screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Şimdi arkadaşlar Mustafa Sandal denen kişi dağlar dağlar müziğinin aslı Punjabi mc - Mirza Part 2 değil mi ayrıca bunun gibi daha neler var çalıntı benim bildiğim bir de çalıntı olarak sayarsanız Atena nın Perhaps , Perhaps ,Perhaps i uyarlaması var.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 athena sayılmaz, albüm kapağından belirtiliyor olması lazım. ona arak ya da çalıntı değil de cover denmeli di mi ama?
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Bilmiyordum o yüzden ama MUsti nin müziği arak cover falan değil hem de arağın danişkası[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 çok tutan türkçe pop hitlerin yüzde 50sinden fazlası yabancı bir şarkı uyarlaması ya da ordan esinlenerek yapılmış besteler. Biz her ne kadar "arak" desek de çoğu gerekli izin alınıp para ödenerek yapılan şeyler. Benim sinir olduğum şey, bu uyarlamalara söz yazan ya da uyarlamasını yapan kişilerin sanki kendi besteleriymiş gibi etrafta caka satmaları. Ruhu şad olsun (ne demek lan bu?) Fecri Evcioğlu'da zamanında çok büyük besteler(!) yapmıştı ;) gunn (yoksa Ebcioğlu muydu lan?)
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 adam çıktı açıkladı ama izinli bi biçimde esinlendim dei :lol: izinli esinlenmek korsanın kibarcası olsa gerek :lol: saygılarımla..[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Ebcioğlu olacak[signature][hline]Lil'Alur for Shar
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mustafa sandalın duydugum butun sarkılarının hepsı oyle elbet bı fılm de rastlıyorum gecen brad pıtt ın bı fılmındelastladım adı neydı unuttum surıyedemı fılıstındemı ne bı cafa gıbı bı yerde calıyodu muzıgı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mustafa sandal ın anlaşması var panjabi ile, çalıntı demek yanlış olur ama aynı melodi tabii. heroes 4 ün savaş melodisi mustafa sandal ın eski bi şarkısından çalıntı mesela ehe (unuturum anla biraz, gel bir andaaa diye bi şarkı vardı ondan..) opeth - harvest , iron maiden - prodigal son ' dan arak, adamlar kendileri söylüo arakladık, hastasıyız maiden ın diye. armand van helden ın coochie diye bi şarkısı var o da fear factory - cars dan arak, daha doğrusu cars ın coverı olduğu şarkı, orjinalini kim yapmıştı hatırlamıorum, fill in the blanks..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Craven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 katula katula gerçek bir araktır.ötesini tanımam[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu topicte doğuşa laf söyleyen çıkmamış şaşırdım valla :) arağın kralını yaptı adam be.[signature][hline]
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu arada yonca evcimik in son şarkısının nakarat kısmı "Most Valuable Playas - Rock Your Body, Mic Check 1,2" diye bi şarkıdan arak. hatta "OoooOooo" kıısmını bile aynen almışlar[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 haluk levent :uçak yaparim alır seni kaçarımın başı varya .harvester of sorrow ayrıca diger kazmaya ısmarladım diye şarkının başı slayer neydi unuttum şarkının adını. öyle çok var.
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Serinduruşta sürekli veriolar. Ceylanın son klibi-Dido Doğuşun son klibide adını unuttupum bi adamın ya aynen kopyalamışlar.dinlemediğim için bilemiorum belki şarkılarıda kopyalamışlardır
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 geçen ana haber de vardı... özcan deniz canım klibi-eros ramazotti..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: -Mix-, 29 Ağustos 2004 11:45 tarihinde demiş ki: bu topicte doğuşa laf söyleyen çıkmamış şaşırdım valla :) arağın kralını yaptı adam be. ewt beyler zagadaki doğuş bölümünü izlemedinizmi adam resmen çalmış :)[signature][hline]The dream is true...
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 heralde bilinçaltıma yerleşti konuyu okuyunca. iced earth translyvania(iron maiden ilk çalan) - haluk leventin kagızmanın başına deli benziyomuş. tabi arakçı haluk levent oluyor ehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 dogus un unkle'ın rabbit in your headlight dan arak.radiohead diyor herkes o klibe ama değil sadece vokalde thom yorke var o kadar.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Craven, 29 Ağustos 2004 09:58 tarihinde demiş ki: katula katula gerçek bir araktır.ötesini tanımam o da panjabi den alınmış diye biliyorum. her halikarda kral bi şarkı eheh.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 burda yazılanlar aklıma birşey getirdi. south park - simpsons did it. o bölümü izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.. :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 de ne kstırıyon ki söyle direk anlayalım işte :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Predator-, 29 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki: heralde bilinçaltıma yerleşti konuyu okuyunca. iced earth translyvania(iron maiden ilk çalan) - haluk leventin kagızmanın başına deli benziyomuş. tabi arakçı haluk levent oluyor ehe Bu "kagizmana ismarladim nargile nargile.. gumus kemer ince bele dar gele dar gele" diildir umarim. abarttiniz cunku olayi. Baris Manco bilmem kac sene once sooluyodu onu. kaldi ki o sarki anonim...
Öne çıkan mesajlar