Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Gerek yok abi tadında kalsın ölümsüzlük nedir en büyük cehennem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Belki ölüm yeni bir başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olurmu la napıcan ölüp. siyah ekran direk. gg no re. ölümsüzlük olmasa bile şöyle bi 200 yıl falan olsa en az fena olmaz hani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 harbi 200 yıl şöyle 35'li yaşlar kalitesinde takılsam hoş olur. zaten o zaman içinde kalbur saman içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 uzun yaşamak demek tüketmek demek. tüketmek demek zaten tükenmekte olan kaynağı tamaıyla tüketmek demek kaynağın tükenmesi demek alternatif yollar veya kriz demek. herkes 20 yıl fazla yaşayacaksa tamam. öyle 50 - 60 yıl falan yaşayacaksak ohoo. bari aynı hızda uzayda koloni kurmaya zaman harcasalar iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rakibalik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 sen kapa ben arim sana fazla yazmasın, bu konu uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 liberal said: uzun yaşamak demek tüketmek demek. tüketmek demek zaten tükenmekte olan kaynağı tamaıyla tüketmek demek kaynağın tükenmesi demek alternatif yollar veya kriz demek. herkes 20 yıl fazla yaşayacaksa tamam. öyle 50 - 60 yıl falan yaşayacaksak ohoo. bari aynı hızda uzayda koloni kurmaya zaman harcasalar iyi olacak. benden 200 yıl sonra yaşayacak adamdan bana ne yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Ölümsüzlük var ise herkes hadım edilmeli. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Vampir lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ölümsüzlük zaten buluncakdı cok overrated asıl olan /res gelcek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 beyini aktarınca vücut değiştirmiş olmuyorsun, senin gibi davranan bir başkası yaratıyorsun, yoksa sen ölüyorsun şöle deneyebilirsiniz 1. beyni aile doktorunuza danışarak yeni vücutunuza aktarın 2. beyni aktarırken yanlışlıkla eski beyindeki dataları move değil copy yapın 3. eski vücutu öldürmeyin 4. aha iki kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nedense milliyet ölümsüzlüğe, hürriyet de dünyanın konuştuğu şeylere takmış vaziyette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ben 90'lılara dayanamıyorum bide ölümsüz mü olacam? mass murderer olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 sözüm burdan kimseye değil ama ben de 87-88 li olup 90lılara dayanamıyorum muhabbeti yapanlara dayanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 85li olup yapabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 85-86 selbest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 kalbimi kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 hacım burdan kimseye değil lafım didim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ray kurzweil'ın transhumanism, singularity ve ölümsüzlük konularını işlediği belgeseli transcendant man'i tavsiye etmek istiyorum konuyla ilgilenenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 said: Ömür % 550 uzayabilir Ölümün hastalık olduğuna inanan bir diğer bilim insanı da Amerikalı Raymond Kurzweil. Kurzweil, meyve sineklerinin genetiğiyle oynayarak yaşam sürelerini yüzde 550 uzattıklarını, şimdi aynı yöntemi insanlara uygulamaya çalıştıklarını söylüyor. the fuck is this? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tayyip başvurmuş diyorlar ilk gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Düşünsenize şu yöntemle 60 yaşında ölen biri 330 yaşına kadar yaşıyabilir. Ben baya dünyaya hükmederim o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ölmüyorsa, hava geçirmeyen beton tabut biçok problemi çözer: http://www.paschalburialvaultllc.com/2006Showroom/2006Thumbs/BurialVault/ConcreteRoughBox600.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 said: İnsanoğlu hangi yıllarda, kaç sene yaşadı? 1750’lerde: 25 yıl 1800’lerde: 35 yıl 1950’lerde: 65-70 yıl 2000’lerde: 80 yıl 2020’lerde: Hedef 100 yıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ardeth said: said: Ömür % 550 uzayabilir Ölümün hastalık olduğuna inanan bir diğer bilim insanı da Amerikalı Raymond Kurzweil. Kurzweil, meyve sineklerinin genetiğiyle oynayarak yaşam sürelerini yüzde 550 uzattıklarını, şimdi aynı yöntemi insanlara uygulamaya çalıştıklarını söylüyor. the fuck is this? ahahahahahahahahahahaha Raymond'a kocaman,samimi bir YOU GO GIRL ! geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar