Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teen Titans

SatanJager

Öne çıkan mesajlar

Ben su anda Ingiltere deyim buranin unlu digiturk gibi olan bir olayi var Toonami diye bir kanalda Teen Titan isimli bir cizgi film var tapiyom ya acayip guzel ya...
Karakterlerden bir bildigimiz Robin var digerlerini ilk kez goruyorum... Diger karakterler cyborg, beastboy, karanlik cadi mi ne ve yesil enerji toplari atan bir kiz mutis ya cok sevdim kuzenlerim bakiyo koca adam olmus hala cizgi film izliyo diye hahaha

bu arada dragon ball in 3-4 cesit versiyonu var burda iptal oldum[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

o yayınların türkiye ye gelmesini istemek daha az maliyetli bir dua olur sanırsam bonecim :)O dragon ball un versiyonları dijital yayında mangas die bir kanalda çıkıyor.Dirty pair falanda var o kanalda[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

eh kaç yıldır istiyoruz da birşey olmuyor..
hala tom ve jerry, temel reis, bugs bunny'den öteye geçemedik.

millet thundercats'in, voltron'ın, tmnt'nin, he-man'in 2003-2004 versiyonlarını izliyor,
biz hala böyle saf saf oturuyoruz evde, Star Kenshin yayınlıyınca havaya sıçrıyoruz :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla mail atarız atmasınada Rütük gibi dünyaca ünlü bir radyo televizyon kanunlarının baş yöneticileri var...Anca gazateler cd ile dagıtır :) ( Teletabi gibi bir şeyin yasaklandıkları için bin kez şüküreder )[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive

Slayertr Developer || MSN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 17 Ağustos 2004 15:31 tarihinde demiş ki:
Çİzgi film çocuk işi değil bence ( e bazıları dışında ) NE kadar konusu ağır animeler var mesela ?

Evet çok ağır animeler var. Bi prog vardı adı çizgi dünyası diye, nb1 daydı, onda bi anime göstermişlerdi. Manyak bişeydi. Bi maceracı grubu 3 metrelik bi golem gibi bişey tarfından biçiliyodu. Ortadan ikiye ayrılan adamları falan gösteriyordu...[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

19 yaşındayım ve hala çizgi film izliyorum , kendimle gurur fuyuyor , yarışmacı arkadaşlara başarılar filiyorrum .

Millet bu yaşita izlenirmi dio ama bencede yaşı olmaz bu işin . Oldukça zevkli oluyor .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Peh. O "bu yaşta çizgi film seyredilir mi" diyenlerin kaçı bizim dünyamızdan?

Yani hangisi bizim gibi frp oynayıp mmorpg'lerle ilgilenip bilgisayarda büyük kominitelerle seviyeli kültür alışverişi yapıyor? Hiçbiri...

Bizim dünyamızdan olmayanları kaale almayacaksın...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Olur mu öyle şey? Ne demek kaale almıyacaksın? Adam bizim zevk aldığımız şeylerden zevk almayıp bizim yaptıklarımızı yapmıyor diye insan yerine konulmayacak mı? Misal: Senin baban mmorpg yada frp oynuyo mu ? Geniş kitlelerle net ortamında seviyeli kültür alıl verişi yapıo mu? Bundan sonra bir laf ederken nereye gittiğini düşünücez di mi?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ulan yurda döndüm tek özlediğim 999 kanallı çanağın 50 yakın çizgi film kanalı of ya bütün gün izlerim be aman ya neden burda yok bunlar yaaaa??? ben orda çizgi film izlerken (hemide Teen Titans izlerken) kuzenleri sapıttın mı ne çizgi filmi diyolardı sen gel çocuk olsaydın tek kanallı siyah beyaz ekranda arardın çizgi filmi şerefsiz diyesim geldi valla[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Teen Titans Tek Kelimeyle Harika.Zaten Çok Kaliteli Birçok ÇizgiFilm TV Dizilerinden Daha Güzel.

Yani gidip 2 saat süren ve 1 saati sırf reklamdan oluşan saçma sapan tv dizilerini mi izliyim(cnbc-e hariç),yoksa 20-35dk reklamsız kaliteli çizgi filmleri mi?Üstelik efektler kotuydu felan derdide yok :D

edik:farkına varmadan 3 yıllık konuyu upladım galiba :D

[ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 09:50 tarihinde, Fortuna tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...