Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Backyard Monsters

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

shinyler de feci hızlandırıyo ilk baştaki gelişimi. direk abanmak lazım. ben de 14 oldum demin başlayıp, direk defansı zayıf olanlara girişiorum önden tower yiyenleri atıp arkadan morları salıyorum. gerci tower indiricem diye morlari oraya atmaya gerek yok, yesiller oyalarken morlarla resource ve town center indirmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlenceli valla combatlar realtime izlenebiliyor en azından :)
Şöyle birşey var defensive building de blocklar var. Duvar olarak kuruluyorlar da tek tek kurmak sıkıcı ve ugrastırıcı yokmudur bunun hızlı yolu. Ben Çekeyim setimi işçiler bittikçe diğerine geçsinler. ( Age of empire daki duvar örmek gibi :) )
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraz bir şeyler yaziyim level 30 oldum az önce.
-şimdi shiny lerinizi kesinlikle ama kesinlikle işçiye harcayın -sonra saçınızı başınızı yolarsınız başka bir şeye harcamayın.
-bol bol farmlayın insanları boşuna beklemeyin resourceları
-taktiğiniz hep önden defence yiyenleri atmak olsun. dikkat edin %30 zarar verince karşınızdaki damage protection alıyor.
-şehrinizi sıkışık yapın. resource, merkez ve depolar haricindeki binaları korumaya kasmayın dışlara duvar gibi koyun. böylece defansif binalara dalanlara hemen diğer yaratıklar eşlik edemez.

takıldıkça sorun. lazer tower'dan uzak durun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...