Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi hedesi...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

valla ben kedileri daha çok sevsem de köpek gibi karakterleri yok diyorum esas, esas cs botu gibi olanlar kediler gibi geliyor bana:) evime kedi alsam ismi KEDİ olur. çok da severim okşarım bakarım, sokakta görsem beslerim falan, ama öyle bi duygusal yakınlık kuran hayvan değil gibi. sürekli one night stand ilişkisi gibi; canı kucak isteyince hop oturup ısınıyor, ama mesela siz sevmek isteyince canı istemiyosa yanaşmıyor falan.

random hareketleri daha eğlenceli, daha az zeki, kandırılıp oynanabiliyor falan. ölse üzülmem gibime geliyor yani. tam tarif edemedim de besleyen bilir.

Ölse üzülmem mi? Ayıp ulan bir de patipette. Abi insanın ne istediğine bağlı o biraz, ben de köpeklerin gerzek olduğunu düşünüyorum mesela. Öyle sürekli dili yerde beni sev beni sev diye dolaşan bir tip istemem evimde, ki köpekleri de çok çok severim. Açıkçası kedilerin eğitilip takla atmayı veya çamaşır sepeti toplamayı reddetmeleri bana çok çekici geliyor. Zaten belirli bir süre yaklaşmayı istemesin abi ben zaten 7/24 onu sevmek istemiyorum.

Duygusal yakınlık kuran hayvan gibi gelmiyorsa bir gün uzun uzun anlatırım kedimi^^
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yahu adamın kedisi yokmuş yorum yapıyor.bende kedisi var sandım :)

şimndi önce şunu söliyim, evet kendi evimde yok ama çok sık gittiğim arkadaş evinde var. kaç gün üstüste kalmışımdır, kediyle uyumuş, bokunu koklamış, kızışmasını çekmiş, yemek vermiş, oynamış kızdırmış sevmişimdir. kedi uçuş tecrübem vardır yani, 2 ay falan kedili evde kalmışımdır 3 senede (arkadaş kedi aldığından beri) hani bahçede bi on dakka lazer tutup "kedi canını senin..." diyip geçmedim eheh.

ÖLSE ÜZÜLMEM kısmına gelince... kedilerin karakter özellikleri, şu bu tabi ki var ama muhabbet kuşundan daha ruhlu değiller gibi. minnet duygusu benim gördüğüm kedide daha az, köpek gibi bariz kanka değiller. çok severim, oynarım, beslerim, canını yakmam, başaksı sokakta kediye zarar verse "nasılsa benim değil" deyip geçmem yani. demek istediğim "toprak verdi toprak aldı" derim. alıştığım için bi ararım belki ama başka kedi alırım direk eheh.

bu kedili arkadaş da öyle diyor. gaddarlık veya soğukkanlılık değil. köpek 12000 yıldır evcil, kedi sadece 4000 yıl, o yüzden daha uzak. daha ufak, daha az akıllı vs. yani ben de gidip hayvana yumulsam da daha az bağlılık var demek istiyorum. en azından benim için. yoksa maşallah ben kediye masaj yapıyorum habire, iyice alıştı hayvan. parmaklarımla yımışak yımışak onun hareketini taklit ederek. öyle de severim kerataları.
Sosyal ağlarda paylaş

Elbette uzulup uzulmemek kisiye bagli ama bes gun once kedisi olen birisi olarak en azindan kendimin cok uzuldugunu soyleyebilirim. Ve kedi sahiplerinin buyuk bolumunun de uzulecegine eminim.

Her kedinin karakteri nasildir bilmiyorum ama yine kendi besledigim kediye dayanarak insanlara gayet yakin olduklarini soyleyebilirim. Evde ne yapsam; bilgisayarin basinda, televizyon seyrederken, kitap okurken, yatarken mutlaka yanima sokulurdu. Birkac gun tatile falan gitsem dondugumde sinirleri bozuk olur ve normaldekinden daha da fazla yakinlik gosterirdi.

Bana kalirsa kedilerin kopeklerden farklari sevgi eksikligi degil, zekalarinin daha az olmasi ve soz gecirilememeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi küfür yicem büyük ihtimalle de,bakırköyde bi çiftlik var peşin diyince baya indirmişti rakamları oraya bi bakabilirsin. Bide sahibinden elookat gibi sitelere biraz bak belki ucuz/sahiplendirme bişey bulursun.
Alelade bi petshoptan alma sakın onların bu işten para kazanmasından bende hoşlanmıyorum ki iyi de bakmıyorlar hayvanlara.Zaten çok da pahalı oluyorlar.

http://www.k9ciftligi.com/contact.asp
hatta şuymuş web sitesi de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...