Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Orta Dunya İndirmek İsteyenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orta dünya haritasiniz bu server adreslerinin clientleri içinden alabilirsiniz gerekli aciklamalar mike arkadaşimizin topicinde bulunmaktadir.

www.unlive.net/dosyalar.htm
www.roxside.net[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Mesaj tarihi:
baggio oyle bir sey yaparlarsa o server fazla yasamaz bence burada bronx u destekleyen bir cok kisi var ( nebula ocak scriptlerini dagıtmıs olsa bile )[signature][hline]Always Rammstein
Mesaj tarihi:
Ben zaten isteyene veriyorum.
Bronx bitirsede onunda downloadını versem.
Zaten yakinda bir çok mapin downloadini ve scriptlerini siteden vericem.
Ben kesinlikle rahatsizlik duymuyorum.
Beceremeyen olursa lütfen pm atsin.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim
Mesaj tarihi:
Eh, yüzsüzlüğün bu kadarı... Hem bu kadar uğraşıp baştan harita yazan birinin emeğine saygısızlık hem de bu rahat pişkinlik... Herkesten olgunluk beklemek hata olur tabii...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 30 Ağustos 2004 06:35 tarihinde demiş ki:
Bari Bronx bi şehrin tam ortasına ya da dikkat çekçek bi yerine yer döşemeleriyle Bronx yazsın da imzası olsun çalındımı sorun olmas

lol yalnız,olurmu öyle şey bi bronx yazısını kapatmak ne kadar kolay biliyormusun ? Bence bronx bi yazılım olarak yapmalı clientini yani bi tane connector.exe olur hepsi onun içinde olur ayrı ayrı olmaz ama bunu yapmakta biraz marifet ister..[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik Birliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Ferrero,Neronn,_Dalamar_,Raistin...
[/spo]

| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b]
Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b]
[b]E-Mail:
[email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
said:
Unlive, 30 Ağustos 2004 08:38 tarihinde demiş ki:
Ben zaten isteyene veriyorum.
Bronx bitirsede onunda downloadını versem.
Zaten yakinda bir çok mapin downloadini ve scriptlerini siteden vericem.
Ben kesinlikle rahatsizlik duymuyorum.
Beceremeyen olursa lütfen pm atsin.

Hatta bir de bedava çalıntı map yayınlayın tam olsun[signature][hline]Admin ve mod. kardeşler. Devhochi nickli kullanıcım 2 haftadır açılmamış. Oysa ki Zed 1 hafta demişti . Lütfen ilgilenin artık...
Mesaj tarihi:
ben şahsen bronxsun haritasini almam hatta kendi serverimi kapatip onun serverinda oynarim bunuda belirtiyim ben onlarda başka yerden bulmuşlardir diye böyle bir link koydum hatam varsa affola.
Mesaj tarihi:
Yani bab olmasın böle şeyler. Sen haklısın ben böle olduğunu bilmiodum ama bir de bile bile çalanlar var. Valla ayıp yaptıkları.[signature][hline]--- Krynn Online Rules !!! ---
  • Yeni Oluştur...