moriQ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 337. kd eri olarak usta askerliğimizi Artvin in Borçka ilçesinde ki 2. hudut bölüğünde icra edeceğiz. duyrulur. ayrıca kalorifer li otellere hepinizi bekleriz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 hudud derken macaheldemi oluyor. gürcistan hududu ordaydı galiba. hayırlı teskereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 benim arkadas da suriye hududunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Başlığı okuyunca Rusyada biryer sandım zaten öyle sayılırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Masakari said: Başlığı okuyunca Rusyada biryer sandım zaten öyle sayılırmış.ahah aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 şafak 80 be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yeni ordaydım, yumuşak oranın hava ya, baraj akdeniz gibi yapmış orayı. ama ço kfena kar yagıyor sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şafak 65. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 25 yasındayım çok yer gezdim borçka kadar lanet bi yer görmedim hayatımda abi insan orda kafayı çizer bi kere 1 günümü orda geçirmek zorunda kalmıstım öyle bi işkence yok. Çarşı izinlerinde napıyorsunuz orda çok merak ettim: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kahvaltı sonra internet başka bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Çok fena abi 8000 nüfus var 10000 araba var heralde her taraf araba hele bi taksi duragı var ben daha bursada görmedim okadar fazla arabaya sahip bir durak ama bütün borçka bi uçtan diger uca yürüyerek 10 dakika köylere giderken filan kullanıyor sanırım millet 25 senedir çözemedim daha olayı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Askere kışın mı gitmeli yazın mi gitmeli acaba. Kışın hasta olup sürünme derdi var yazın pişik derdi var bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 nereye düştügüne baglı abi o.Benim bi arkadas kısın gitti sırf sıcakla ugrasmayayım diye.Adama kütahya+Erzurum çıktı gördü soguk nasılmıs diye:D Sans lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 kutahya soguk degil sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Pazartesi akşam 9 gibi muratlı karakolunda eğitim esnasında sol bacağımın kaval kemiği kırıldı. Şafakta 43 idi. Yarında ameliyatım var. Ne yazık ki askerliğimi kırık bir bacakla memleketim samsun da yatarak bitireceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Bala gel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tek kırıktır umarım =) iyi dinlenmeler, kaşıma çok bacağı haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 adam bacağı kırmış kelal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar