Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus savaş gemisi vs Somalili Korsanlar

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

içindeyken batırsalar ne farkedicek. terorist işte abi sonuçta. yolda parkta önünüzü kesip paranızı alan, vermeyince bıçağı saplayan adamın daha beteri işte bunlarda

olmaz öle.. korsan gemisi olup olmadığını dahi anlamadan ateş açılmasına sebep olur böle bi yaklaşım..

işler boka sarar.

alırsın arkadaşları. ellerine cetvelle vurursun falan. sonra gemilerini batırır. sonra yargılarsın.

sonra da köpekbalıklarına yem edersin.

deniz yasaları böle işler.

argh!
Sosyal ağlarda paylaş

o değil de amerikanın tonla gemisi var bu sularda yüzüyo.

adamların fasoncusuydu korsanlar bence, kendilerince ticareti baltalamak istedikleri ülkeler/şirketlerin gemilerini sıkıntıya sokmaktı amaç. rus gemilerine yüklenince ruslar da gerekeni yapmıştır.

yani gırla teknoloji var şu var bu var hiç mi bulamıyolar kaç senedir bu korsan sürülerini.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben Somalili korsanların yanlış tanıtıldığı kanaatindeyim.

Somali şeriatla yönetilen çok geri biryer evet ama aynı zamanda nasıl olsa adamlar fakir bir "rogue state", seslerini çıkaramazlar diye atık gemileri atıklarını Somali sahillerine boşaltıyorlar ve bildiğim kadarıyla adamlar bundan bıktıkları için korsanlık yapıyorlar. Ben şu ana kadar Somalili korsanların birini öldürdüğünü duymadım, belki olmuştur ama eğer bu adamlar bildiğimiz anlamda korsan olsalardı neden hiç vahşiliklerle ilgili değil de sırf korsan, temizlenmesi gereken bir pislik olmaları yönünde bir tanıtım var?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...