Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kablosuz görüntü aktarma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu olaylardan pek anlamıyorum onu bi baştan söyleyeyim. şimdi benim bilgisayarda kullandığım monitör aynı zamanda televizyon. bizde teledünya uydu yayın şeysi var ve salondaki televizyona bağlı. ben o teledünyadan gelen görüntüyü aynı zamanda odamdaki monitöre de ulaştırmak istiyorum ve bunu kablosuz yapmak istiyorum. böyle bişey mümkün müdür acaba, mümkünse kaça patlar?
Mesaj tarihi:
sdfgkj got busted

medyamarkette kalmamış iyimi. teknosa'da bi tane vardı next marka, bilemedik alsak mı almasak mı diye, vazcaydık sonra. medyamarkette nasıl kalmaz ya pi
Mesaj tarihi:
bilmiyorumki hiç. Next diye bi marka, kablosuz görüntü aktarıcı işte. model falan bilmiyorum. daha bi detaylı araştırıp gitmek lazım. tavsiye edebileceğiniz marka-model var mı? şimdi bizim asıl amacımız, teledünyadan hd görüntü geliyor fakat kutunun bağlı olduğu televizyon hd değil. odamdaki monitör ise hd tv aynı zamanda. yani bir yerde hd kaynak var, başka bir yerde hd oynatıcı var. ikisinin bağlantısını kablosuz olarak yapmak asıl mevzu. tabi bunu yaparken görüntü kalitesinden ödün vermek söz konusu olmamalı çünkü amaç zaten kaliteli görüntü yakalamak. aleti de o yüzden almadık. şimdi alırız, tamam görüntüyü aktarır ama çamur gibi olur falan, elemana dedik beğenmezsek getirebilir müyük, yek yea?? dedi.
Mesaj tarihi:
Az önceki postumu es geçiyorum.
Bizim evde var o aletten. Markası da next. Aldık kurduk ama sorunlu. Wireless sinyalimidir artık ne sinyalidir karışıyor paso. Donmalar bol bol oluyor. Verim alamıyoruz, sökecez artık receiver alcaz 50 liraya bitane.
Tavsiye etmiyorum şahsen. Bi dene gör istersen...
Mesaj tarihi:
bunlarin bazilari hala 2.4ghz bandinda cali$tigi icin kablosuz telefon olsun wireless olsun kari$iyor.

5ghz bandinda kalitelileri var ama anlamsiz pahali.

ben hd goruntunun falan ev icinde kablosuz aktarilmasina kar$iyim zaten.
Mesaj tarihi:
dealextremede de vardı istediğin şey ama televizyonu ana yayın olan yerden kumanda etmen lazım, sadece görüntüyü aktarıyor sonuçta. ayrıca acayip kalite kaybı yaşarsın

edit: bir de wifi üzerinden bunun yapılabilitesi var, onu araştırmak lazım. mesela bilgisayardaki bi video'yu wifi üzerinden ps3'e aktarıp bilgisayardaki filmi tv'de izlemiştim, kalitede hiç sıkıntı yoktu. tam tersini de yapabiliyor olman lazım uygun donanımı bulup
  • Yeni Oluştur...