Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mektubun içeriğini görmeden şurada beş sayfa ne tartışıldı? yani iş isterken arada üç beş tanede giydirdiyse sadece başbakan a değil kime öyle mektup atsa ceza alabilir. www.gokturkpartisi.com adresine de girilmiyor partinin ismide falsolu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yalnız evaporatör, kondenser tasarlamak da makinacı işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Napolyonn said: mektubun içeriğini görmeden şurada beş sayfa ne tartışıldı? tornacı sabuncu tartışıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mukavemet bilmeyen adamlar tasarım yapar olmuş peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ya adam kim bilir ne hakaretler yazdı orda. ben olsam ben de sonradan yazdığım şeyleri ya işte çok bişi yoktu falan diye anlatırdım. misal babam 2 kere eğitim ve türban sorunu ile ilgili eleştiri içeren mektup yolladı. 2sinde de yaklaşık 2 ay sonra e mail geldi işte ilginiz için teşekkür ederiz. mektubunuz şu makamlara yollanmıştır falan şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 barnacle said: mukavemet bilmeyen adamlar tasarım yapar olmuş peh. Sorsan daha sabunun kesitinin atalet momentini bile bulamaz, makine yapıyoz diyo yeaaa. sdafgadsa Topik de ne ego yaptı beh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 halbuki adam gelse dese bizde kız çok diye, kabul etcez yenilgiyi ama tasarım falan dediği için böyle oldu hep sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 erucalavera said: yalnız evaporatör, kondenser tasarlamak da makinacı işiE ben de tasarlıyorum? Makinacı içine koyacağım şeyi benim kadar iyi bilmediğinden kesin yanlış tasarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ayrıca gızları koydum zaten 2. veya 3. sayfada ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Hepinizi seviyorum lan hahaha Makina mühendisliği işte çark, dingil, atalet, mukavemet falan. Çarkı görsem tanırım, dingil keza ama diğer ikisi benim için kötü erkek isimleri sadece. Makinacılara pek bir şey bulamıyorum gerçekten ya. Diğer mühendislikler için genellemelerim şu şekilde (denk gelirsem böyle dalga geçiyorum yani): çok uzun yazmışım Malzeme mühendisi: teflon filan yapıyor bu. Bir de çaresiz kalırsam metalurji yerine meteoroloji anlamışım gibi yapıp yarın bulutlu falan dediler yağmur yağar mı sence falan diyorum, çok kızıyolar. Kız arkadaşım bundan terk olduğundan en çok ekmek bunda var benim için. Bana iki saat ÇELİK anlatmışlığı var. Çelik ile ilgili iki saat ne anlatılabilir cidden merak etmiştim, baya baya anlattıydı. Tek hatırladığım iki çeşit olduğu. Endüstri mühendisi: Siyah bant falan yapıyor. Endüstri böyle fabrika falan. Bir de excel kullanıyor deli gibi. Excelden gerekli damaj veriliyor bunlara genelde. Elektrik - elektronik: Bir kere bu ikisi aynı şey lan işte diyince bir posta farkını anlatmaya çalışıyorlar, çok eğlenceli (8 kere falan anlatıldı, hala bilmiyorum ve burda da biri anlatacak şimdi kesin haha). Sonra işte fiş takıyosunuz, ampul takıyosunuz vesaire geyikleri, gördüğüm her bozuk aleti ellerine tutuşturup sen anlarsın tamir etsene falan geyikleri hep işe yarıyor. Abi ben ne anlarım dediği an NE BİÇİM MÜHENDİSSİN diyince sinire kesiyorlar. Bilgisayar mühendisi: Söylememe gerek var mı? Bilgisayarla ilgili her şeyi bunlara sorup aa size öğretmiyorlar mı, ne biçim mühendissin, ulan format atamıyor musun (çok gördüm bunlardan) gibi suallerle saldırılıyor bu abilerimize de. Uçak mühendisi: Pilot. Uzay mühendisi: En çok bunlara üzülüyorum, en fazla bu adamlar çile çekiyor çünkü. Astronot mu oluyorsun kanka sen şimdi dediğin an gerisi geliyor, en eğlenceli mühendis türü. Bunlar hep milletin uzaktan gördüğü duyduğu genellemelerin derlenip daha sertleştirilip yansıtılan hali işte. Çok mühendis tanıyınca ister istemez insan dalga geçmek istiyor =) Bir de matematik mühendisinin matematikçiyi, kimya mühendisinin kimyacıyı, fizik mühendisinin fizikçiyi ezmesine hastayım. Bayılıyorum. Fizik mühendisi görürsem "abi saygılar" diyorum genelde, onlarla dalga geçmemeye dikkat ediyorum. Fizikle dalga geçecek pek bir şey de yok zaten, rampalardan yuvarlanan toplar filan işte. Bana da o kadar kanunu nasıl ezberliyosun diyip duruyorlar mesela. Ulan nasıl ezberleyeyim, ezberlenir mi bu diyorum yok. Sınavlara kanunla giriyoruz diyorum anca sıyırıyorum. O kadar ezberim olsa ne okuyacam, hatim indirirdim. Ekmek islamın ağzında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Fizik mühendislerine bende üzülüyorum dalga geçmiyorum onlarla yazık ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Jeoloji & Jeofizik'e "hacı ekmeğinizi topraktan çıkarıyosunuz tıhtıhtıh", çevrecilere "genco diplomalı işsizlik nası bişi" diye de laf atabilirsiniz. İşe yarıyo. Özellikle 1. sınıfta okuyan ve idealist takılan gençlere edin bu lafları sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Tekstilcilere terzi geyiği yapın en çok onlar bozuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 elektronikçilerin böyle lesser tartışmalara taraf dahi olmaması sevindirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 irin bıraktı mı metalurjiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Lancelion said: elektronikçilerin böyle lesser tartışmalara taraf dahi olmaması sevindirici. Sus lan telefon tamircisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abazanlar laf atmasın şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Sabuncu 1 kilo zeytin yağı ile kostik göndereyim de yeşil sabun yapsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sabundan kız yapıcam ben size. ortasına da delik açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Elektronik - elektrik farkını anlatsanıza lan hazır denk gelmişken? Elektrikçi radyo tamir ediyor, elektronikçi radyonun kablolarını falan mı lehimliyor şimdi? Ayrıca kendi aranızda birbirinize laf sokmaya lütfen devam edin, feci malzeme çıkıyor bize. EAcılara yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 elektrik = yüksek gerilim elektronik = korkak bebeler ufacık gerilimlerle uğraşıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Elektrik, yüksek gerilim yüksek akım, şehir içi şebekeleri, yüksek gerilim hatları falan. Kompanzasyon olayları, sanayi uygulamaları vs vs. Elektronik, aklına gelebilecek herşey. Makina, paha biçilemez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 makina:doğal gaz tesisatçılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ayrıca metalurji de en eski bilimlerden biri, haddinizi bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Metalurji dediğin diplomasız kimse kalmasın diye açılan bölümlerden değil mi iyimser bakarsak makineciler malzeme bilimiyle fazla uğraşmasın diye kolaylık sağlamak için kurulan bölüm. Makine olmasa kaç bölüm daha olmaz şuna bak.. makine, kimya, tıp, metalurji vs vs yalan, ne varsa turizm otelcilik'te var. Kahvehaneden Bi Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar