UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bu arada bizim oğlan kedisi muza bayılıyor çok versek bi zararı olur mu falan diye korkuyorum :D bende çok seviyorum çünkü ne zaman yesem sırnaşıp yalvarıyor muz için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o maymunmuş yanlış almışsınız siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 goldbären said: valla ben kedileri daha çok sevsem de köpek gibi karakterleri yok diyorum esas, esas cs botu gibi olanlar kediler gibi geliyor bana:) evime kedi alsam ismi KEDİ olur. çok da severim okşarım bakarım, sokakta görsem beslerim falan, ama öyle bi duygusal yakınlık kuran hayvan değil gibi. sürekli one night stand ilişkisi gibi; canı kucak isteyince hop oturup ısınıyor, ama mesela siz sevmek isteyince canı istemiyosa yanaşmıyor falan. random hareketleri daha eğlenceli, daha az zeki, kandırılıp oynanabiliyor falan. ölse üzülmem gibime geliyor yani. tam tarif edemedim de besleyen bilir. Ölse üzülmem mi? Ayıp ulan bir de patipette. Abi insanın ne istediğine bağlı o biraz, ben de köpeklerin gerzek olduğunu düşünüyorum mesela. Öyle sürekli dili yerde beni sev beni sev diye dolaşan bir tip istemem evimde, ki köpekleri de çok çok severim. Açıkçası kedilerin eğitilip takla atmayı veya çamaşır sepeti toplamayı reddetmeleri bana çok çekici geliyor. Zaten belirli bir süre yaklaşmayı istemesin abi ben zaten 7/24 onu sevmek istemiyorum. Duygusal yakınlık kuran hayvan gibi gelmiyorsa bir gün uzun uzun anlatırım kedimi^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Red said: yahu adamın kedisi yokmuş yorum yapıyor.bende kedisi var sandım :) şimndi önce şunu söliyim, evet kendi evimde yok ama çok sık gittiğim arkadaş evinde var. kaç gün üstüste kalmışımdır, kediyle uyumuş, bokunu koklamış, kızışmasını çekmiş, yemek vermiş, oynamış kızdırmış sevmişimdir. kedi uçuş tecrübem vardır yani, 2 ay falan kedili evde kalmışımdır 3 senede (arkadaş kedi aldığından beri) hani bahçede bi on dakka lazer tutup "kedi canını senin..." diyip geçmedim eheh. ÖLSE ÜZÜLMEM kısmına gelince... kedilerin karakter özellikleri, şu bu tabi ki var ama muhabbet kuşundan daha ruhlu değiller gibi. minnet duygusu benim gördüğüm kedide daha az, köpek gibi bariz kanka değiller. çok severim, oynarım, beslerim, canını yakmam, başaksı sokakta kediye zarar verse "nasılsa benim değil" deyip geçmem yani. demek istediğim "toprak verdi toprak aldı" derim. alıştığım için bi ararım belki ama başka kedi alırım direk eheh. bu kedili arkadaş da öyle diyor. gaddarlık veya soğukkanlılık değil. köpek 12000 yıldır evcil, kedi sadece 4000 yıl, o yüzden daha uzak. daha ufak, daha az akıllı vs. yani ben de gidip hayvana yumulsam da daha az bağlılık var demek istiyorum. en azından benim için. yoksa maşallah ben kediye masaj yapıyorum habire, iyice alıştı hayvan. parmaklarımla yımışak yımışak onun hareketini taklit ederek. öyle de severim kerataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Elbette uzulup uzulmemek kisiye bagli ama bes gun once kedisi olen birisi olarak en azindan kendimin cok uzuldugunu soyleyebilirim. Ve kedi sahiplerinin buyuk bolumunun de uzulecegine eminim. Her kedinin karakteri nasildir bilmiyorum ama yine kendi besledigim kediye dayanarak insanlara gayet yakin olduklarini soyleyebilirim. Evde ne yapsam; bilgisayarin basinda, televizyon seyrederken, kitap okurken, yatarken mutlaka yanima sokulurdu. Birkac gun tatile falan gitsem dondugumde sinirleri bozuk olur ve normaldekinden daha da fazla yakinlik gosterirdi. Bana kalirsa kedilerin kopeklerden farklari sevgi eksikligi degil, zekalarinin daha az olmasi ve soz gecirilememeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 eee napıyım yani ben nerden alıyım abi kedi? neler konuşuyosunuz ofh!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bence oncelikle dikkat etmen gereken sey kedinin saglikli, asilarinin vs. yapilmis olmasi. Onun otesinde nereden aldigin, nasil gorundugu falan tamamen senin keyfine kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Abi küfür yicem büyük ihtimalle de,bakırköyde bi çiftlik var peşin diyince baya indirmişti rakamları oraya bi bakabilirsin. Bide sahibinden elookat gibi sitelere biraz bak belki ucuz/sahiplendirme bişey bulursun. Alelade bi petshoptan alma sakın onların bu işten para kazanmasından bende hoşlanmıyorum ki iyi de bakmıyorlar hayvanlara.Zaten çok da pahalı oluyorlar. http://www.k9ciftligi.com/contact.asp hatta şuymuş web sitesi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Komutan said: Bana kalirsa kedilerin kopeklerden farklari sevgi eksikligi degil, zekalarinin daha az olmasi ve soz gecirilememeleri. burada bi yanlışlık var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 suBzer0 said: eee napıyım yani ben nerden alıyım abi kedi? neler konuşuyosunuz ofh!!?? yavru al abi en eğlenceli zamanları yavrulukları zaten. pişman olmazsın kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi kediler kopeklerden nasıl daha az zeki onu anlayamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 komut öğretemiyorsun falan ya işte o hesap da alakası yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 why cats are awesome? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 they arent loud kısmı külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 suBzer0 said: Siyamlardan korkuyorum abi ben bakışlarından filan , çok soğuk gibi geliyorlar bana.. bi de böyle tatlı yumuk bişi olması lazım (26 yaşında adamın laflara bak) yani alıcan oynucan filan böyle asillik filan gelmez bizim hanıma :) nesi kötü bakıyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 x-men claws sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 en lol kedi türü hangisi diye sorsalar, siyam derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ya git bi veterinerden al ben de ordan aldım bildiğin sokak kedisi ama maşallahı var senin yetiştirme şekline bağlı ama sokak kedisi olduğunu her şekilde belli ediyo biraz edepsiz oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bundan al bundan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 çok iyiymiş bu kedi ya. tombik bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar