Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siyah ekran - Sadece mouse imleci

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Şimdi kız arkadaşımın laptop'ta şöyle bir sorun var.

Alet birkaç gün önce servisten geldi, format yedi bios update yapıldı. SistemVista 32 bit. Geldi açtık 106 tane windows güncellemesi var. Bu güncellemeleri yapıyoruz bilgisayar yeniden başlıyor, hoşgeldiniz ekranını görüyoruz sorunsuz sonra sadece mouse imleci olan simsiyah ekranla öylece bakışıyoruz. görev yöneticisi vs açılmıyor. kapat tuşuyla kapatınca normal kapatılıyor ekranı yine çıkıyor ama o kadar. Güvenli modda açılıyor bu arada bilgisayar ama normal modda olmuyor. Sistem geri yüklüyorum sonra yine update yapınca yine gidiyor. Sinir harbi yaşattı 2 gündür.
Sosyal ağlarda paylaş

usb sticklere yüklenip boot ile virüs taraması yapan programlar var, onları denemenizi öneririm.

ayrıca şurada farklı cevaplar var (sadece best değil, diğerlerine de göz gezdirin)
http://en.kioskea.net/forum/affich-27268-black-screen-with-cursor

yol yakınken win7 deneyebilirsiniz tabi
Sosyal ağlarda paylaş

abi verdiğin linkteki gibi bir sürü şey okuduk hepsi virüsten muzdarip ve ctrl+alt+del'le görev yöneticisi açıp hede hödö yapın diye gidiyor. Ama bizde öyle bir durum yok. ayrıca güvenli modda açıp çokça virüs taraması yaptım bulamıyor bir virüs vs. Ve dediğim gibi olay sadece win update'den sonra bu hale geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

her update yapışında aynı sorunu yaşıyorsan, doğal olarak updatelerden şüphelenmek lazım. batch olarak değil de 5erli gruplar halinde uygula updateleri. sorun hangi update'te ise daha kolay bulur, onu pas geçersin böylelikle.

abi 106 update var. final dönemindeyiz =)
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimalle o güncellemelerden biri acilmasini engelliyor
bende ayni sorunu yasamistim
geriye alip tek tek yükledim güncellemeri sorunlu olani ise en sona kalmis :) onu kurmadim
sorun yasamadim sonrasinda
update hala bekliyor kurmami
realtek güncellemelerinden biri
belki aynisidir sizde de
Sosyal ağlarda paylaş

Vista'da dediğin şekilde çat diye kalıyorsa ve eğer ctrl+alt+del tuş kombinasyonuna cevap veriyor ve görev yöneticisini açabiliyorsan

Dosya'dan yeni görev'e tıkla.
Explorer.exe yaz. %80 çözülecektir. Bu mereti yapmasının bir nedeni de orjinal ürün avantajı hedesi. Update ettikten sonra vista sapıtıyor bazen.

Umarım sorununu çözersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...