Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Şimdik, kimisi var "olm tüm gün kısıkta yak, akşam eve gelince harlarsın, ev sıcak durur daha az enerji harcarsın" diyor kimisi " olm öle pahalıya gelio, akşam gelince harla " diyor. Hangisini yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ev küçükse ve tek yaşıyosan akşam yak. ev büyükse ve senden başka birileri de yaşıyorsa kısıkta yak. dağlar kadar fark bekleme ama arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Çok soğuk bi yerde yaşıyorsan ve yalıtım yoksa, kombiyi kapatıp akşam eve geldiğinde ev buz gibi oluyorsa, kombiyi kapatma. Kombiyi kapatıp gittiğin sıcaklıkla eve geldiğin sıcaklık arasında çok fark olmuyorsa, ısı kaybı az ise kapatabilirsin. İlk durumda evi tekrar ısıtmak için yakacağın yakıt kombinin düşük kademede açık kaldığında yakacağı yakıttan fazla oluyor biçok durumda. Ama ikinci durumdaki gibi ısı kaybı fazla olmayan bi ev ise kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 salonunda yaşıyorum evin, diğer oraların kapadım. Yalıtım çok iyi değil ama güneş falana alıyor baya, hmm deniyim bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bi hafta boyunca bi gözlem yap. Sabah çıktığın sıcaklıkla akşam geldiğin sıcaklık arasındaki farkı kaydet, kombiyi kapalı bırakıp. O değerlerin ortalamasına göre en sağlıklı sonucu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 eyvallah saolun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 merkezi ısıtmalı eve taşın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bireysel kombi nasıl olur bilmiyorum ama bizim merkezi ısıtma sabah yak akşam kapa sisteminden belirli saatten sonra en düşük seviyeye indir sistemine geçtik geçeli 25% daha az fatura ödüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 birincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kombi hakkinda ufak bi bilgi Kombi alman icadi almanyada bi tane evde goremezsiniz(adamlar koca mahalleleri tek bi merkezden isitiyo elektrik ceker gibi cekiyosun hatti) Kombi yi 3. dunya ulkelerine satmak icin yaptilar sattilarda herkese Yeni yasaya gore yeni yapilan 1000metrekare uzeri insaatlarda merkezi sistem zorunlu olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kombiyle ısınılıyo mu ki? Sürtünerek daha çok ısınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Merkezi daha iyi evet, alt kat üst kat ısınıo falan güzel oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 pekiğ merkezi ısıtma 24 saat yanıyor mu? bizim arkadaşlarınkini gece 12den sonra kapatıyorlardı, vize zamanı batlıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 eğer konfor arıyosan kısıkta bırak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ilk sayfada kombi sorunu topici buldum iyi oldu şimdi bizim kombinin havalandırma motoru sıkıntılıydı cok ses cıkarıyordu. dd servisi çagırdık 240 lira fiyat çektiler.hani normal bir fiyat mı.yoksa buna 240 + 30 lira servis parası vericeğime.ve kombi ilerde tekrar masraf cıkarabilir yeni kombi almalı mıdır acaba hiç anlamıyoruz kombi işinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Burax said: pekiğ merkezi ısıtma 24 saat yanıyor mu? bizim arkadaşlarınkini gece 12den sonra kapatıyorlardı, vize zamanı batlıyor insan. gece 12 sabah 6 arası kapalı bizde. o arada bina dışarıyla aynı sıcaklığa düşmüyor (genelde merkezi ısıtmalı evler yalıtımlı da olduğundan) ama bütün binanın, taşlarının vs komple ısınıyor olması ile kombide geçici olarak ortam havasını ısıtmanız arasındaki fark tartışılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar