Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sahlebi bir kabın içerisine koyun. Sonra sahlebi başka bir kabın içerisine koyun. Bu işlemi 4-5 kez tekrarlayın. Bu işlem neticesinde salebiniz ve salep oldukça soğumuş olacaktır. Sahlebi yeniden kısık ateşta 6 ay ısıtın. 6 ay sonra geldiğinizde sahlepten eser kalmadığını göreceksinizdir. http://sahlep.blogcu.com/sahlepli-dondurma-tarifi-ve-sahlep-tarifi/6139303
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Dene bak, inanılmaz bir yöntem bulmuşlar sahlep yapmak için.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Holy said: Dene bak, inanılmaz bir yöntem bulmuşlar sahlep yapmak yetiştirmek için.fixd
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Linke tıklamayanlar için bi alıntı daha yapayım. said: Sahlep dediğimiz yemek ya da içecek nesnesi insan sağlığına çok yararlıdır ve sahlep ÖMRÜ UZATIR. Normal ömrü en fazla 70 yıl olan arkadaşım, sırf sadece sahlep içerek 1772 sene yaşadı, ordan biliyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ilk cümleyi "hmmm" diye okudum, 2. cümleye geldim "MAHAHAHAHAHAHAHAHA" diye bitirdim, 3. cümlede " AZUHAHAHAHAHAĞAĞAĞAAJAJĞAAĞJAĞHAHJAA" diye devam edip yarıldım nedense. gözümden yaş geldi lan eğlendim kendi kendime dsfgadsf
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 salep içtikten sonra fincanın dibinde kalan o sahne.... sperm lan o bildiğin... o yüzden içmiyorum ben...
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: salep içtikten sonra fincanın dibinde kalan o sahne.... sperm lan o bildiğin... o yüzden içmiyorum ben... fincancı katırı var bide edit: tarçınlı mı oluyo o diğer dediğin?
Öne çıkan mesajlar