arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Yeni rotation dengeli. Bir de adam gibi ping alabilsem, sarılarda gezmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Turnuva finali başlamak üzere http://www.blgtv.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu gece de stream var, halen devam etmekte. Sonunda In Soviet Russia'yı perişan ederek yenen çıktı. Beast diye bir takım. Thorn, Psychopomp (dps), Herald ile kazandılar. İnanılmaz keyifle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 kimse oynamıyo mu ya bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 oyunu oynuyoruz da :) başka bir başlıkta daha var oraya yazıyordum ben de... çok sık girmiyorum age of conan oynuyorum çoğunlukla. ama oyunda olduğum zamanlar oyun içi nickim Nefreth. ekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 yeni rotasyon belli oldu. Astronomer, Glutton, Gunner, Stalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oynayan varsa benide alsın takıma. isim PabloHoney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 çok çılgın ranid oynuyodum closed betada sonra bi sıkıldım bıraktım gitti , neler değişti , tekrar indirmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yeni herolar geldi, çok hero nerflendi öyle işte. güzel hala, harb ile oynuorum ben, arkadaş astro. kalbur üstü bi takım olduk işte :D en son bi anket yapıyorlardı, sanırım oyuna yeni modlar eklenicek, onunla ilgili baya soru vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 oynayan yok artık sanırım. server bomboş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 insanın para veresi gelmiyo hep aynı herolarda bayıyo oyun bayıyo sonra doğal olarak, ama zevkliydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çok underrated bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya ben bu oyunu hiç oynamadım ocakta çıktı di mi bu. hacı şu an gideri var mı bunun ona göre oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Ya çok hoş bi oyun da lol ve hon gibi dev communitylerin arasında tutunamadı, çok çok az oyuncu var. Ama yine de solo matchmakingde bir dkya kalamadan 3v3lük takımda yer buluyorsun. Güzeldir ya, oynanış tarzı çok hoşuma gitmişti. En azından bir oyna derim ufacık bir clienti var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Girdim baktım bi , herolar kapanmış sanırım onları açman gerekiyo fln , e sevmediğim herolar var onlarla da oyna oyna nereye kadar , sarmadı mevcut atmostfer. Yani en azından lol gibi belli heroların alımını kolaylaştırıp bir kaç hero daha koysalar daha mantıklı , o çok negatif bi durum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 rotasyon var dostum her hafta değişiyor açık olan herolar. bu süre zarfında açık olan herolarla oynayıp, coin kasıp kendin de hero açabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ama tabi bi haftada 4 hero az gayet. gerçi oyunda 20-25 hero olduğundan böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 dun steam'de release edildi heh.. insallah community'e bi katkisi olur.. 3v3 ladderda adam bulamaz olmustuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Spyro said: dun steam'de release edildi heh.. insallah community'e bi katkisi olur.. 3v3 ladderda adam bulamaz olmustuk.. steamde göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Güzel oyundu bu. Steam'e gelmişse ben de geri dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 çok zevkli oyun gelin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cacodemon said: Spyro said: dun steam'de release edildi heh.. insallah community'e bi katkisi olur.. 3v3 ladderda adam bulamaz olmustuk.. steamde göremiyorum? f2p kategorisinde oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Spyro said: f2p kategorisinde oyun.. oraya da baktım göremedim dün. acaba region ile alakalı bir kısıtlama mı var? cunku videosunu izlemeye calistigimda bulundugun bolgeden izleyemezsin diye hata verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 dota sevmem ama bunu çooooook sevdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Oyun motorunu bir garip yazmışlar. En son betadayken i5 hd5650'de takılarak oynuyordum. Düzelttilermi o sorunu ? Potansiyel olarak güzel oyun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar