Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ventrilo vb.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
LoL oynarken bir kaç kişi olup olmadığını sordu, yok diyince takımlarına başka adam buldu.

Hiç kulanmadım, nedir bilmiyorum, notebook kullanıyorum; aydınlatın beni?

Mumble filan da varmış. İki farklı program filan birbirine bağlanabiliyor mu? Donanım ne kadar? Falan, filan işte...
Mesaj tarihi:
voicechat programı

sadece clienti indirip, adamların vereceği ip adresindeki ventrillo serverina bağlanarak oyun esnasında yazmaktan kurtulursun.

mikrofon + kulaklık varsa rahat edersin. sadece notebook speakeri ve mic'iyle kullanayım dersen bol bol echo yapar, kanser eder adamı.
Mesaj tarihi:
mumble bu iste 1 numaradir,
hem open source olmasi, hem digerlerine kiyasla inanilmaz hafif calismasi. voice activation methodlarinin ts ve vent e gore cok daha ustun olmasi, ve en onemlisi speex ve celt sayesinde ses kalitesinin digerlerine oranla cok cok ustun olmasi mumble i direk rakipsiz yapiyor.

problem gui nin ts ve vent kadar foolproof olmamasi, server administration in digerleri kadar rahat olmamasi(mumble server sahibi olarak soyluyorum, evet eziyet), ve digerleri kadar eski olmamasi sebebiyle fazla insanin bilmemesi dolayisiyla az kulllanilmasi.

ikinci soruya cevap, hayir birbirleriyle xplatform haberlesme imkani sunmuyorlar. hepsinin farkli kullanici authenticate mekanizmalari var cunku.
Mesaj tarihi:
donanim olarak ise notebook mic i eziyet olabilir, stim in de dedigi gibi deli gibi echo yapar, klavye sesi gelir, cok basli olur , ozellikle push to talk degilde voice activation kullaniliyorsa digerlerini kanser eder.

bt kulaklik, veya yaka mikrofonu cogu durumda is gorur eger headset yoksa.
  • Yeni Oluştur...