b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 güzel bir facebook oyunu. yakın zamanda şans eseri başladım ama muadilleri arasında en iyisi bence. var mı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hiç oynamadım ama http://www.casualcollective.com/#play bu adamların oyunu ordan biliyorum, bir ara minions oynuyordum sayfalarında^^ Oyunu görünce denemeyi düşünüyordum ama facebook apps ve türevlerini kullanmayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 mmo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Değil galiba Facebook application olarak var bir tane ondan bahsediyorlar olsa gerek. Yanlış bölümde bence bu konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sene 2011 artık farmville, mafia wars falan mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tower defense mı bu anlamadım görüntülerden bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 trivian tadında bişi galiba. basladım oynamaya. trivian oynamamıstım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 guzelmis hakkat ben de basladim lvl 10 oldum hemen. Ustumdeki 2 sehri dagittim 20ser ufaklikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 shinyler de feci hızlandırıyo ilk baştaki gelişimi. direk abanmak lazım. ben de 14 oldum demin başlayıp, direk defansı zayıf olanlara girişiorum önden tower yiyenleri atıp arkadan morları salıyorum. gerci tower indiricem diye morlari oraya atmaya gerek yok, yesiller oyalarken morlarla resource ve town center indirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ne tip bişi ki bu, oynayan yazsın efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 trivian cinsi. köy kur geliş resource topla başkasına saldır. ama rts gibi biraz. öyle ev kur 7 ay 3gün sora biter geri gel degil pek. daha hızlı işliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 iyimiş valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 şerefsizin teki tüm arkabahçemi dağıtmış akikiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 synth seni dinledim paramla rezil oldum :) şaka bi yana keşke daha fazla worker alsaydım. bence speed up'a para harcamadan once min 3 belki 4 workerınız olsun. sonra benim gibi yeterli resource varken boşta worker olmadığı için uğgrade'leri bekletirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Eğlenceli valla combatlar realtime izlenebiliyor en azından :) Şöyle birşey var defensive building de blocklar var. Duvar olarak kuruluyorlar da tek tek kurmak sıkıcı ve ugrastırıcı yokmudur bunun hızlı yolu. Ben Çekeyim setimi işçiler bittikçe diğerine geçsinler. ( Age of empire daki duvar örmek gibi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben biraz bir şeyler yaziyim level 30 oldum az önce. -şimdi shiny lerinizi kesinlikle ama kesinlikle işçiye harcayın -sonra saçınızı başınızı yolarsınız başka bir şeye harcamayın. -bol bol farmlayın insanları boşuna beklemeyin resourceları -taktiğiniz hep önden defence yiyenleri atmak olsun. dikkat edin %30 zarar verince karşınızdaki damage protection alıyor. -şehrinizi sıkışık yapın. resource, merkez ve depolar haricindeki binaları korumaya kasmayın dışlara duvar gibi koyun. böylece defansif binalara dalanlara hemen diğer yaratıklar eşlik edemez. takıldıkça sorun. lazer tower'dan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 tutorialdaki speed up yap speed up yap diye insanları şartlıyolar ya... abv diyorum kesinlikle işçi alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 25 level oldum, niye gösterdiniz ulan bunu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 lvl 27, lvl 5 town center upgrade ine basladım. hati bakalım. artık millet laserler duvarlar okadar fazla dosemeye basladı ki saldırası gelmiyo insanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Lvl 28 im etrafımda kim varsa dalıyorum :) Monster Academy çok gereksiz bir bina imiş onu farkettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar