Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 içindeyken batırsalar ne farkedicek. terorist işte abi sonuçta. yolda parkta önünüzü kesip paranızı alan, vermeyince bıçağı saplayan adamın daha beteri işte bunlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 7thBreath said: Korsanlar tutuklandıktan sonra ruslar tatbikat yapçaz die bombalıyolar, gemilerde korsan falan yok. karşı ateş açıldı gibi gördüm ben ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yok yanlış görmüşün seken mermi falandır askeri bi forumda bir kaç hafta önce gördüm bunu. Baya tonla bilgi vardı orda link bulursam atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ruslar çok isabetsiz atış yapmış yahu beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Aluriel said: içindeyken batırsalar ne farkedicek. terorist işte abi sonuçta. yolda parkta önünüzü kesip paranızı alan, vermeyince bıçağı saplayan adamın daha beteri işte bunlarda olmaz öle.. korsan gemisi olup olmadığını dahi anlamadan ateş açılmasına sebep olur böle bi yaklaşım.. işler boka sarar. alırsın arkadaşları. ellerine cetvelle vurursun falan. sonra gemilerini batırır. sonra yargılarsın. sonra da köpekbalıklarına yem edersin. deniz yasaları böle işler. argh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 yanlız o göbekli tip falan tam karikatür olmuş ya video haha. şapkası elinde kafasını kaşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 o değil de amerikanın tonla gemisi var bu sularda yüzüyo. adamların fasoncusuydu korsanlar bence, kendilerince ticareti baltalamak istedikleri ülkeler/şirketlerin gemilerini sıkıntıya sokmaktı amaç. rus gemilerine yüklenince ruslar da gerekeni yapmıştır. yani gırla teknoloji var şu var bu var hiç mi bulamıyolar kaç senedir bu korsan sürülerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 somalili korsanların uzaylılarla şavaş için bir cover olduğunu bilmiyor musunuz yoksam! http://www.whatdoesitmean.com/index1425.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 tsk videosu çok iyi. ayrıca orda zırhlı arazi kobrasını gösterirken, patlayan lastiği kendi kendine direk doldurup şişirip yola devam etmesi müthiş. daha da müthiş olanı ise aletlerin türk yapılı türk malı olması. vay anasını sayın seyirciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 dendi mi bilmiyorum da, sene 2011, %10 falan isabet var gemiye resmen.. tam bir rezillik bence. ne kadar kötü savaş gemisiymiş ya da ne kadar kötü askerlermiş tutturamamışlar, nokta atışı falan yok resmen baştaki hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 savaş yok sabah akşam normal tükettiklerinin 5 misli votka içiyo komredler napsınlar :( yoksa aimgod hepsi doğuştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 edit vazgeçtim içinde adam yok sanırım geminin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Aluriel said: içindeyken batırsalar ne farkedicek. terorist işte abi sonuçta. yolda parkta önünüzü kesip paranızı alan, vermeyince bıçağı saplayan adamın daha beteri işte bunlarda somalililer haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 kaç el ateş ediyorlar ya bikere vurdun yeter , görevini yapmak başka keyfini yapmak başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 lan korsan gemisi degilde laz idris ustanin takasi anasini satayim hayir bizim karadenizli balikcilara denk gelseler bunyari hamsi diye uzerlerine ag atip yakalarlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 somali-li-li-li-li-li yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Arkadaşlar ben Somalili korsanların yanlış tanıtıldığı kanaatindeyim. Somali şeriatla yönetilen çok geri biryer evet ama aynı zamanda nasıl olsa adamlar fakir bir "rogue state", seslerini çıkaramazlar diye atık gemileri atıklarını Somali sahillerine boşaltıyorlar ve bildiğim kadarıyla adamlar bundan bıktıkları için korsanlık yapıyorlar. Ben şu ana kadar Somalili korsanların birini öldürdüğünü duymadım, belki olmuştur ama eğer bu adamlar bildiğimiz anlamda korsan olsalardı neden hiç vahşiliklerle ilgili değil de sırf korsan, temizlenmesi gereken bir pislik olmaları yönünde bir tanıtım var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 "somalili korsanlar özgürlük savaşçısdıır, ta ki milyar dolarlık petrol taşıyan bir gemin olana kadar" -Gold Bären nihahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ahahhaha video da baya iyiymis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar