SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu maç bence daum değişik bi 11 ve dizilim deneyebilir, ş.l.ne hazırlık babında. bu sıcakta top mu olar ayrıca..[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 . [Bu mesaj Virus tarafından 28 Ağustos 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aa camdan baktım dışarısı kıyamet gibi yağmur fln yağcak heralde ama ne hikmetse benim oda hamam gibi ha buarada ben ankaradayım belki kayseri sıcaktır ordan yırtarım ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 kayseri ıhh ıhh :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Shagrath, 28 Ağustos 2004 15:27 tarihinde demiş ki: kayseri ıhh ıhh :) auhuaha[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Balili Kayseri de oynuyor mu ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 balili oynuyo sanırım. fenerin ilk 11 şöyle; Volkan Demirel, Önder Turacı, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Fabiano Lima Rodriguez, Marco Aurelio, Serhat Akın, Tuncay Şanlı, Alex de Souza, Pierre van Hooijdonk[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 içime doğdu kayseri 3 puan alacak 1-0 ile...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 aa tutmadı 1-0 önde kapadı fener ilk yarıyı[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: LvL_Sabo, 28 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki: içime doğdu kayseri 3 puan alacak 1-0 ile... :D uehe ks:0 fb:1[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 PVH 5ledi gol sayısını maç 2-0 dk.73[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yıne caktı 30 m den helal olsun su adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: LvL_Sabo, 28 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki: içime doğdu kayseri 3 puan alacak 1-0 ile... 2 haftadir neyi tutturamadigimi gordun de boyle konusmalar yapiyorsun be kardesim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Kayseriye beklerim hepinizi ;)[signature][hline]NoFear NoRegret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 bu takımla şampiyonlar liginde averaj takımı oluruz anca[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 PVH rule them all[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue WJ Cemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 gökhan mıdır nedir 6 kişinin arasından volkanla karşı karşıya kaldı reyes sandım adamı. kabus gibi..[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: nameless13, 29 Ağustos 2004 01:02 tarihinde demiş ki: bu takımla şampiyonlar liginde averaj takımı oluruz anca Şampiyonlar liginde ona göre top oynarız.Oranın atmosferi kalitesi bu ortamla aynımı.Kayseride top oynamak nere Man Unt. la all trafford da oynamak nere..Aynı duygularımı besler futbolcular..Rakibin ne kadar iyi olursa sende o derece gaz olur asılırsın oyuna.futbol bu böle 1-2 macla sonuclar cıkaramassın.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 biz pendikten ders aldık bi kerem. büyük takımla nası oynanır öğrendik =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Eternal, 29 Ağustos 2004 20:10 tarihinde demiş ki: Şampiyonlar liginde ona göre top oynarız.Oranın atmosferi kalitesi bu ortamla aynımı.Kayseride top oynamak nere Man Unt. la all trafford da oynamak nere..Aynı duygularımı besler futbolcular..Rakibin ne kadar iyi olursa sende o derece gaz olur asılırsın oyuna.futbol bu böle 1-2 macla sonuclar cıkaramassın. doğru söylüyorsun birkaç maçla belli olmaz ama pek umut vermiyor takım bana ama bir gs maçı yapsak açılırız hemen :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar