Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESL.tr yenileniyor ödüllü kupalar için anket

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

beyler şu an için bildiğim kadarıyla ocak ve şubat olmak üzere iki tane kesin güzel ödüllü kupalar olacak esl içi ve dışında sc2'le ilgili...

onun dışında esl.tr yenilenmesi nedeniyle bi oyuna ödüllü bi cup olacak(ödül hakkında henüz bilgim yok) ve bunun da anketi açıldı oylar sc2 ye ^^

http://www.esl.eu/tr/poll/37950/
Sosyal ağlarda paylaş

Her starcarft oyuncusunun askerlik gibi bir görevi varsa vatani görevinizi yapma zamanınız geldi beyler. Eş , dost , düşman, kanka , sevgili , anne , baba , ex-sevgili kim varsa bu ankette sc2ye oy verdirtmelisiniz. Vatan sizden görev bekler haydi koçlarım sc2yi zirveye taşıyalım.
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

ESL sayfasındada söyledim,yeterince fps oyunlarında turnuva yapılıyor.Artık starcraft gerçeğini görmeleri gerek.Beyler herkes bir yorum atıp orada kendi kulisimizi yapalım.Oylarımızı yorumlarımız ile güclendirelim.

bunları zaten söylemiştim ben sc2 yi şu an herşeyden ayrı tuttuklarına emin olabilirsin çünkü cs ne kadar popüler olsa da takımlı oyun olmasından dolayı organizasyonlarda sorunlar çok çıkıyor.

zaten yorumuna karşı esl.tr baş admininden gelen cevap

akara said:

SC2 için özel planlarımız var :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hah, böyle basarım işte muhabbetinizi :)

Aşkolsun TD)Pentagram...

SC2 bizim gözbebeğimiz, ESL Türkiye olarak çok özel planlarımız var SC2 için. Özel cup için de ayrıntılar ve ödüller yakında açıklanacak.

Ama her şeyden önce topluluk azminize hayran kaldım. Oylamayı kazanmak için acayip birlik olmuşsunuz. 2011'de süper bi SC2 ligi ve kupaları hazırlıyoruz size, merak etmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

Huun masadakı stratejik planları topla,dış mihraplar mihraklar geldi.

gelsinler işte ne güzel. esl gibi bir organizasyon işe asılırsa çok ciddi katkısı olur bizlere. ceplerine bile koyarım bu durumda stratejik planları, sorun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...