Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://www.mediafire.com/?61h30996edooam3 diamond 2500 metalapolis pvt oyunu.neyi yanlış yaptım toss gosularımızdan biri söylerse çok güzel olur.40dk replay.baya epik falan izlenir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 stalker yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 her ne kadar protoss oynamasam da sc i de iyi oynayamasam da izlediğim replaylerden yola cıkarak bi kaç şey söyleyebilirim. replayı izledim. adamın xp baselerini kurmadan once obs ile kontrol edebilir. diger baselere warp ile saldırılar yapabilir, rakibi kontrol altında tutabilirdin. savunmasızdılar 3 4 5 inci baseler. erken collosus gidebilirdin marauder marinlere karşı. rakibin xp almasını zorlastırınca daha baskın olabilirdin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 20. dakikaya kadar izledim. 1-bir kere recon zayıf 2-aşırı pasif oynuyorsun. ilk combattı senin naturelin önünde olan aldın açık ara farkla, böyle durumlarda hemen yürüyeceksin rakibin üsse. oyunu kapatamasan bile daha fazla birimin olduğu için rakibe her halükarda daha fazla zarar verirsin. 3-20. dakikada 1500 den fazla mineralin vardı ve 2 nexus da full mana idi, ırkının macro yeteneğini kullanmadan nereye kadar? 4- templar bastığın zaman gene yoklama saldırılar yapacaksın. bütün force u hareket ettirmek istemesen bile 4-5 zea 2-3 templar yardır adamın üstüne doğru, sal stormları. özellikle bu maçta çok işine yarardı çünkü adamda medivac yok. 5-adam mara ağırlıklı bir ordu yapmış, marine çok az vardı. immortal için gayet uygun şartlar ama sende 1 tane vardı. sonrasını izlemedim ama tahmin edebiliyorum, muhtemelen adam macrosu ile ezdi seni. bi de 15. dakikada falandı sanırım, uzunca bir süre supply stuck durumdaydın. mini map ve sağ üst köşeyi sık sık ama sık sık takip etmeyi unutma. biriken mineralin, supply durumun çok önemli veriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Of sen nasıl kötüsün böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Hakkaten 2 replay versem buraya oyundan soğuyucam demek. (:P)X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Şimdi izledim replay'ı. Aga haritanın yarısını hiç geçmemişsin. Hep kendi tarafında durmuşun. Özellikle mid-game ve sonrasında rakip 200/200 olmadan dalmadı sana. Bu kadar dayanabilmen bile büyük başarı. Esas anlamadığım adam combatta ağır kayıp veren taraf olduğu halde exp. almış paso, bu işte bir yanlışlık var yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 @huun 1-haritanın yarısını aldıktan sonra varsayımlar üzerinden oynadım.yanılmadım da aslında ondan recon problem değildi bence 2-bu hafta o kadar bw oynadım ki haritaların nublugunu unuttum.haklısın 3-burda daha da haklısın 4-oralara kadar izledin mi bilmiyorum da.abi herif taş atar gibi emp atıyodu,6-7 tane cloak ghost bir tane storm attırmadı oyun boyu.obsum falan da vardı,ben öldüremeden empler yağıyodu gece bir gazla çok iyi oynadım sandım da bok gibi oynamışım bir daha izleyince aslinda /tyra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 xunn said: Of sen nasıl kötüsün böyle. kız oyunu oynayanlar yorum yapmasın.barbie moda fabrikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bi kere darvinde bole soru sormustu bana nerde hata yaptim diye , dedim haci hata benle oynamandi zaten. Replayi izlemedim ama 2 tarafta fis gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 replayi izlemedigin icin oyle gelmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 taylan zerg oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Seele said: taylan zerg oyna. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hayır oynama. reset dediğin hükümet affı gibi bişe, adı geçiyorsa kesin gelir. resete kadar protoss oynamaya devam et, ne kadar ilerleyebileceksin görelim. koskoca camia olduk, hala elimizde bir proje yok. camia olarak birisini ele alıp ilerletelim. eski aday tunca idi ama kendisi davayı satıp wowa verdi kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 bugün 15win 3 lossum abi.visas hwaiting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi protoss kasılmaz. renkli bir oyunu yok.ayrıca aşırı kırılgan buildlere sahip.ben terran kasacam askldha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Tyrannus said: bugün 15win 3 lossum abi.visas hwaiting adamımsın. ben de geçen arcene ile tvz attım 6 maç, 1 galibiyet 5 mağlubiyet aldım. sonraki gün 7 ladder maçı, 6 galibiyet 1 mağlubiyet aldım. huun hwaitin'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 şu topiği her güncelde görüşümde, internet kafede çalışırken dotacı veletlerin beni darlaması geliyor aklıma yurnero geldi! abi ben buna ne yapayım? deso yap, battlefury yap diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar