Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 PDF okuyucu arıyorum Windows için. Foxit kullanıyordum ama bir sürü ıvır zıvırı var. Sadece okumaya yarayacak ve bookmark tutacak bir program istiyorum. Kanunları, mahkeme kararlarını, makaleleri filan okumak için kullanacağım. Olabildiğince sade olsun yani. Var mı bir tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 foxit demeye gelmiştim ama hayal kırıklığına uğradım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kde for windows çek onu kullan. bir ara denemiştim, ilginç özellikleri vardı onun pdf okuyucusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Aşırı buglı. Okular iyidir yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 en iyisi şu anda adobe'nin yok yer kaplıyor hem 1e1 render çok dert değil. biraz daha kötü göstersin ama az yer kaplasın, az ram yesin diyorsan sumatra çok çok az yer ve ram diyorsan en ufağı slim pdf ama en iyisi adobe acr x şu anda not/comment falan da tutuyor olması lazım adobe acrt'ın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Hangisinde bookmark var. O çok önemli, onlarca dosya var çalışırken kullandığım. Dosyanın bookmarkı değil, kendim bookmark tutmak istiyorum. Sumatra iyiymiş ama, tam aradığım minimalistlik: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3f/SumatraPDF-1.2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 adobe reader addon var galiba, test etmedim http://www.pdfhacks.com/bookmark_page/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben niyese not alma, post it olarak algıladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Adobe'a döndüm sonunda, ötekiler düzgün render edemiyor metinleri. Aşırı fark var Adobe ile en yakın rakibi arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 adobe demeye gelmistim ama en guzeli kaada bastirip okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 foxit tabbed ile ii.. render ile değil.. swh bi de ağırlaştılar. önceden bi iki isteğim olmuştu. anında bi sonraki update üstünde görmüştüm. şimdi diyorsun tab'ler şöle kayarsa iyi olur. bakıcaz diyip dokunmuyorlar. swh yoksa adobe'nin render'ı çok sağlam ama yine de kağıda basıp okumak.. çiçek gibi abi.. printerı uyduruk ink ile güzelce seviyorum büyük ihtimalle ama parasını çıkartalı oluyor bayağı. cescesor'a saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar