kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o zaman sende çok alkol alıyosun 1 kutu birayı bi dikişte bitirenlerdensin sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hayal kuralım>>>> kira yok. otel den yemek te yersin mis gibi torpillisinden. yol parası ne kadar onu yaz max 200 olsa gerek. abi neyine yetmiyor. bi çetele tut harcadığın paraları sana yardımcı olunacaktır veya düşündüğüm işlerdemisin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 SeaGle said: Yemek yapmak BARİZ çok kolay. 1 kez idare eder bi lezzette yaparsınız, 2. sefer daha iyi olur. Ve kermit'in de dediği gibi "ben yaptım ve dünyanın en güzel yemeği" diyebilirsiniz. Çok basit ve lezzetli yemekler var. Olay sadece üşengeçlikte bitiyor, söylenmiş zaten. 1 saat poponuzu internetten ayırsanız dünyanın sonu gelmez. Yemek yapmak eğlenceli bi iş zaten, emek verip yemek yemek süper (tu) Dışarıda yediğiniz yemeklerin yağı bile iğrenç olur, dikkat edin. En iyisinin bile balçık gibidir yağı. Kimse sizin sağlığınızı düşünmez öyle, ay çocuk 20 liraya yemek yedi iyi yağdan yapayım ben bunu demez. Böyle böyle kanser olup gideceksiniz zaten. Hem fakir hem kanser, of.. +1 şapur şupr yemiştim of of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @Seagle, lezzetli yemek nedir nasıl yapılır bi kaç gün izlemen lazım işin ehlilinden. birde öyle dedigin gibi dışardaki yağlar kalitesiz değil her yerde. hatta evinde yediğinden iyi kullanan yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Valla biz direk zeytinyağını kendi bahçemizdeki zeytinde sıktırdığımız için evdeki yağdan iyi yağ kullanan hiç bi yere rastlamadım sdf Diğer yağlar da zaten en iyisi bile çok pahalı değil. Sonuçta neresinden bakarsan bak kârlı değil be Fistan, haftanın 7 günü dışarıda yemek yemeye para dayanmaz abi. Parası olup da harcayan adama birşey demek doğru olmaz, adam yer yani de. Herkes zengin değil, aileler kısıtlı imkanlarla en iyisini vermeye çalışıyorlar. Nasılsa geliyor diye çatır çatır yemek hiç hoş değil, özetle onu söylemeye çalışıyorum esasen. Okumuşsudur benim geçen yılki durumumu belki ilk mesajlara baktıysan. O zamanlar cidden şöyle 2 bira alıp içebilmişliğim yoktur. Çünkü o zaman öncelikler listesi çıkarıldığında o tarz keyfi şeyler listeye bile giremiyordu o durumda. Ama öyle durumları yaşayıp zevklerinden ödün vermeyen, haftada bir chivas devirip günde 1 paket sigara içen, sonra da "bobom poro vörmöyö" diye yakınan adam da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kendin sıktırınca iyi yağ mu oluyo :) neyse diğer konularda haklısın para olsa bile dışarıdan haftada 2-3 defadan fazla yemek hem sağlıksız olabilir hem de gereksiz. öğrenci olupta sigara tiryakisi olmayı, içki içip eğlenmeyi zaten tasvip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 başlığı güncelde her okuduğumda artık "hala nefret edemediniz mi?" diyorum içimden. fistan naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 iyi nolsun :D senden naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dylnN fistan sana bakmaz bence, her topikte dikkatini çekmeye çalışıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 aa baktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fail http://www.gossipberry.com/wp-content/uploads/2010/08/fail.png çok şükür fistancığım. uğraşıyoruz işte ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?25,4565909 Yemegin yapma suresi yeme suresinden uzun olunca ayar oluyorum ben o yemege. Evde yapilmasin ya da anneye ananeye yikilsin o is daha iyi. Surda yazdigim seyi yapmak 20 dk. Boyle bi 4-5 tarif turetin/bulun kendinize olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dışarda yemek nası 20 lira lan. ne yiyosunuz olm siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tim o başlıktaki etler pişmemiş hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kermit said: . sigara içersen annen baban döver. Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 600lira İstanbul harici bir yerde yaşayan bir öğrenci için "gayet" yaşanası bir rakam. "FAKİRİMFÖBÖÖBÖHÖHÖ" diye şikayet edeceğine saçma sapan harcamalarını kıs, yaşa arkadaşım. Parasızlıktan şikayet etmek kadar saçma bişi görmedim. Öyle insanlar gördüm ki devletten gelen krediden başka geliri yok adamların, üstüne krediden artanı da ailesine geri yolluyor. Akıllı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 SeaGle said: Yemek yapmak BARİZ çok kolay. 1 kez idare eder bi lezzette yaparsınız, 2. sefer daha iyi olur. Ve kermit'in de dediği gibi "ben yaptım ve dünyanın en güzel yemeği" diyebilirsiniz. Çok basit ve lezzetli yemekler var. Olay sadece üşengeçlikte bitiyor, söylenmiş zaten. 1 saat poponuzu internetten ayırsanız dünyanın sonu gelmez. Yemek yapmak eğlenceli bi iş zaten, emek verip yemek yemek süper (tu) Dışarıda yediğiniz yemeklerin yağı bile iğrenç olur, dikkat edin. En iyisinin bile balçık gibidir yağı. Kimse sizin sağlığınızı düşünmez öyle, ay çocuk 20 liraya yemek yedi iyi yağdan yapayım ben bunu demez. Böyle böyle kanser olup gideceksiniz zaten. Hem fakir hem kanser, of.. olay sadece yemek yapmak değil ama, bulaşığı var, kirlenen tavası bilmemnesi var falan, esas vakit alan şeyler onlar. Bi öğün yemek yapmak 2 saat iş minimum. Hele tek başına kalıyorsan tek kişilik yemek için o çaba eziyet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 izmit'te yaşayıp haftasonu eve dönen (istanbul'a) arkadaşlarım aylık 300'e falan gayet kral yaşıyorlar, gayet sigara ve alkol de tüketiyorlar adamlar yettiriyor yani biraz cebindeki parayı harcamayı biliceksin, sen değilmiydin geçen yok kızları götürdüm şu kadar para girdi zart girdi zurt çıktı diyen, o zaman sana müstahak tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Abi bulaşık ne kadar uzun sürebilir ki? Sıcak suda biraz bekletip deterjanla silip duruluyorsun. Öğrenci evi yemeği derken 5 çeşit yemek demiyoruz ki, max bulaşık derdi 15 dk olur. Yani en azından bizde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fırın girince işin içine o 15 dakkika yalan oluyor bi kere seagle efendi. 2 yumurta 1 makarna 1 hazır corbadan bahsetmiyoruz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 az para cidden 350 lira yurt 100 lira traş bıçağı köpügü şampuan fln e 200 lira yemek derken 650 oldu ne ara dışarı çıkıcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Biz de her gün fırında tavuk yapın demiyoruz abi. Ortalamalar üzerinden konuşuyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tavuk olmazsa patates olur, makarna olur, karnıbahar olur, kek olur. olur da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 patates yemeği, tavuk sote, pilav yapmayı bilmeyen öğrenci evi geçindiremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 risotto biliyorum ben geçindirebilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar