Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 jaguar dediğin muhtemelen maks 40 bin euroluk x typetır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hakkaten ha jaguar dedigin neki elinin kiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 KHaRoN said: Korax said: neyse, acikliyorum beyler adam kharondu asdfa ben bu kadar tipsiz degilim abi, lutfen pardon bi karisiklik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ardeth said: sen çok mu zenginsin sanki ben ağlayınca gül bahçesi gibi kokuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 25 milyarlik arabayla ne show yapti herif. jaguarinda nasil bir marka oldugunu gormus olduk adi bile yetiyor. aptal adam bik bik otecegine arabama ceza vericem falan diyecegine arabamin degeri 25 bin tl dir 0 i halk arabasi anlamina gelen ww passat ile ayni degerdedir deseydi olay uzamazdi. bide bizi ayirmayin hor gormeyin falan diyor ulan ayrim olsa oteki tarafta olursun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 halk arabası = vw passat biz niye binemiyoruz lan. halk arabası tüplü hyundai accent falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 olaylar bastan sona sacmalik silsilesi ogrenci temsili icin bilkentten birinin secilmesi adamin oraya jaguar ile gitmesi sakalli sekilde cumhurbaskaninin onune cikmasi sonra jaguari var diye ki30k imis olay olmasi adamin savunmasinin jaguari eve kapatcam olmasi sonra adamin gorevden alinmasi hani nerde mantik kirintisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 demokratik olarak seçilmiş bir temsilcinin görevinden alınamaması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dikkat ederseniz uyakli yazmisim bide -mesi -masi redif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Estel_Anorien said: demokratik olarak seçilmiş bir temsilcinin görevinden alınamaması gerekir. işte ya özet post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 senko said: ogrenci temsili icin bilkentten birinin secilmesi Yalnız bunlar her üniversitenin temsilcileri illa birinin bilkent üniversitesini temsil etmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben bi tek o gitmis diye anladim olayi hani her okulun temsilcisi gider o zaman bilkentte gider de, ben sadece bilkent'ten adam gitti diye seettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Servet düşmanlığı kotu bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İlk 5 sayfayı okudumda kimse adamın belkide düzgün konuşup, düzgün temsil edebilme ihtimalini dile getirmemiş. Varsa yoksa jaguar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o diger jaguarli konudaydi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ik 5 sayfada jaguarın 2001 model olduğu bilinmiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 buarada bilkent üniversite olarak niye adama ateş püskürmüş onu anlamadım. hani tasvip edersin etmezsin bilemem de üniversitenin ateş püskürmesi ilginç geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 BANA CAGUARI OLUP DA İYİ KONUŞAN Bİ İNSAN GÖSTERİN!!! YOK ÖLE BİŞİ! adamın jaguarla gideyim kararı hatalı, sakallı gitmesi de hatalı. nası birisi olduğunu bilmiyoruz ve sadece eldeki verilere göre hüküm veriyoruz. doğru değil ama şartlar altında bunun çıkacağı da belliydi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 herif kütahyalı + sakallı + jaguarla gitmiş triple fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 amma kılla tüyle uğraşan milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Acınacak halde bi araba ile gitse ama temiz suratı olsa kimsenin gıkı çıkmazdı ama o zamanda haber degeri olmazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abiii hababam sınıfı ahmet ya o http://www.youtube.com/watch?v=iPRbaUkOiM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Absolut said: Servet düşmanlığı kotu bişi. +15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yazık oldu gül gibi çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Estel_Anorien said: amma kılla tüyle uğraşan milletiz. Öyle ama askerde işte okulda kılını al kadınlarada tüyünü al derler.Köselik master race ülkemizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar