Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inşaat mühendislerinin dikkatine

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar selam
mimarın çilesi konumla tekrar karşınızdayım. cumaya yetiştirmemiz gereken ahşap/çelik sütrüktürü ödevimiz var bi tane soru verdi 5 tane hoca çözdüremedik okulda inşaat da yok dışardan arkadaş da yok son çare buraya geldim.

SORU BAŞINA 5 MİLYON TEKLİF EDİYORUM.

var mı bu soruları çözebilecek biri. vallaha hemen hesabınıza yatırıcam trink para. 8 yıllık paticik üyesiyim bi yere de kaçmam vallaha. çok zor durumdayız lütfen yardım edin :(

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0145.jpg

daha yakından:

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/IMG_0147.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

abi strüksüyon f tablosundan baka baka yapıcaksın yani. nesini çözemedin ki bunun. anlayamadım neyi sorduğunu.

Luriel said:

Abi sizde statik ve mukavemet dersleri var görmediniz mi :P

arkadaşlar o dersleri de aldık başka hoca vardı soruları veriyodu sınavda serbestti kağıt getirmek baka baka yapıoduk.

ama şimdi hoca değişti ve konuya o kadar uzağız ki ne tablosundan bahsettiğini bile bilmiyorum.

sorduğum şey açık böyle çözümleri lazım bunların bana hocaya teslim edicem ve vize yerine geçicek. :D
(vizede boş kağıt verdik bu arada)
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten çok aşırı basit bişi bu. Ben kötü bir öğrenci olmama rağmen bir mimarın daha moment alamaması çok extreme geldi bana. Bina çiziyorsunuz sonuç olarak. Zamanım olsa yapardım ama su anda gerçekten yogunum ama zamanı olan biri 30 dakkada halleder heralde bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

sütrüktürlere göre nereye ne kadar aralıkla kolon konulacağı falan da öğretiliyor.

tasarımdan uygulamaya geçildiğinde oynama olmaması için gerekli detaylar gösteriliyor yani bu da yeterli zaten, bu moment alabilmek falan gerçekten işin aşırı detayı bir mimar için. bu bilgileri çok iyi bilmek iş hayatında mühendise artislik yapmaya yarar en fazla. onu da yapacağıma cuma günleri uyuyorum 4 ay. belki sonra pişman olurum belli olmaz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...