Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şirket ismi için yardım!!!

massosoit

Öne çıkan mesajlar

güven vermesi lazım o zaman marka olarak kullanacaksanız. bu tip gıdalar insanda uyandırdığı güvene göre alınıyor. bilmem kaç yıllık kesikağaoğulları geleneğinin sofranıza sunduğu lezzet vs. öyle çıtkırıldım isimlerle kalıcı olmuyor süt, peynir, yumurta gibi geleneksel ve doğal gıdalar.
Sosyal ağlarda paylaş

"Cin Ruhi" said:

masso sen şirketle ilgili biraz daha bilgi ver. türetmek kolay olur.. alakasız olunca insanın aklına bişi gelmiyor. kendi soyadlarınız ne mesela. kaç kişi ortak? nerde kuruluyor? pazarı neresi olacak? bi sürü soru var böyle..

Abi o zaman hikayemizi baştan alim sizlere;3 arkadaş bir süt çiftliği kurmaya karar verdik.Alucra/Giresun da araziler ve çiftlik hali hazırda var.ilk süt işiyle başlayacağız,sonra besi işi,süt ürünleri üretimi ve kiraz,ceviz gibi planlamalarımız var ilerisi için.
Sosyal ağlarda paylaş

massosoit said:

"Cin Ruhi" said:

masso sen şirketle ilgili biraz daha bilgi ver. türetmek kolay olur.. alakasız olunca insanın aklına bişi gelmiyor. kendi soyadlarınız ne mesela. kaç kişi ortak? nerde kuruluyor? pazarı neresi olacak? bi sürü soru var böyle..

Abi o zaman hikayemizi baştan alim sizlere;3 arkadaş bir süt çiftliği kurmaya karar verdik.Alucra/Giresun da araziler ve çiftlik hali hazırda var.ilk süt işiyle başlayacağız,sonra besi işi,süt ürünleri üretimi ve kiraz,ceviz gibi planlamalarımız var ilerisi için.

Hekim binmesin tepenize.
Sosyal ağlarda paylaş

"Cin Ruhi" said:

hayırlı olsun bu arada. umarım başarılı olursunuz.
şirket ltd mi aş mi?
genelde insanlar soyadlarını koyarlar şirkete. 3ünüzün soyadının bir karmasını yaratabilirsiniz.

Sağol abi bu arada,ya soy isimler çok alakasız çıkmaz birşey

Esh said:

massosoit said:

Selam millet,süt ve besi çiftiliği kuracağız bir arkadaşla,ama şirket isminde karar kılamadık.

alakasiz ama merak ettim. kac hayvanli du$unuyosunuz? hol$tayn, montofon hangi tur olacak? hayvanlari ithal mi edeceksiniz?

100 baş la başlicaz esh,süt için en verimlisi hoştayn cinsi,amerkayı yeniden keşfetmeye gerek yok dünya böyle yapıyor.

dasaaa said:

bi de yer nerede, dağ başında mı, enerji sıkıntısı var mı?

Yok abi direk ilçe merkezinde 15 dönüm arazi,5 dönümü kapalı çiftlik hazır yani.100 dönüm üzeride ekilebilicek arazi var.

Pazarda hazır,süt fabrikasıyla anlaşıldı.Hatta orayada hissedar olunabilir şeklinde düşünüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır biz yapmadık ama benim baba deli dana öncesi besicilik yapmıştı,bize destek olucaklar.ama tabi iş bizde bitiyor,öğrenicez artık.ilk 2-3 sene çok emek isticek. herşeyi oturtup adam gibi bir kadro kurana kadar.ama kalkıcaz altından.
Çünkü daha ilerisi için yapmak istediğimiz çok şey var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...