dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 escape said: dilan allah aşkına ne yaptığını söler misin? fb. profılımde kı rusça linke tıkla incitanem :)-D
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 SoulCube said: aynada kendine bakmıştır. gozden kacmasin, ben boyle yilan bir yazis gormedim cunku, cok begendim.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ama dur siz sevgiliydiniz galiba di mi. poff o zaman bi anlami yok :/
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 dış miracların baskılarından dolayı editlemek zorundayım edit
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Azmoo dostum naber? =) Oralarda hava nasıl? yoo ne sevgilsii?
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Azmodai said: SoulCube said: aynada kendine bakmıştır. gozden kacmasin, ben boyle yilan bir yazis gormedim cunku, cok begendim. bu taktik eskimedimi kanka kızlara önce laf sokup, kavga çıkartıp, sonra özelden yazışıp, özür dileyip yazma taktikleri ?
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bence azmo nun belirttigi hareketin ana fikri "guzele bakmak sevaptir"... kavgalik bi durum yok sanirim..
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 çift sarılı baba bile çaktırmadan yazıverdi. beyler durum fena
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yok ben "yilan" yazisin anlamini acikladim... deneyim yani bizimkisi... yanlis anlasilma olmasin :)
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Seviyosanız gidin konuşun kızla. çift sarılı babaya demedim.
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 evet gidin konuşun. dilan çok alçak gönüllü bi insan. mesela öyle konuşurken bir anda "BENDE PORSCHE VAR KENDİM ALDIM" demiyor forumdaki gibi
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bazen düşünüyorum ben de kendime bu yaşta porsche alsam miras değil alınteri gibi yazılar yazarım foruma.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sevaplar isledim ne lan dosyasi mi var bunun hem sevap oldugunu nerden biliyorsun ki yaptigin isin karar mercii gibi konusmussun
kermit Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bilim adamları, fareler üzerinde yaptıkları testlerde, belirli bir genin etkisiz hale getirilmesi halinde bu hayvanların zekalarının ve hafızalarının güçlendiğini gözlemledi. İtalyan Corriere della Sera gazetesinde çıkan habere göre, ABD'deki Emory Üniversitesinden bir grup bilim adamı, bilimsel ismi RGS14 olan gene, The Simpsons ailesinin tembel ve aptal ama bir o kadar da sevimli kahramanı Homer Simpson'ın adını verdi. İnsanlarda da bulunan ve 10 yıl önce keşfedilen RGS14 geninin etkisiz hale getirildiği durumlarda farelerin, daha önce karşılaştıkları nesneleri hatırladıklarını ve labirentlerde normal farelere göre daha iyi yön bulabildiklerini gözlemleyen bilim adamları, bunun insanlarda da aynı sonucu verip vermeyeceğini ise henüz bilmiyor. Farelerin, onları daha aptal kılan bir gene sahip olmalarının nedenini araştıran bilim adamları, henüz resmin tamamını göremedikleri kanısında. Araştırma ekibinin başındaki John Hepler, RGS14'ün başka önemli fonksiyonlarının olup olmadığını henüz bilmediklerini belirterek, farelerin biyolojisiyle insanlarınkinin benzerlik göstermesine rağmen, testin sonuçlarının aynı sonucu vermeyebileceğine dikkati çekti. Bilim adamları şimdi "Homer Simpson" geninin etkisiz hale getirilmesinin aptallığa ve Alzheimer gibi hastalıklara çare olup olmayacağının araştırıyor. Etiketler: bilim, RGS14, Homer Simpson, John Hepler, Bu yazıyı beğendiniz mi?
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Cystein said: evet gidin konuşun. dilan çok alçak gönüllü bi insan. mesela öyle konuşurken bir anda "BENDE PORSCHE VAR KENDİM ALDIM" demiyor forumdaki gibiBu doğru hatta elindeki imkanlar hakıkında da konuşmayan bir insan. DylanN tek hatası ilk başlarda,anlamsız bir gazdan dolayı çok sivri konuşmasıydı şimdi toparlamaya çalışıyor umarım toparlar,çünkü her mesaj attığında porş yazılmasından ben bile sıkıldım...
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Azmodai said: SoulCube said: aynada kendine bakmıştır. gozden kacmasin, ben boyle yilan bir yazis gormedim cunku, cok begendim. harbi haa. haha. kaçmış gözümden ilk okuduğumda.
Öne çıkan mesajlar