Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus savaş gemisi vs Somalili Korsanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içindeyken batırsalar ne farkedicek. terorist işte abi sonuçta. yolda parkta önünüzü kesip paranızı alan, vermeyince bıçağı saplayan adamın daha beteri işte bunlarda
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

Korsanlar tutuklandıktan sonra ruslar tatbikat yapçaz die bombalıyolar, gemilerde korsan falan yok.

karşı ateş açıldı gibi gördüm ben ama?
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

içindeyken batırsalar ne farkedicek. terorist işte abi sonuçta. yolda parkta önünüzü kesip paranızı alan, vermeyince bıçağı saplayan adamın daha beteri işte bunlarda

olmaz öle.. korsan gemisi olup olmadığını dahi anlamadan ateş açılmasına sebep olur böle bi yaklaşım..

işler boka sarar.

alırsın arkadaşları. ellerine cetvelle vurursun falan. sonra gemilerini batırır. sonra yargılarsın.

sonra da köpekbalıklarına yem edersin.

deniz yasaları böle işler.

argh!
Mesaj tarihi:
o değil de amerikanın tonla gemisi var bu sularda yüzüyo.

adamların fasoncusuydu korsanlar bence, kendilerince ticareti baltalamak istedikleri ülkeler/şirketlerin gemilerini sıkıntıya sokmaktı amaç. rus gemilerine yüklenince ruslar da gerekeni yapmıştır.

yani gırla teknoloji var şu var bu var hiç mi bulamıyolar kaç senedir bu korsan sürülerini.
Mesaj tarihi:
tsk videosu çok iyi. ayrıca orda zırhlı arazi kobrasını gösterirken, patlayan lastiği kendi kendine direk doldurup şişirip yola devam etmesi müthiş. daha da müthiş olanı ise aletlerin türk yapılı türk malı olması. vay anasını sayın seyirciler.
Mesaj tarihi:
dendi mi bilmiyorum da, sene 2011, %10 falan isabet var gemiye resmen.. tam bir rezillik bence. ne kadar kötü savaş gemisiymiş ya da ne kadar kötü askerlermiş tutturamamışlar, nokta atışı falan yok resmen baştaki hariç.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

somalililer haklı.
Mesaj tarihi:
lan korsan gemisi degilde
laz idris ustanin takasi anasini satayim

hayir bizim karadenizli balikcilara denk gelseler
bunyari hamsi diye uzerlerine ag atip yakalarlar yani
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben Somalili korsanların yanlış tanıtıldığı kanaatindeyim.

Somali şeriatla yönetilen çok geri biryer evet ama aynı zamanda nasıl olsa adamlar fakir bir "rogue state", seslerini çıkaramazlar diye atık gemileri atıklarını Somali sahillerine boşaltıyorlar ve bildiğim kadarıyla adamlar bundan bıktıkları için korsanlık yapıyorlar. Ben şu ana kadar Somalili korsanların birini öldürdüğünü duymadım, belki olmuştur ama eğer bu adamlar bildiğimiz anlamda korsan olsalardı neden hiç vahşiliklerle ilgili değil de sırf korsan, temizlenmesi gereken bir pislik olmaları yönünde bir tanıtım var?
  • Yeni Oluştur...