Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 nerde oturuyorsun ? süperonline fiber varsa git 10mbit olanından al 49 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Suark said: Selam, Yeni net bağlatıcamda patilere sorayım dedim. Şimdi tv bağlantısıda yok evde, D smart alırsam internet bedavaya falan gelıomus sanırım? neyse onun dısında, en ekonomik ama kotasız internet hangisi? TTnet dışında bişi düşünmüorm ( biriden çok çektim ) bide uzun vade taahüt falan olmayan bişi olsa super ben burda takıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adsl için demiş sanırım onu. sonra uydunete çeldik aklını. şimdi de superonline fibere çelmeye çalşıyoruz asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 varsa gitsin konuşsun bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Aluriel said: heryerde yok işte o fiber. onu da hesaba katmıyorsunuz şunu önerirken. olsa dakika durulmaz yani ne adsl ne uydunette. herkesi kendi gibi zengin yerde oturuyo sanıyolar efendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 telefon faturasız internet gelmedi mi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Bu sitede karşılaştırabilirsiniz kampanyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Fiber vardır burda sorayım bi, 49 tl güzel, ama öbürü de 29 tl beabi. 1mbit le 10mbit arasında ne fark olcak ki dl etmedikten sonra :). Bu atada ttnet derken, yok biri yok smayl abuk subuk firmalar varya onlardan istemiorm demek istedim. biri'den çok çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 abi 2-3 bira az iç taksime falan gittiğinde çıkar aradaki fark işte. 10 mbit al imkanın varsa. dizi yada film falan izlemiyormusun hiç? bilemedim ama şimdi hiç dl yapmayan adamın da ne işine yarasın 10 mbit net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Suark said: 1mbit le 10mbit arasında ne fark olcak ki dl etmedikten sonra sırf paticikte takılcaksan gerek yok zaten de, youtube'du, kongregate'ti, yabancı sitelerdi felan takılan birisiyim, bir de aynı anda 20 tab felan açıyorum diyen biriysen, hız etkiliyor. özellikle piyasada bol bol hd stream olduğunu düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dl yada stream ile falan işin yoksa bi işine yaramaz 10 mbit işin aslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 GERGE said: Onun dışında Uydunet sınırsız 1 Mbit 29 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 1mbit stream için yeterli değil mi? Mesela şey yapıorm dizi izlerken yutuptan, bitane bölümü açıorm, diğeri arkada yüklüo o sırada ona yetmez mi? 1mbit çok fazla hızdı la zamanında bilemedim şimdi. 1 gecede falan film inmez mi ki. Tabi oyun moyun indirirsem olmaz sanırım dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 1mbit zamanında çok fazla hızdı ama eskiden 240x160 videolar vardı, ditherli gifler kullanılıyordu felan filan. dediğim gibi sırf paticik kullanacaksan 1mbit yeter. ancak kullanım alanına göre daha hızlı internet lazım oluyor. örneğin stream video için en az 2mbit'in tavsiye ediliyor. hd stream (720p, 1080p felan) 5-10mbit internet gerekiyor. online oyun oynuyorsan, patchler 100-200mb civarında oluyor. bunları gece downloada bırakabilirsin istersen ama oyunu açıp oynamak istediğinde daha hızlı download gereksinimi oluyor. yani demek istediğim şey, kullanımını da düşünmen. bu arada "download etmiycem" diyip "kotasız istiyorum" demen ilgimi çekti. sırf lq stream yapacaksan kotalı 1mbit paketler yeter diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yok ya kota olayı hoş deil bide şey var, gece açar bırakırım tarzıyım ben, ama bak şimdi soktunuz aklıma superi ya hu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 superonline'da da kampanya var. üç ay falan fatura ödemiyorsun bildiğim kadarıyla. ama denildiği gibi superonline hepsinden daha mantıklı. kendi modemi var ve kurulumu bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 diğerinin de kendi modemi var ve kurulumu bedava o bi artı değil de. superonline al sen en iyisi. aç dl gece bırak. sabaha kadar ne izliceksen HD indir cillop gibi izle. bi giriştinmi o HD işine zaten iflah olmuyorsun normal videolar çöp gibi görünüyor gözüne resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 eveeet kalbo almaya karar kırmıştım kiii alt kat komşumun interneti çekiomuş bende ^^ ( adam yakın arkadaşım ) hehehhhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 komşuda pişer bize de düşer diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar