Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayserispor - Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa camdan baktım dışarısı kıyamet gibi yağmur fln yağcak heralde ama ne hikmetse benim oda hamam gibi ha buarada ben ankaradayım belki kayseri sıcaktır ordan yırtarım ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
kayseri ıhh ıhh :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
balili oynuyo sanırım.
fenerin ilk 11 şöyle;
Volkan Demirel, Önder Turacı, Fabio Luciano, Servet Çetin, Ümit Özat, Fabiano Lima Rodriguez, Marco Aurelio, Serhat Akın, Tuncay Şanlı, Alex de Souza, Pierre van Hooijdonk[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 28 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
içime doğdu kayseri 3 puan alacak 1-0 ile...

:D uehe
ks:0
fb:1[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 28 Ağustos 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
içime doğdu kayseri 3 puan alacak 1-0 ile...

2 haftadir neyi tutturamadigimi gordun de boyle konusmalar yapiyorsun be kardesim :)
Mesaj tarihi:
said:
nameless13, 29 Ağustos 2004 01:02 tarihinde demiş ki:
bu takımla şampiyonlar liginde averaj takımı oluruz anca

Şampiyonlar liginde ona göre top oynarız.Oranın atmosferi kalitesi bu ortamla aynımı.Kayseride top oynamak nere Man Unt. la all trafford da oynamak nere..Aynı duygularımı besler futbolcular..Rakibin ne kadar iyi olursa sende o derece gaz olur asılırsın oyuna.futbol bu böle 1-2 macla sonuclar cıkaramassın.[signature][hline]..it's time I disappear
we modify worlds
Mesaj tarihi:
biz pendikten ders aldık bi kerem. büyük takımla nası oynanır öğrendik =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 29 Ağustos 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
Şampiyonlar liginde ona göre top oynarız.Oranın atmosferi kalitesi bu ortamla aynımı.Kayseride top oynamak nere Man Unt. la all trafford da oynamak nere..Aynı duygularımı besler futbolcular..Rakibin ne kadar iyi olursa sende o derece gaz olur asılırsın oyuna.futbol bu böle 1-2 macla sonuclar cıkaramassın.

doğru söylüyorsun birkaç maçla belli olmaz ama pek umut vermiyor takım bana ama bir gs maçı yapsak açılırız hemen :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yavşak dicem kızacaksın =)
  • Yeni Oluştur...