Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CES 2011 Tablet

Kharon

Öne çıkan mesajlar

smartphone dan sonra bir de tablet basligi olsun,

Su anda elimizde Motorola Xoom, dell streak 7(belki 10 sonra), razer switchblade(tablet sayilmaz ama degisik konsept) , tahminim yarin windows tablet falan gelir, konusu bulunsun.
switchblade haric hepsinin tegra2 ve android honeycomb kullanmasi disinda bi detay bilmiyorum simdilik.

edit: detay
Sosyal ağlarda paylaş

MSI dan da 2 adet geldi windpad 100a ve 100w, ozelligi ces boyunca bahse deger ilk tegra2 kullanmayan seri.

biri uzerinde intel atom ile birlikte w7 calisiyor, digerinde tegra2 olmayan bi yine cortex a8 kullaniyor.

o kadar basarisiz ki , bahsini ettikten sonra konusmaya degmez asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

urunleri tanitmakda ve yeterli hype yaratmakda basarisiz oldular cunku o yuzden fail. playbook u sayfalarca konustuk, ipad desen oyle , honeycomb u ben konustum kendi kendime (sdfasd) ama w7 hakkinda tek laf edilmedi.

sessiz sedasiz basarisiz cihazlar cikiyor arada sirada falan.

daha bariz olamaz heralde win olmadigi asdf
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bu arada bu ipad'e, android tabletlere filan Vodafone takıp Cepnet kullanabiliyor muyuz?

Ben Nook'umun sim kartını değiştireyim dedim mesela, olmuyormuş ama.

hayir maalesef 3g modemleri predefined geliyor, sim kartimizla istedigimiz operatorden hizmet alamiyoruz.

ben de ayni eziyet sony P ile cektim, mobil cihazlar amerika mantigindan kurtulsa dunya cok daha iyi bi yer olacak ama, iste.

edit: bazilarinin bazi batchlerinde yollandiklari ulkelere gore sim kart destegi olabiliyor galiba, bunun dedikodulari vardi, cok uzun zmndir bakmadim ben, o yuzden simdi bu kadar kesin konusmayayim. ilgilendigin bi cihaz varsa bak 3g nin unlocked olup olmadigina.

@levie
bence kendini sansli sayman lzm, daha bunlar emekleme sureci zaten, bu cihazlarda yeterli olmaktan cok uzaklar, yine de alack oldugundan cok cok farklilar emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

eee slate tam istedigim gibi urunmus, baktim hepsine.
win 7 calistiriyor, ustune adam gibi yazma cizme destegi var.

okula bi tek bunla + ince bir klavye ile gitsen yeter, istedigin zaman notunu alirsin istedigin zaman acarsin kodunu yazar derlersin, labini yaparsin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Bu arada bu ipad'e, android tabletlere filan Vodafone takıp Cepnet kullanabiliyor muyuz?

Ben Nook'umun sim kartını değiştireyim dedim mesela, olmuyormuş ama.

ipad icin evet. microsim lazim.

http://www.vodafone.com.tr/Internet/ipad-internet-paketleri.php var misal

MrLevie said:

Apple iPad 2 ile ilgili bir bilgi açıklamadı henüz değil mi?

3-4 hafta icinde aciklanacak buyuk ihtimalle. subat basi-ortasi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

starter edition olmayan veya linux calistiran bi tablet yok demi daha piyasada?

linux meego var. cok basarili bir sekilde geliyor bence. cihaz destegi su anda cok genis degil ama, kisa surede o da yayilacak gibi.

windows ise tablet'ler icin uygun degil. pil omru 3'te birine dusuyor ortalama olarak. o yuzden baska isletim sistemlerine yonelmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

windows bence tableti win8e erteledi bile..

ARMsız tablet mi olacak ki şimdi?

diğer yandan windows netwertible kullanacaksanız okulda bi şekilde inlage4 almanız şart bence. bakıyorum, başarılı vallahi..

10,1"leri pil mAh olarak da bi geliştirsinler de ondan sonra gireceğiz işalla..
bir de pixelqi! allah belanı vermesin ulan! pixelqi siz tablet görmek istemiyorum ben! ya da muadili bişi koyuverin. ama illa ki böle bişi istiyorum sevgili tablet üreticileri!

ces en çok henüz tek çekirdekli tablet çıkartmış üreticilere patlar yalnız.

çekirdek; değişti
os; değişti
battery; ulan o bile değişti!

kim alsın sizi olm.. ahahahhahhaha
alt metin:fiyatları %40falan kırsanıza be abii.. hadi be abi..
Sosyal ağlarda paylaş

tum ces tabletleri (buyuk image)

http://img218.imageshack.us/img218/905/tabletd.jpg
kaynak

35 tane tablet yagmis, 1 tane qnx(playbook), 9 adet win7, gerisi android. yarisi froyo da takiliyor, yarisi honeycomb ama honeycomb ciktiginda hepsi ona gecer.

su tabloya bakinca hakikaten playbook un win oldugu gozukuyor, en goze batan xoom, biyik altindan gulen tablet ise notion ink adam gibi. en azindan benim favorilerim sirasiyla bunlar.

birde onkyo nun tableti unutmus gibi engadget, ces de yok muydu onkyo acaba? veya tableti getirmediler mi oraya?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...