Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSM Ortak Dolaşım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi yerden duydum GSM operatörleri ortak dolaşıma açılacakmış diye. Yani her operatör aynı baz istasyonu alanına sahip olup eşit çekecekmiş diye.

Bu bir efsane mi yoksa gerçek mi? Ne zaman olacak?
Mesaj tarihi:
Turkcell'in bu işe sıcak bakması doğal, çünkü tüm baz istasyonu kotası dolmuş durumda. Ayrıca yanlış bilmiyosam bu olay bi süredir zaten var, bazı baz istasyonları ortak kullanılıyo.
Mesaj tarihi:
Baz istasyonlar eskiden beridir ortak kullanılıyor, genelde çoğu yere kuleyi ilk diken turkcell olduğu için, diğer iki o kuleyi kullanmak için ona kira ödüyordu ama bir süre önce turkcell artık kullanamayacaklarını söylemişti, şimdi durum nedir bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Cep telefonunda baz istasyonuna bağlı olarak çalışan bir program ve (vodafone'a geçmeyi 1 aylığına denemiş olmam) sebebiyle aynı civarda turkcell'in 3 kat daha fazla baz istasyonu olduğunu tespit ettim geçenlerde. Ek not olarak söyleyeyim.
Mesaj tarihi:
yakın gelecekte böyle birşey olacağını sanmam. vodafone'un yeni baz istasyonları diktiğini duymuştum turkcelle aradaki fark azalmış zaten, geçmek için yenilerini dikiyormuş deniyor. demek istediğim eğer böyle birşey olsa bu kadar para harcayıp yeni baz istasyonları dikmez.
  • Yeni Oluştur...