kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Wishmaster said: Beyler ben gelemiyorum pazar işim var. Güvenç reis ile sahalara tam dönüş yapayım :) o zaman salih gelir senin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Gelsin ama o bir Wish değil, olamaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sertac Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ben, bu hafta gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 boşver sonraki hafta gelirsin sen de=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 geldiğimi teyit ediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 edilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bacağım tam iyileşmedi, gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bugün 2 yarın 1 pazar doğan güneş diyor ve p.esi öğlen geliyorum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o 2 gun 1 hafta gibi oluyo di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 walla öle oluyo da bu hafta şanslıydım p.tesi salı çarşamba bi de bugün çarşıya çıktım perşembe hariç hep çıktım işte haftasonu da çift çıkıyorum c.tesi pazar daha iyi geçti o yüzden=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Adam sürekli msn başında, nasıl askerlik bu soruyorum genel kurmay1!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hadi lan=) kitlediklerine saysınlar=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dur lan ben bizim paşaya bi söyleyimde uzatsın şunun askerliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Scheriff said: geldiğimi teyit ediorum teyit etmemiz gerekiyor mu bilmiyorum, ilk defanın heyecanı :O geliom ben de :), kayışdağı, bostancı taraflarından gelecek var mı acabağ :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben de gelmedigimi teyit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Agalar beni çıkarın bu hafta, Güvenç'le dönüş yaparım haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Haftaya çok fena olacak. Müthiş bi comeback izleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Beyler 2 gün kaldı şuraya bir tam liste koysun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ben olmadığımı söyledim ama yetoya söyledim, Türkiye`de değil herhalde. teyit ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yapın lan hadi son maçınızı bugün 1 diyorum yarın doğan güneş diyor ve p.tesi geliyorum=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben +1 ile geliyorum bu hafta kadroları ben ayarlarım zaten dışarda kalan oluır illaki ama ilk maçta görmek istediğim adamlar var onları alırım=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hadi olm gelen gelmeyen yazsın, neden bu kadar çok gelmeyen var lan? Finallerim var diyorum, ilgilenemiyorum diyorum, bir kişi de çıkıp el atmıyor ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 gelmiyom lan bilemedim yada napsam kararsızım gaza ihtiyacım var. abi çok yoruyo o yol ya =/ bi kerede bu tarafta yapalım 5 ayda 1 falan moral olur bize ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dreagloth said: Ben olmadığımı söyledim ama yetoya söyledim, Türkiye`de değil herhalde. teyit ediyorum.Yok ben haftaya gidicem, güvenç'in dönüşünü yurtdışında gerçekleştireceğim bireysel kutlamalarla taçlandıracağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Bu kadar adam gelmezse yalnız maç yatar, depozitomuz da yanar. Ben söyliym de sonra haftaya iki kat para ödeyince şaşırmayın. Ben adam bulmaya çalışıyorum da birisi buraya kadroları çıkartsa hakkaten iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar