synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 snn zamanı, henuz reslenmeyi kesfedememisiz. journeyman miner olup, orclar tarafından kesilip yeni karakter acma donemleri. karakterin bini bir para zaten, actim bitane daha abdurrezzak diye, minoctaki healerı ogretti biri..
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahaha ilk ultima nickim sene 2000: @mpili ahuahuuahah
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mortis said: orta okulda baldurs gate i açiorum büyüye basiorum Vitae MORTIS Careo! dio adam oha mortis olsun nickim diorum koyuorum. serin hikaye peki mintax nerden geldi?
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ortaokul 1'de özgür adında sınıfın en şebek adamı tarafından bana verilen bir nick'di. ben de onu yazdıydım aklıma bişey gelmeyince. 1-2 ay falan oynadım banlandım sonra :D nebulada pagelere de geç bakıyolardı hatalı nickleri de geç farkediyolardı. sonra asıl karakterlerim olan judith ve ragnar'ı kastım. ragnarla ragnar corpsa ailesinin temellerini attım felan filan
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sormaz olaydim bizim gözluklu profesör dahi arkadasa "ya bana bi nick bulsana beaa" diye 11 yil once. "Best uniform of korax" dedi one la dedim, unreal tournament falan biseyler dedi, bestini yunisini birak, korax yeter dedim, kaldi öylece. Adimi koray sananlar oldu zaman zaman, daha sonrasinda ise, korax uydu alicilari cikti, "eheuh uydu alicisindanmi aldin la nickini" diye tasaga baglayanlar oldu, yilmadim, hep savastim, taa ki....
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Fistan said: Llama said: Magistr B senmisin harbi evet adam nbl celebritysiymiş ::o ama senden daha şerefsizi evilı vardı lan. alexiyi gatede explotionlarla patlattım diye 20-30 kere ostardına yedirmişti beni :( necromancer mı ne yapıyolardı ya zaten milleti özel skiller büyüler falan filan vayak
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 beyler hikayelere girmeyelim isterseniz 2342. defa biz orzp cocuguydukla biter bu iş ayrıca metalon olarak evet biz orzp cocuguyduk. the end
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya o degilde, metalonlar hakkaten öyleydi safss
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Para verseydin sende editlenirdin pis fakir
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Metalonların edit olduğuna ben de çok kez şahit oldum. Uo da böyle birşey işte editsiz tadı çıkmıyor :)
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ne mal bişey edit olmakla övünmek ve/veya editli serverda oynamak.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o zamanlar editsiz server yokki orjinali hariç . Osi de oynamak içinde sadece yurtdışı çıkışı diyecem başka birşey demeye gerek yok.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bone said: dasaaa said: ya işte böle.. bu kuşak gelecekte çocuklarına komputer anılarını anlatacak anlatılmışı var, hatta: http://forum.paticik.com/read.php?13,332894,332940#msg-332940 ve http://forum.paticik.com/read.php?13,952729,952747#msg-952747 du ben de anlatayım.. üç tuşa rastgele bastım.. dasaaa oldu o gün nick zxczx de olabilirdi.. ya da sağ el ile bassam çömç de olabilirdi ki dasaaa çömç den çok daha iyi bence
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 synthesizer said: ayrıca metalon olarak evet biz orzp cocuguyduk. itiraf ediyolar teker teker
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yil 2011 milenyummu kaldi tabi edicekler asdas
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 nebulada adonisi bilen hatırlayan var mı ?
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 roket adam benim için yeni bi nick. üni hz'da kaldığım yurtta darkrider ile kalıyoduk, ulan herif her yerde turunculu bi siteye giriyo, paso dalga geçiyoruz, adamın ismi paticik kaldı herkes paticik çağırıyo. biraz muhabbet ettim ben modum yöneticiyim vizyonda falan dedi, dalga olsun diye üye oldum sikko bi nickle, bölümünü trolledim biraz. öyle kaldı anasını sattığımın bağımlılığı. allah belanızı versin. 3 sene oldu herhalde, binlerce post.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 oynadığım tüm oyunlarda isim kabızlığı yaşarım. en zor kısmı isim bulmak oluyor genelde, masaüstü vs. oynarken de aynı sorun oluyordu. cs ya da başka bi multiplayer oyun oynuyorsak genelde bzzzzt falan yazıyordum, küçük L ve I'nın counterda aynı şekilde görünmesi sayesinde milletin nickiyle doppelgangerlık falan yapıyordum . sonra vaultdweller oldum, öyle epic bi kişi olmadığıma karar verince de stimpak'te karar kıldım. öyle de devam ediyoruz işte
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: wow oynuyoruz kermit OLAMIYORUM çünki piç kurusunun birisi of hahahahaha muhteşem plot twist
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 goldbaren geçici bi nik, o esnada haribo yiyodum kaydolurken bu kadar da bayağı bir insaım. ama esas nickim kinetica, metalikaya yeni girdiğim dinlediğim senelerde her boka "-ca getirip cool isimler bulan bir liseliyim. apocalyptica, dynamica, cryptica, monica falan bisürü isim kafamda dolaşırken fizikte KİNEMATİK falan dediler, aha dedim yazdım. seviniyorum çok süper nik buldum otuz yıl gideri var falan diye, ulan bi baktım bu isimle playstation oyunu yapmış japonlar, gayet bayağı bişeyi ilk bulan benim sanıyorum tabi. şimdi arayınca danışmanlık firması bile çıkıyor bu isme lanet olsun...
throine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 nebula, baldur's gate anılaaaaağğğrr anılaağğğğrr :(
Öne çıkan mesajlar