Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bi yerden duydum GSM operatörleri ortak dolaşıma açılacakmış diye. Yani her operatör aynı baz istasyonu alanına sahip olup eşit çekecekmiş diye. Bu bir efsane mi yoksa gerçek mi? Ne zaman olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İyi olur biri avea'nın kapsama alanına yadım etsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Birbirlerine ciddi paralar ödeyerek olabilir öyle birşey yoksa Turkcell salak mı en büyük avantajını yok etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Turkcell'in bu işe sıcak bakması doğal, çünkü tüm baz istasyonu kotası dolmuş durumda. Ayrıca yanlış bilmiyosam bu olay bi süredir zaten var, bazı baz istasyonları ortak kullanılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 baz istasyonu kotası dolmuş ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Daha fazla baz istasyonu kuramıyo demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Baz istasyonlar eskiden beridir ortak kullanılıyor, genelde çoğu yere kuleyi ilk diken turkcell olduğu için, diğer iki o kuleyi kullanmak için ona kira ödüyordu ama bir süre önce turkcell artık kullanamayacaklarını söylemişti, şimdi durum nedir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 parası bitmemiş heralde. devlet niye sınırlama getirsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Cep telefonunda baz istasyonuna bağlı olarak çalışan bir program ve (vodafone'a geçmeyi 1 aylığına denemiş olmam) sebebiyle aynı civarda turkcell'in 3 kat daha fazla baz istasyonu olduğunu tespit ettim geçenlerde. Ek not olarak söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yakın gelecekte böyle birşey olacağını sanmam. vodafone'un yeni baz istasyonları diktiğini duymuştum turkcelle aradaki fark azalmış zaten, geçmek için yenilerini dikiyormuş deniyor. demek istediğim eğer böyle birşey olsa bu kadar para harcayıp yeni baz istasyonları dikmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 olmas bu olmas, baya para ödetirler adama. zarar eder kullanan operatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar