Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

Masquerade said:

Imp Sprint alınamıyor abi Rogue pvp talentinde. Malesef yani.

Alanlar var? 2dps girenlerden. Ama sub oynamıyorlar.

bilmiyorum görmedim.

ama imp sprinti alırsan,

%30 mutilate, garrote damagein düşüyor
cloak of shadow 1.5 dakikaya çıkıyor
ve relentless strike alınamıyor, energy açlığı çekilir fena.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

duzelttim onu

abi imp sprint olayı sadece burada kalsın başka yerde söyleme.

+ druidden başka class ile girip bi oyna lütfen ferala karşı, "güçlü ama ilk focus olan target o, cd si bitip ölüyo" argümanı da bi tarafımızla gülmelik olmuş.

tekrar ediyorum abi ferala daha geç ölmek veya ölmeme ihtimalimiz önce focusluyoruz! neyle tutuyosun ya ferali? healer götünün peşinde feral üzerindeyken, dps caster desen healerı rahatlatayım derken dps yapamaz, melee desen yüksek aginle ne kidney dinlersin ne bişey, ayı olurum diyosun, 18k critliyosun ayı formda insaf.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca %30 daha hızlı koşma
feral charge (30 saniye)
bleed damageleriniz yine gayet vurucak ki o bleedlerin güzelliği bir kere attımı targeta sen ccde olsan bile onlar tickliyor.
infected wounds ile movement debuff

vs vs

bunlarım üstünede spam shapeshift olunca yapıştığı targetın kaçma şansı yok. ve çılgınlar gibi vurduğu, peel edilemediği için MECBUREN ferale vuruyoruz. kolay öldüğünden falan değil yani. yoksa bear formda 15k 15k vuruyorsunuz yine ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

abi neden uyduruyosunuz ya bu damageları ben vurmadım hic bunları? 18k neyle critliyo musun soyle de onu spamliyim.. bear forma gecmek demek zaten frenzied regen kullancan demek direk enrageden gelen rage i deplete etmek demek.. tekrar bisey vurmak icin rage dolması diye bi olay yok.. dodge talentini almıyosun zaten..

tamam iste feral sizi oldurmesin diye ona gidebiliyosun.. defensive e zorlayabiliyosun..

Ya hadi bırakalım ozaman factleri konusalım suan onumde cyclone acık duruyo 2v2 ve 3v3 u ladder sıralaması

2v2 ilk 10
2 tane feral druid war 1 tane rogue war
3v3 ilk 10
rmp war bi tane 0 feral druid..
ilk feral druid sıra 24..
5v5 ayrı bi kafa bakmıyorum bile..

simdi tekrar soruyorum.. madem bu kadar op bu feral druid neden ilk 10 un hepsi feral druid degil?

madem okadar op degil, yani 3v3 te cyclone da ilk feral druid 24. neden bi classın elinden her ability alınınca of cok dengeli oldu diye orgasm naraları atmaya baslıyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

sen gelip rogue un mobilitysne laf atarsan millette doğal olarak bi taraflarıyla güler sana. Madem QQ yapıcan saçma konularda sçma classlara sataşma o zaman. Biz napalm warrior olarak rootlara söylesene ? frost dkya da root verdiler deathgripi zaten var healera daldırtmaz artık, magei artık saymıyorum bile yanımda healer yoksa oda dispeller direk leave atıcam arenada, ayrıca druidlerin cyclone + root spamına denk geldinmi sen hiç melee olarak gelmemişindir çünkü shape spam vardı. Shaman rootlar 30 kere hunter hem zone slow hem root atar traple. Rogue ta da sadece subda shadow step var 24 sn cd sizde oda var. Bi assassin rogue aç oyna bakalm bukadar ağıyosan 3dk da 1 vanish ve 1.1 dkda shadowcloak (onuda rootamı saklarsın sadece kesin değil) dışında ne var.

He sana ağlama demiyoruzda classlar hakkında bilgin olmadan atıp tutma k :)
Sosyal ağlarda paylaş

classlar hakkında bilgim war bi tane ability i yanlıs biliyomusum onu duzelttim.. imp sprint glyphti/muti specteydi diye hatırlıyodum..

eee benim dedigimden farklı bisey dememissin.. feral druidin mobility ve dot dısındaki avatajı ne? bi de instant cyclone umuz war.. onu da atarken zaten ustunde en kotu 1 kisi oluyo o aralıkta aldıgın damage anlamsız miktarda fazla..

tamam.. tekrar soyluyorum.. fear immunity alındı, dot damage dusuruldu, duz damage dedigin zaten 6 7k crit vuran seyler 8k vurucak, roottan cıkılmıyo.. BL yok..

feral druid ne yiycek?
Sosyal ağlarda paylaş

solidhammer said:

sen gelip rogue un mobilitysne laf atarsan millette doğal olarak bi taraflarıyla güler sana. Madem QQ yapıcan saçma konularda sçma classlara sataşma o zaman. Biz napalm warrior olarak rootlara söylesene ? frost dkya da root verdiler deathgripi zaten var healera daldırtmaz artık, magei artık saymıyorum bile yanımda healer yoksa oda dispeller direk leave atıcam arenada, ayrıca druidlerin cyclone + root spamına denk geldinmi sen hiç melee olarak gelmemişindir çünkü shape spam vardı. Shaman rootlar 30 kere hunter hem zone slow hem root atar traple. Rogue ta da sadece subda shadow step var 24 sn cd sizde oda var. Bi assassin rogue aç oyna bakalm bukadar ağıyosan 3dk da 1 vanish ve 1.1 dkda shadowcloak (onuda rootamı saklarsın sadece kesin değil) dışında ne var.

He sana ağlama demiyoruzda classlar hakkında bilgin olmadan atıp tutma k :)

adam gerçek hayatta rogue sanki. dünya roguelar başkanı. tamam kardeş bişey demedik relax.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle ama abi.

mutilate rogue buyurun oynayın. mobility olarak druid, warrior, dk vs hepsinden kötü ama siz gelip ohş rogue gibi root silelim derseniz tepki çekersiniz tabi.

said:
feral druidin mobility ve dot dısındaki avatajı ne?

nasıl ya? şu anda %100 uptime ile targetta kalabiliyorsun, damage'i gayet iyi. daha ne yapacak ki? dps olarak diğer sınıflar ne yapıyorsa feralin de olayı o işte. lol.

said:
BL yok

BL kimseye yok.

said:
bi de instant cyclone umuz war.. onu da atarken zaten ustunde en kotu 1 kisi oluyo o aralıkta aldıgın damage anlamsız miktarda fazla..

kıyamam...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...