Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloodline Champions

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu gece de stream var, halen devam etmekte.

Sonunda In Soviet Russia'yı perişan ederek yenen çıktı. Beast diye bir takım. Thorn, Psychopomp (dps), Herald ile kazandılar. İnanılmaz keyifle izledim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu oynuyoruz da :) başka bir başlıkta daha var oraya yazıyordum ben de... çok sık girmiyorum age of conan oynuyorum çoğunlukla. ama oyunda olduğum zamanlar oyun içi nickim Nefreth. ekleyin.
  • 4 ay sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni herolar geldi, çok hero nerflendi öyle işte. güzel hala, harb ile oynuorum ben, arkadaş astro. kalbur üstü bi takım olduk işte :D

en son bi anket yapıyorlardı, sanırım oyuna yeni modlar eklenicek, onunla ilgili baya soru vardı.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya çok hoş bi oyun da lol ve hon gibi dev communitylerin arasında tutunamadı, çok çok az oyuncu var. Ama yine de solo matchmakingde bir dkya kalamadan 3v3lük takımda yer buluyorsun.

Güzeldir ya, oynanış tarzı çok hoşuma gitmişti. En azından bir oyna derim ufacık bir clienti var zaten.
Mesaj tarihi:
Girdim baktım bi , herolar kapanmış sanırım onları açman gerekiyo fln , e sevmediğim herolar var onlarla da oyna oyna nereye kadar , sarmadı mevcut atmostfer. Yani en azından lol gibi belli heroların alımını kolaylaştırıp bir kaç hero daha koysalar daha mantıklı , o çok negatif bi durum olmuş.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

Spyro said:

dun steam'de release edildi heh.. insallah community'e bi katkisi olur.. 3v3 ladderda adam bulamaz olmustuk..

steamde göremiyorum?

f2p kategorisinde oyun..
Mesaj tarihi:
Spyro said:

f2p kategorisinde oyun..

oraya da baktım göremedim dün. acaba region ile alakalı bir kısıtlama mı var? cunku videosunu izlemeye calistigimda bulundugun bolgeden izleyemezsin diye hata verdi
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...