni yerler mi bilemem ama.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Estel_Anorien said: kızlar sayıca gece boyunca daha fazlaydılar ama kadraja girmemişler. bu da benim bu lesser yaratıklarla konuşarak zamanımı harcamaktansa insanlarla daha verimli hususlarda tartışmalara girmemden kaynaklanıyor. ilkel toplumlarda sosyal okazyonlarda (evet okazyon) erkek kız gruplaşması görülebiliyor. :) http://www.youtube.com/watch?v=K-qOv6Lq00U
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 out olmak iyidir, candır. eyvallah :)o benden de lazım bu foruma ki 'in' olanların kıymeti olsun
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dylanN said: nanik_atak said: dylanN said: nanik_atak said: dylanN said: bu şimdi o çirkin ben güzelim anlamına mı geliyor? üzgünüm bunu oyle anlayan bir sen oldugundan sorun sen de. 'de' bitişik çekil şimdi arada kaynicaksın. 'ilkokullumusun?' lafını diline pelesenk etmiş,ilkokuldan mezun olalı 10 seneyi doldurmamış bir kız çocuğundan beklenmeyecek dikbaşlılık. seni yerler bu kadar millete dil uzatmış fakat daha patiye gireli 10 gün olmuş ne olduğu belli olmayan birinden beklenmeyecek dikbaşlılık,sataşmalar falan. seni yerler mi bilemem ama.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kız beni yere serdi beyler. kalkamıyorum. yerim :)-D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 istediğimde gidip istediğim kadını elde ediyorum. istemediğimde de erkeklerle muhabbet etmeyi tercih ediyorum cancığım. hayatım kadın ekseninde dönmüyor.
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hangileri hatun yaw bayadır yokum buralarda bilgilendirin bi :D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik atağın testisi varsa ketfayt sağlanmaz.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ahah sipeys nanikten çok nanikçi çıktı lan http://media.photobucket.com/image/smile%20face%204chan/nicoxan1/4chan-happy-face.png
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak kardeşimizi dilan üzerinden prim yapmaya calışırken görüyorum. hiç hoş görünmüyor
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dynun said: ahah sipeys nanikten çok nanikçi çıktı lan http://media.photobucket.com/image/smile%20face%204chan/nicoxan1/4chan-happy-face.png dinan sene 2011 hacı sen yapma bari
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 orcan suanda editliyodur kesin.yapmasaydın hacım :D dinan yamaz ele hata
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Estel_Anorien said: istediğimde gidip istediğim kadını elde ediyorum. istemediğimde de erkeklerle muhabbet etmeyi tercih ediyorum cancığım. hayatım kadın ekseninde dönmüyor. KADINLAR Directed by:Reha Kocataş Reha Kocataş, as himself. In theaters 12 FEB 2011 He's a beast, we're afraid that he has already got laid with our mothers- NY TIMES neden böyle şeyler yazdım bilmiyorum.
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 açayım gösteriyim mi abi billurlarımı? banlanmak var ucunda. istemem zaar
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 cancığım kadınlar hakkında kitap bile yazmaya değmez.
Öne çıkan mesajlar