Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Şimdi kız arkadaşımın laptop'ta şöyle bir sorun var. Alet birkaç gün önce servisten geldi, format yedi bios update yapıldı. SistemVista 32 bit. Geldi açtık 106 tane windows güncellemesi var. Bu güncellemeleri yapıyoruz bilgisayar yeniden başlıyor, hoşgeldiniz ekranını görüyoruz sorunsuz sonra sadece mouse imleci olan simsiyah ekranla öylece bakışıyoruz. görev yöneticisi vs açılmıyor. kapat tuşuyla kapatınca normal kapatılıyor ekranı yine çıkıyor ama o kadar. Güvenli modda açılıyor bu arada bilgisayar ama normal modda olmuyor. Sistem geri yüklüyorum sonra yine update yapınca yine gidiyor. Sinir harbi yaşattı 2 gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 usb sticklere yüklenip boot ile virüs taraması yapan programlar var, onları denemenizi öneririm. ayrıca şurada farklı cevaplar var (sadece best değil, diğerlerine de göz gezdirin) http://en.kioskea.net/forum/affich-27268-black-screen-with-cursor yol yakınken win7 deneyebilirsiniz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 her update yapışında aynı sorunu yaşıyorsan, doğal olarak updatelerden şüphelenmek lazım. batch olarak değil de 5erli gruplar halinde uygula updateleri. sorun hangi update'te ise daha kolay bulur, onu pas geçersin böylelikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi verdiğin linkteki gibi bir sürü şey okuduk hepsi virüsten muzdarip ve ctrl+alt+del'le görev yöneticisi açıp hede hödö yapın diye gidiyor. Ama bizde öyle bir durum yok. ayrıca güvenli modda açıp çokça virüs taraması yaptım bulamıyor bir virüs vs. Ve dediğim gibi olay sadece win update'den sonra bu hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 stimpak said: her update yapışında aynı sorunu yaşıyorsan, doğal olarak updatelerden şüphelenmek lazım. batch olarak değil de 5erli gruplar halinde uygula updateleri. sorun hangi update'te ise daha kolay bulur, onu pas geçersin böylelikle. abi 106 update var. final dönemindeyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 once 50 tanesini yukle. hangi 50 tanede olduğunu bul. sora o 50 taneden 25 tanesini yukle. hangi 25 tanede olduğunu bul. sora o 25 taneden 12 tanesini yukle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 20şerli yap abi o zaman 4-5 denemede bulursun hatalı update'i ya da hiç yapma eğer .net update vs. gibi elzem bişeye ihtiyacı yoksa kullanacağın programların. nasıl olsa çalışıyor o şekilde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 büyük ihtimalle o güncellemelerden biri acilmasini engelliyor bende ayni sorunu yasamistim geriye alip tek tek yükledim güncellemeri sorunlu olani ise en sona kalmis :) onu kurmadim sorun yasamadim sonrasinda update hala bekliyor kurmami realtek güncellemelerinden biri belki aynisidir sizde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 realtek updateleri vardı valla dur bakalım geri yükleme yapıyoruz gene deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yapma abi update falan. en temizi. kime ne olmuş update yapmamaktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Vista'da dediğin şekilde çat diye kalıyorsa ve eğer ctrl+alt+del tuş kombinasyonuna cevap veriyor ve görev yöneticisini açabiliyorsan Dosya'dan yeni görev'e tıkla. Explorer.exe yaz. %80 çözülecektir. Bu mereti yapmasının bir nedeni de orjinal ürün avantajı hedesi. Update ettikten sonra vista sapıtıyor bazen. Umarım sorununu çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar