Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıslar da böle pi sitede pulussun!

Xenia

Öne çıkan mesajlar

said:
Cuce, 29 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
Oha paticikte kiz varmi?
Bende delikanli forum diye gelmistim olmadi simdi.

bayan moderatör bilem var yuh artık :) yani vardı bir ara ne oldu sonra ????
hem paticik öle erkekerkil bir site değil bence yani öle değildi değil mi? ulan topic e kızlar neden mesaj atmamış[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 29 Ağustos 2004 23:16 tarihinde demiş ki:
Oha paticikte kiz varmi?
Bende delikanli forum diye gelmistim olmadi simdi.

delikanlı adamın pati gibi kelimelerle veya cikli cuklu siteyle işi olmaz zaten.
tırnakcık diye site açalım. ha ama cık olmicaktı. tırnagghh.com diye acalım o zaman biz delikanlı patiler olarak. :p[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 29 Ağustos 2004 23:59 tarihinde demiş ki:
delikanlı adamın pati gibi kelimelerle veya cikli cuklu siteyle işi olmaz zaten.
tırnakcık diye site açalım. ha ama cık olmicaktı. tırnagghh.com diye acalım o zaman biz delikanlı patiler olarak. :p

yeniden başladı delikanlılık kuşağı hayda en son hatırladığım ısrarcı 2 goril banlanmıştı bizde rahata ermiştik yoksa goriller etrafa saldırıp yok edicek patileri korkutucak ve muz niyetine yiceklerdi[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...