Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Sahlebi bir kabın içerisine koyun. Sonra sahlebi başka bir kabın içerisine koyun. Bu işlemi 4-5 kez tekrarlayın. Bu işlem neticesinde salebiniz ve salep oldukça soğumuş olacaktır. Sahlebi yeniden kısık ateşta 6 ay ısıtın. 6 ay sonra geldiğinizde sahlepten eser kalmadığını göreceksinizdir. http://sahlep.blogcu.com/sahlepli-dondurma-tarifi-ve-sahlep-tarifi/6139303 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Dene bak, inanılmaz bir yöntem bulmuşlar sahlep yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 salep* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Holy said: Dene bak, inanılmaz bir yöntem bulmuşlar sahlep yapmak yetiştirmek için.fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Linke tıklamayanlar için bi alıntı daha yapayım. said: Sahlep dediğimiz yemek ya da içecek nesnesi insan sağlığına çok yararlıdır ve sahlep ÖMRÜ UZATIR. Normal ömrü en fazla 70 yıl olan arkadaşım, sırf sadece sahlep içerek 1772 sene yaşadı, ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ilk cümleyi "hmmm" diye okudum, 2. cümleye geldim "MAHAHAHAHAHAHAHAHA" diye bitirdim, 3. cümlede " AZUHAHAHAHAHAĞAĞAĞAAJAJĞAAĞJAĞHAHJAA" diye devam edip yarıldım nedense. gözümden yaş geldi lan eğlendim kendi kendime dsfgadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 salep içtikten sonra fincanın dibinde kalan o sahne.... sperm lan o bildiğin... o yüzden içmiyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 pislik yapma kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: salep içtikten sonra fincanın dibinde kalan o sahne.... sperm lan o bildiğin... o yüzden içmiyorum ben... fincancı katırı var bide edit: tarçınlı mı oluyo o diğer dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar