Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 beyler şu an için bildiğim kadarıyla ocak ve şubat olmak üzere iki tane kesin güzel ödüllü kupalar olacak esl içi ve dışında sc2'le ilgili... onun dışında esl.tr yenilenmesi nedeniyle bi oyuna ödüllü bi cup olacak(ödül hakkında henüz bilgim yok) ve bunun da anketi açıldı oylar sc2 ye ^^ http://www.esl.eu/tr/poll/37950/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 *kupa Oylayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Fistan said: *kupa haklısın aslında yavaştan oyunlara türk kelimeleri sokmak lazım editledim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 oyladım bende hayırlısı cs toplulugu baya fazla onlar da böyle yükleniyosa işimiz zor gerçi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Her starcarft oyuncusunun askerlik gibi bir görevi varsa vatani görevinizi yapma zamanınız geldi beyler. Eş , dost , düşman, kanka , sevgili , anne , baba , ex-sevgili kim varsa bu ankette sc2ye oy verdirtmelisiniz. Vatan sizden görev bekler haydi koçlarım sc2yi zirveye taşıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 swarmin verdigi oyla benim oy esitmi olacak , sokarim bole ankete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 harris +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ESL sayfasındada söyledim,yeterince fps oyunlarında turnuva yapılıyor.Artık starcraft gerçeğini görmeleri gerek.Beyler herkes bir yorum atıp orada kendi kulisimizi yapalım.Oylarımızı yorumlarımız ile güclendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 TD)Pentagram said: ESL sayfasındada söyledim,yeterince fps oyunlarında turnuva yapılıyor.Artık starcraft gerçeğini görmeleri gerek.Beyler herkes bir yorum atıp orada kendi kulisimizi yapalım.Oylarımızı yorumlarımız ile güclendirelim. bunları zaten söylemiştim ben sc2 yi şu an herşeyden ayrı tuttuklarına emin olabilirsin çünkü cs ne kadar popüler olsa da takımlı oyun olmasından dolayı organizasyonlarda sorunlar çok çıkıyor. zaten yorumuna karşı esl.tr baş admininden gelen cevap akara said: SC2 için özel planlarımız var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Allah allah nasıl bir gururdurki baş admin bana cevap vermiş.ne yapsam kimlere sarılsam sevinçten : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 zaten açık ara önde gidiyoruz şu anda. adminden güzellik istemiyoruz, hakkımızı versin yeter :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 nooblar icinde cup düzenlensin. ödüllü felan. Patchle birlikte chat gelince community olayinin yüzde yüz gelisecegine eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Huun hemen bir ekip kuralım,seçim sandıklarını koruyalım.Bu cs ciler son günde neler yapar neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 evet abijim bu nasıl oylama böyle? ne zaman son bulacağı belli olmayan oylama mı olur? bence yarın sonlandırılması yerindedir. 3 gün süren seçim nerede görülmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 7 ocakmış son gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 estel odulleri diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Hah, böyle basarım işte muhabbetinizi :) Aşkolsun TD)Pentagram... SC2 bizim gözbebeğimiz, ESL Türkiye olarak çok özel planlarımız var SC2 için. Özel cup için de ayrıntılar ve ödüller yakında açıklanacak. Ama her şeyden önce topluluk azminize hayran kaldım. Oylamayı kazanmak için acayip birlik olmuşsunuz. 2011'de süper bi SC2 ligi ve kupaları hazırlıyoruz size, merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Amanın ne güzel haberler duyuyorum ben böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Huun masadakı stratejik planları topla,dış mihraplar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
esltr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Aman sakla, yaranamadım sana zaten bi türlü :) Ne zaman geliyosun ofise kahve içmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 İşin şakası tabiki,herkese kapılar açık saygı ve sevgi çerçevesinde. Bir vakit geliriz tabi bir çay içmeye oval ofise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 TD)Pentagram said: Huun masadakı stratejik planları topla,dış mihraplar mihraklar geldi. gelsinler işte ne güzel. esl gibi bir organizasyon işe asılırsa çok ciddi katkısı olur bizlere. ceplerine bile koyarım bu durumda stratejik planları, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Yani esl görsün artık bak ne kadar sıcak kanlıyız,bize zeytin dalı uzatana bizde boş bırakmayız.Huuncum ne derse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar