Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Burada tartışmıştık. Kendi bölümü var artık burada. Open beta başlamış. Pre-order edeyim diye girdim, fiyatını gördüm, bakakaldım. €90! Ücretsiz versiyonu da var ama. Yine de €90'lık bir fiyat bir MobA oyunu için biraz (hatta epey) şaçma. Oyun içi puanlarla gameplay etkileyen şeyler alınabiliyor ama anladığım kadarıyla. İşin kötü yanı bu €90'nı veren adama da herşeyi vermiyorlar. Kim alır ki bu durumda? Fiyat rantı yapmaya gelmiştim ben de. Diğer konuya gitmektense yenisini açtım işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 oha 90€ ne lan.ne gibi avantajları var ki 90 euro verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Detaylar sitesinde yazıyor. Yazmayan free2play ile bloodline açmanın ne kadar sürdüğü. Puanlarda haftalık cap olması dışında bir bilgi yok. Oynayıp görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 9 olmasın o. 90 ne lan. dalga mı geçiyorlar adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Er geç açılıyordur ama işin kafa bozan tarafı €90 verip tüm oyuna sahip olamamak. Sadece dükkandan bir indirimin oluyor. O da %10. İnsan herşeyin olmasını bekler. Sonradan çıkmış şeylerin de gelmesini bekler. Yoksa kim niye verir €90? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Şimdi değişiklik haberi geldi: The changes will be as follows: Advanced stats: Everyone get this for free! VIP tournaments: Will be merged with the regular tournaments – everyone can join on equal footing (barring US and EU differences). Weekly blood-coin generation: The weekly cap will only exist for free customers. Once a free customer upgrades to an Edition the weekly cap is removed. Advanced bots: Now included to all Champion and Titan customers. Ad-free VOIP: Titan only, with a stand-alone product being evaluated for our other customers. Lifetime 10% discount to in-game store items using Funcom Points: Titan only (as before). Additional Titan Edition benefit: Will for life receive all new Bloodlines (characters) as they are released. Champion Edition customers will receive 10 USD worth of Funcom Points as compensation for the 60 days of VIP service that was originally included. Herkes aynı şeyi söylemiş sanırım :) Gerçi o bold yer dışında €90 vermenin bir anlamı da kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Open beta ile 4 şampiyon vardı, iğrenç bir patch yaptılar. Herkes kaçınca hemen tüm şampiyonları tekrar serbest yaptılar. Baya kötüydü en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bir oyun attım. Yenip 40 puan aldım ama dükkanda fiyatlar yazmıyor. Bir de grafik olarak öteki MobA'larda daha iyi. Oyun çok hızlı ama. Konsepti sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 scII'nin 1/3'ünü aldık 90€'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Şu an yeni 4lü dışında hepsi açık. Bloodline Coin cap 9000, günlük 600 hediye ediyor. Yalnız yazıldığı gibi oyun çıkmamış olduğu için bloodline fiyatları belli değil. Oynayıp da göremiyorum tabii ama bu yenilerden okçu olan felaket imba gibi duruyor. Bazı animasyonlar daha renkli olmuş, güzel olmuş. Solo rated güzel birşeymiş. (tu) edit: rotating bloodlines blahblah diye bir sunucu mesajı geçti, random 4 tane veriyor, öbürleri kapalı. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Oyun çıkmış. Haftalık cap 9000, bloodline fiyatı 17000. Yani beleşe iki haftada bir bloodline açılabiliyor, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ama bana 40 puan verdi kazandığım oyun için. 425 oyun kazanmam gerek demek bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kolay değil ama aktif oynayarak zor da değil. Başlarda epey bir achivementlardan alıyorsun. Rated'a günlük bonus var, 600. İsim Swarleymon, ekleyin oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Beta bitti bildiğim kadarıyla baya oynadım beta mevcutken , şu an nedir durum oyunu satın almamız mı gerekiyor ? 90 gayme vermek gibi bi niyetim yok fakat bu şekilde satın almadan oynanabiliyorsa pathcleyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Satın almadan oynanıyor, ama yeni şey açmak için iyi grind gerekiyor. Sararsa beni micropay olayına yönelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://i240.photobucket.com/albums/ff68/underpressuregirl/PartII_Sasuke.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Naruto'da bloodline hedesi var ^^ http://www.naruto-kun.com/bloodline-limit-jutsu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Bloodline champion işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 BLOODLINE LIMIT! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 1-2 gün içerisinde ilk bloodlineımı açıyorum. Blood Priest düşünüyorum. Sonra ver elini rated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Açılıyor yani puanla? Para mı verdin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Blood Priest açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar