kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Merhaba , 16 Aralıkta ABD'de çıkmış olan Google Nexus S 16 GB , bir kaç gün önce elime geçti. Kutuyu açmadım , sıfır olarak duruyor. İlgilenen olursa uygun bir fiyata vermek istiyorum . Ö.M ile ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nakitim olsa direk alırdım ya.senet imzalasak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hehehe senet zor ya :) Sahibinden.com vs gibi sitelerden fiyat baktım , onlara göre daha ucuza vericem ama , işin ticaretinde değilim , gaza geldim 2 tane gettirtim ya satarım ya bizimkilerden biri kullanır falan diye . Satıcam gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ne kadar :) Alcak değilim gerçi, SGS'den memnunum da merak ettim aralarındaki farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Fiyatı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ÖM attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ÖM atmak nedir abi, başlığı da öm atın tüm üyelere oldu olacak. Koyunsanıza şuraya fiyatı herkes görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fiyatı gizli yapan ne gerçekten. bende merak ettim =P gizliyse OM atarsan iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 forumdaki son tartismalardan oturu boyle bir yol izlenmis olabilir, ancak fiyati om ile ogrenen birisi gelip buraya su kadarmis diye yazarsa, caba anlamini yitirir. ama yinede satici hakli bence.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Gizlilikten değil de,ilgilenen kişiyle ÖM den konuşup anlaşmak daha mantıklı geldi. Sonuçta alım-satım işi , alıcı ve satıcıyı bağlar sadece , burada şu kadar lira , yok şu kadar olur mu , bu kadar olmaz , şu kadar olur diye tartışmanın alemi yok diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 adamina gore fiyat. bol postu olana 1300 mesela. balonluya 1250.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ha pazarlık yapıyosun yani? Ok o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 E bizim milletin huyudur , illaki şu kadara olur mu diyor , ürün ne olursa olsun. Olur diyorsun , olmaz diyorsun , X olmaz ama Y olur diyorsun =) İster istemez , olumlu ya da olumsuz bir pazarlık yapılıyor =) Bir de atarlı , giderli pazarlıkçılar var , bişey alıp sattıysanız görmüşsünüzdür , sahibinden.com da falan . Mesaj atıyorlar direk , o kadar etmez bu kadar veririm,şurda şu kadar var sen bu kadar ver falan diye , uyuz ediyorlar adamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hadi görelim malbuşlar havaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 samsung nexus s dimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 baska nexus s yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 google yazinca google telefon yapmaya basladi sandim. Megersem sadece havali dursun diye yazilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Google zaten telefonun sahibi , manufacturer samsung . Arka kapakta Google yazıyor , Samsung da yazıyor tabi üretici firma olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sanalpazar üzerinden satta taksitle alsınlar işte. sen paranı peşin almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 diger androidlerdeki gibi 'with Google' yazmiyo. direk GOOGLE yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 cunku telefonu google yaptiriyo, digerleri gibi telfon yaptik osi android koyduk degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 alabilirim bana ulasabilecegin bir acc varsa mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar