Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Google Nexus S 16 GB - Sıfır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba , 16 Aralıkta ABD'de çıkmış olan Google Nexus S 16 GB , bir kaç gün önce elime geçti. Kutuyu açmadım , sıfır olarak duruyor. İlgilenen olursa uygun bir fiyata vermek istiyorum . Ö.M ile ulaşabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Hehehe senet zor ya :) Sahibinden.com vs gibi sitelerden fiyat baktım , onlara göre daha ucuza vericem ama , işin ticaretinde değilim , gaza geldim 2 tane gettirtim ya satarım ya bizimkilerden biri kullanır falan diye . Satıcam gitsin :)
Mesaj tarihi:
forumdaki son tartismalardan oturu boyle bir yol izlenmis olabilir, ancak fiyati om ile ogrenen birisi gelip buraya su kadarmis diye yazarsa, caba anlamini yitirir.

ama yinede satici hakli bence.. ;)
Mesaj tarihi:
Gizlilikten değil de,ilgilenen kişiyle ÖM den konuşup anlaşmak daha mantıklı geldi. Sonuçta alım-satım işi , alıcı ve satıcıyı bağlar sadece , burada şu kadar lira , yok şu kadar olur mu , bu kadar olmaz , şu kadar olur diye tartışmanın alemi yok diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
E bizim milletin huyudur , illaki şu kadara olur mu diyor , ürün ne olursa olsun. Olur diyorsun , olmaz diyorsun , X olmaz ama Y olur diyorsun =) İster istemez , olumlu ya da olumsuz bir pazarlık yapılıyor =)

Bir de atarlı , giderli pazarlıkçılar var , bişey alıp sattıysanız görmüşsünüzdür , sahibinden.com da falan . Mesaj atıyorlar direk , o kadar etmez bu kadar veririm,şurda şu kadar var sen bu kadar ver falan diye , uyuz ediyorlar adamı =)
  • Yeni Oluştur...