Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalıntı müzik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi arkadaşlar Mustafa Sandal denen kişi dağlar dağlar müziğinin aslı Punjabi mc - Mirza Part 2 değil mi ayrıca bunun gibi daha neler var çalıntı benim bildiğim bir de çalıntı olarak sayarsanız Atena nın Perhaps , Perhaps ,Perhaps i uyarlaması var.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
çok tutan türkçe pop hitlerin yüzde 50sinden fazlası yabancı bir şarkı uyarlaması ya da ordan esinlenerek yapılmış besteler. Biz her ne kadar "arak" desek de çoğu gerekli izin alınıp para ödenerek yapılan şeyler.
Benim sinir olduğum şey, bu uyarlamalara söz yazan ya da uyarlamasını yapan kişilerin sanki kendi besteleriymiş gibi etrafta caka satmaları. Ruhu şad olsun (ne demek lan bu?) Fecri Evcioğlu'da zamanında çok büyük besteler(!) yapmıştı ;)

gunn (yoksa Ebcioğlu muydu lan?)
Mesaj tarihi:
adam çıktı açıkladı ama izinli bi biçimde esinlendim dei :lol:
izinli esinlenmek korsanın kibarcası olsa gerek :lol:

saygılarımla..[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
mustafa sandalın duydugum butun sarkılarının hepsı oyle elbet bı fılm de rastlıyorum gecen brad pıtt ın bı fılmındelastladım adı neydı unuttum surıyedemı fılıstındemı ne bı cafa gıbı bı yerde calıyodu muzıgı[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
mustafa sandal ın anlaşması var panjabi ile, çalıntı demek yanlış olur
ama aynı melodi tabii.

heroes 4 ün savaş melodisi mustafa sandal ın eski bi şarkısından çalıntı mesela ehe (unuturum anla biraz, gel bir andaaa diye bi şarkı vardı ondan..)

opeth - harvest , iron maiden - prodigal son ' dan arak, adamlar kendileri söylüo arakladık, hastasıyız maiden ın diye.

armand van helden ın coochie diye bi şarkısı var o da fear factory - cars dan arak, daha doğrusu cars ın coverı olduğu şarkı, orjinalini kim yapmıştı hatırlamıorum, fill in the blanks..[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
katula katula gerçek bir araktır.ötesini tanımam[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this;
You're a Siamese Twin.
Your Brother,attached at your shoulder,is gay
You're not.
He has a date coming over tonight.
You have only one **s
Mesaj tarihi:
bu arada yonca evcimik in son şarkısının nakarat kısmı "Most Valuable Playas - Rock Your Body, Mic Check 1,2" diye bi şarkıdan arak.

hatta "OoooOooo" kıısmını bile aynen almışlar[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
haluk levent :uçak yaparim alır seni kaçarımın başı varya .harvester of sorrow

ayrıca diger kazmaya ısmarladım diye şarkının başı slayer neydi unuttum şarkının adını. öyle çok var.
Mesaj tarihi:
said:
-Mix-, 29 Ağustos 2004 11:45 tarihinde demiş ki:
bu topicte doğuşa laf söyleyen çıkmamış şaşırdım valla :) arağın kralını yaptı adam be.

ewt beyler zagadaki doğuş bölümünü izlemedinizmi adam resmen çalmış :)[signature][hline]The dream is true...
Mesaj tarihi:
heralde bilinçaltıma yerleşti konuyu okuyunca. iced earth translyvania(iron maiden ilk çalan) - haluk leventin kagızmanın başına deli benziyomuş. tabi arakçı haluk levent oluyor ehe[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Mesaj tarihi:
said:
Craven, 29 Ağustos 2004 09:58 tarihinde demiş ki:
katula katula gerçek bir araktır.ötesini tanımam
o da panjabi den alınmış diye biliyorum.

her halikarda kral bi şarkı eheh.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals???
Still in the Garden Of Eden you gullible b****.
dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$
Mesaj tarihi:
said:
Predator-, 29 Ağustos 2004 17:48 tarihinde demiş ki:
heralde bilinçaltıma yerleşti konuyu okuyunca. iced earth translyvania(iron maiden ilk çalan) - haluk leventin kagızmanın başına deli benziyomuş. tabi arakçı haluk levent oluyor ehe

Bu "kagizmana ismarladim nargile nargile.. gumus kemer ince bele dar gele dar gele" diildir umarim. abarttiniz cunku olayi. Baris Manco bilmem kac sene once sooluyodu onu. kaldi ki o sarki anonim...
  • Yeni Oluştur...