Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

xunn said:

Rogue mobility sorunu çekmeyen bir class artık, onu da geçsin roguelar. recup'la survivalları baya arttıgı için takipte sorunları yok allah için, çevirip warrior dövüyorlar.

uçucumu kullanıyorsun birader sen, Recuperete 5k 3 saniyede bi tickleyerek seni rootanmı çıkarıyor slow efectinimi dispelliyor. He yanında oynamayı bilen healer varsa çok sorunu yokta kafana 20-25k op mortal hs spam yerken(tamam warrior meleede recupertin pek işe yaramadğnı söylemek için örnekverdm) 17-18k ice lance spam yerken yada 30k oblitrate + frost strikes o 5k dan bi cacık olmuyo 3 saniyede kitelanıyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

Recupu abuselayarak oynamıyorsa rogue vursun kendini.

Snarele, dmg ver, recup patlat, pillarla, restealth, repeat.

Shour nerfünden sonra falan daha da rahat olur.

Ve bunu yapamayacagın bir bracket yok yani, rogue öyle oynadımı rogue diyoruz, geri kalanı gidip warrior açsın.

Hiç göremiyorum artık vanish+shadow step+sap atan sheeplerime.

QQ.
Sosyal ağlarda paylaş

Her gece geldimde patch notların yeni biseyler ekleniyo..

Warrior oynayan biri olarak,su an ki durumda live olarak bu patch gelirse arkada tarkandan yakalarsam mucuks şarkısı çalarak arena yapıcam sanırım. Blizardın gidişatı bu yönde,özellikle recklessness buffı bunu gösteriyor.

Bunuda eklemeden gecemiycem :

Originally Posted by cyrfer View Post
devs: "warrior burst is too high..."
gc: "FIX IT WITH MORE DAMAGE!"
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Xunn,

Melee içinde en kötü durumda mobility'e mutilate rogue sahip. Recup da öyle OP değil ki root =/= slow yani pillar'a kaç vs ile olacak şeyler değil.

Bir de petler restealth dinlemiyor. :(

Muti baya kötü be evet. Ben sub'la oynuyorum da su an, o yüzden bir nebze daha iyi.

RMP'ye baslayalım muti gidecek inşallah abisi.

Yanlız ciddiyim, yapıyo musunuz ulan shadowstep kick facos targetlarınıza, fucking nooblar?

Vanishleyin olm death coilleri, yıl 2011.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Deathcoili priestime atıyorlar :(

Sub adam olsa da bıraksam mutilate'i.

Wotlkta rogue um maindi catada warriorla yola devam ettim dün subı PTR de denedim BS çok sağlam vuruyor ambushtan bile fazla shadowstep+ambush hariç 25-27k vuruyordum boss dummye sanırım 17-18k civarı critler 3k resilence a, en kötü 15k minumum diyorum. Mobilitysi zaten güzel subın bufflandı biliyorsunuzda baya dmgler. 35 energye 15-17k güzel yani (%75 crit chnce ve 1snye gcd) Eviscrate te aynı vuruyor aşşa yukarı 10 energye. Recu açıp 3 saniyede 1 12 energyde alıyor ambush/garote/cs den sonra %70 armor reduce vuruyorsun targeta 10 saniye e bunun shadow danceı 2xvanshi var shadow dance ı da ikikere kullandm diyelim re stealthte yakalarsın uzun combatta en azından 60 saniye %70 armor reduce yakalnır arenada beğendim ben. alt olarak subla oynarım pvp biraz passlarımı attıktan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

abi sub oynaması çoooooooook keyifli zaten. bglerde vs sürekli sub oynuyorum. shadowstep çok zevkli ve skillcapi olan bir skill.

dediğin gibi find weakness güzel oldu. ARP rakam büyüdükçe daha da çılgın damage bufflayan bir stats. dans ve sonrasında find weakness buffuyla güzel burst çıkıyor. bakalım hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

Blood

* Heart Strike now deals 175% weapon damage plus 15% per disease, up from 120% plus 10% per disease.
* Improved Death Strike now increases the damage of Death Strike by 30/60/90%, up from 15/30/45%.

Glyph of Dark Succor (new glyph) raises the minimum healing done by Death Strike from 7% to 15% of maximum health, but only while in Unholy or Frost Presence.

If Death Strike is used while a Blood Shield is already active, the new absorb will stack with the old one instead of replacing it.

Bone Shield now begins with 4 charges, up from 3 charges. ayrıca bone shield açıkken %15 hızlı koşma falan

Blood dkyı pvpde de görmeye başlıycaz sanırım adam akıllı bu gidişle

Edit: şöyle bişey nası iş yapar acaba bide dps pvp gear giydiğini düşünüp vengeance da hesaba katıp http://www.wowhead.com/talent#jbGzforruszZbGd:Rosz0V0mM
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Masquerade said:

Xunn,

Melee içinde en kötü durumda mobility'e mutilate rogue sahip. Recup da öyle OP değil ki root =/= slow yani pillar'a kaç vs ile olacak şeyler değil.

Bir de petler restealth dinlemiyor. :(

Muti baya kötü be evet. Ben sub'la oynuyorum da su an, o yüzden bir nebze daha iyi.

RMP'ye baslayalım muti gidecek inşallah abisi.

Yanlız ciddiyim, yapıyo musunuz ulan shadowstep kick facos targetlarınıza, fucking nooblar?

Vanishleyin olm death coilleri, yıl 2011.

abi sana hatırlıyosan mage ile muti demiştim ama olmadı yani 2k dan sonra fail oldu o build. sub döndüm ben de, 2s te ratiomuz aşırı iyileşti ve 3ste de bazen sub giriyorum, hani vanish shs sap basit de, bizim main taktiğimiz mesela switchte, targeta blindlayıp, 5 comboyu switch targeta redirect leyip kidney smoke bomb, shadowdance te öldürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Biri test etmiş backstabı 85 dummyde (13k armoru var)

4931 agi, 10123 ap, 359 dagger, find weakness açık

LIVE
Critical Strike - Sample size 150 Backstabs:
Critical Hit Minimum: 13929
Critical Hit Average: 14795
Critical Hit Max: 15851

PTR
Critical Hit Minimum: 16731
Critical Hit Average: 18146
Critical Hit Max: 20833
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Biri test etmiş backstabı 85 dummyde (13k armoru var)

4931 agi, 10123 ap, 359 dagger, find weakness açık

LIVE
Critical Hit Minimum: 13929
Critical Hit Average: 14795
Critical Hit Max: 15851

PTR
Critical Hit Minimum: 16731
Critical Hit Average: 18146
Critical Hit Max: 20833

ben kesinlikle daha fazla crit görüyodum dün denediğimde koyarım yarın SS