Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Saeros said: kira vs hariçse az bi para değil bence alkolü kıs sigarayı bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Yaşam standartlarını minimum seviyeye çekersek gideri var 600 TL nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 300 lira yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yüksek ihtimal yurtta kalıyosun aylık yurt ücretini ailen ödüyor. sana kalan 600 lira zaten 7/24 pc başındasın. pek bi ortamın yok. kız arkadaşında yok. alkol 2 birayla göt olacak bi tiptesin orda yırttın. sigara içersen annen baban döver. 600 lira yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 amma abartmışsınız lan ben de fazla harcıyorum diye kendimi kötü hissediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hergun disardan soyliyen adam icin yetmez 600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hergün dışardan yemek yemek aptallık zaten bariz gerizekalılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 SeaGle said: Marveloth said: Kira elektrik su yol gibi masraflar ciktiktan sonra sana kalan para 600 lira ise pek de az degil bence. Çok bile o masraflar çıktıktan sonra. Gidip alkol içicem diye her hafta bi şişe viski alıyorsanız, sigara varsa, ve hiç kendi paranızı kazanmamışsanız daha önce yetmez, o ayrı. Bi kez 600 lira kazanın ömrünüzde 1 ay çalışıp, çarçur edebiliyor musunuz anlarsınız sdf gayet kazandım ve çok güzel çarçur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: hergün dışardan yemek yemek aptallık zaten bariz gerizekalılıktır. ne alakasi var tembelliktir, usengecliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 aptallık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hergün dışardan yiyosan ağlamıcan param yok benim ühühühü die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 NolaxThensbane said: Herşey dahil 600 ise kendisininde vermesi lazım (tu) 600 tl ne lan, bi haftada o kadar harcıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Fistan said: 300 lira yeter lan eskişehir ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 normali o zaten haftada 600-700 normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 öğrencilik hayatı boyunca günde 2 öün dışarıdan yiyen (min tutar olarak 2 öğün toplamını 30 TL olarak düşünüyorum, parana göre çıkar bu tabi fiyat.) bi adam 4 yıllık bi ünide okuduğunu farzedersek, ve bu okuluda 1 sene uzattığını düşünürsek: yılın 365 gününden 100 gününü ailesinin yanında geçirse. geri kalan 265 günün 200ünü (bi yere davetli olsa vs) dışarıdan yese sürekli 200 x 30 TL = 6.000 TL bunu 5 ile çarparsan 30.000 TL yapar eğer dışarıdan yeme olayını kısarsanız kendinize ait çokda mükemmel olmasada 2000 model bi araç alabilirsiniz. size sürekli evde yapın diyende yok. haftada 3 kere yenir 5 kere yenir ama günün 3 öğünüde dışarıdan yemek hem sağlığa, hem cebe zararlı. sürekli pc başında oturan adamlarsınız zaten. kendi yemeğinizi yapmak gayet eğlenceli ve güzel bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 azıcık öğrenci gibi yaşamayı öğrenirseniz az değil para asla yetmez, sen ona göre hayatını düzenler yetirirsin ha madem yetmiyor git part time iş bak o zaman aile geçindiriyor insanlar o parayla 3 vardiya falan çalışıp çok ayıp lan böyle topikler açmanız falan iki tokat atasım geliyor ha ananız babanız sizin alkolünüze sigaranıza para vermek zorunda değil çalışın kazanın lükslerinizi oradan zıkkımlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: NolaxThensbane said: Herşey dahil 600 ise kendisininde vermesi lazım (tu) 600 tl ne lan, bi haftada o kadar harcıyorum çok zenginsin dostum etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 para hiç bir zaman yetmez ki. aylık 200 harcamıyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bence de çok az. o yüzden internetini kapattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 600 çok para bir öğrenci için; tabi kira hariçse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: öğrencilik hayatı boyunca günde 2 öün dışarıdan yiyen (min tutar olarak 2 öğün toplamını 30 TL olarak düşünüyorum, parana göre çıkar bu tabi fiyat.) bi adam 4 yıllık bi ünide okuduğunu farzedersek, ve bu okuluda 1 sene uzattığını düşünürsek: yılın 365 gününden 100 gününü ailesinin yanında geçirse. geri kalan 265 günün 200ünü (bi yere davetli olsa vs) dışarıdan yese sürekli 200 x 30 TL = 6.000 TL bunu 5 ile çarparsan 30.000 TL yapar eğer dışarıdan yeme olayını kısarsanız kendinize ait çokda mükemmel olmasada 2000 model bi araç alabilirsiniz. size sürekli evde yapın diyende yok. haftada 3 kere yenir 5 kere yenir ama günün 3 öğünüde dışarıdan yemek hem sağlığa, hem cebe zararlı. sürekli pc başında oturan adamlarsınız zaten. kendi yemeğinizi yapmak gayet eğlenceli ve güzel bi iş. haklı utopia said: azıcık öğrenci gibi yaşamayı öğrenirseniz az değil para asla yetmez, sen ona göre hayatını düzenler yetirirsin ha madem yetmiyor git part time iş bak o zaman aile geçindiriyor insanlar o parayla 3 vardiya falan çalışıp çok ayıp lan böyle topikler açmanız falan iki tokat atasım geliyor ha ananız babanız sizin alkolünüze sigaranıza para vermek zorunda değil çalışın kazanın lükslerinizi oradan zıkkımlanın haklı Ben geçen yıl ayda 200 lira ile (kira falan hariç söylüyorum, salt kişisel gider) geçiniyordum. O biraz sıkıntı yaratmıyor değildi ama, olabiliyordu yani. O zaman o para ile idare etmem gerekiyordu çünkü abim işsizdi o ara ve ailem hem abimleri hem beni hem de kendilerini idare etmeye çalışıyorlardı. Abim işe girdiği için bu yıl maddi konuda çok daha rahatım mesela. Ama parayı idareli kullanabilmeyi öğrettikleri için çocukluğumda, har vurup harman savurmuyorum bugün de. Sabah kahvaltısını evde yapabilirsiniz saatlerini uyuyorsa. Bi reçel bi bal alsanız zaten kaç zaman yeter o, bi günde biten şeyler değil onlar sonuçta. Ekmek dediğin şey pahalı değil, yumurta falan. Bunlar pahalı şeyler değil. Hem istediğiniz gibi bi kahvaltı hazırlarsınız kendinize, hem sağlıklı olur, hem de ucuz. Öğlen yemeklerinde utanmayın, yemekhaneye gidin. 5 lira verip martı etinden yapılan tavuk dönerlerle öğün geçireceğinize 2 liraya 3-4 çeşit yemek yeyin. Kimse yemekhaneye gidene fakir demiyor. Arkadaş grubuyla da inanılmaz keyifli oluyor yemekhanede yemek mesela. 2 lira dedim, bizim okulda 2. 1 lira olan falan bile var. Haftada 2-3 akşam da dışarıda yeyin. Kalanında menemen yaparsınız ufak tefek değişik şeyler yaparsınız. 3 arkadaş 1 kilo tavuk eti alsanız onunla patatesli falan bi yemek yapsanız geberene kadar yersiniz, sağlıklı olur, ve kişi başı 5 liraya bile gelmez. Kermit çok bile kötümser hesaplamış. Bi hesap yapsanız çarçur ettiğiniz paraya onun dediğinden de iyi araba alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 AHAHAHA Gökalp şunları yazarken gözünün önüne kim geldi çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Seagle iyi demişsin güzel demişsin de, senin bu dediklerini yapmaları için hem üşengeç olmamaları lazım hem de yemek yapmayı biraz da olsa bilmeleri lazım. Benim etrafımda üniversiteye giden çoğu (erkek) insan kıçını kaldırıp da masasında duran izmarit dolu kül tablasını çöpe dökmekten aciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 herkesin parasi kendisine ozetle isteyen 5 ogun disardan yer isteyen kendi yemegini kendi yapar. ama disardan yeniyorsa da gelip aglanmaz para yetmiyor diye tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 tabldot(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar