Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 melih abimiz akp'den önce de vardı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Turkceplease said: abi sen 8 yılda hiç bi gelişme göremediğini söylüyorsan işte bu noktada konuşacak birşey yok. çok ağır derecede sabit fikire bağlanmışsın.ne gelişti peki anlatırmasın master akp savunucusu,ama anlatırken gelişim kisvesi altında kıçımızdaki dona kadar alınanları da say. hadi anlat bekliyorum hemde çok acil aydınlat beni ampül!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ipad geldi, android telefonlar geldi, netbooklar piyasaya çıktı, artık 6 çekirdekli işlemcilerimiz var. bunlar güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 8 yılda çok büyük gelişmeler oldu, türbanla üniye girebiliyoruz artık. ÖZGÖRLÖKLÖR ÖLKÖSÖ ÖLÖRÖ DOMOKROSÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 8 yıl oldu mu lan ? oha. olm çok kötü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ulan adamlar bildiğin adi suçlu, katil falan serbest bırakmaya başladılar, yanlarında kendi adamları çıkacak diye. bir de bunları savunan adamlar var. inşallah o çıkanlardan biri senin bi yakınının canını acıtır da o zaman anlarsın durumun vehametini. hakiki adaletin anlamını önemini o zaman kavrarsın. ama yok, içki içti diye adam vurduklarına inan sen hala katillerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 en çok şu 24 kişiyi öldürmekle suçlanan hizbullah tetikçisine güldüm lan. 24 abi yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hadi o "laikçi özgürlük düşmanı pislikleri" öldürdü diye için için seviniyolar diyelim, bişi demeyelim. lise arkadaşlarını vuran genç serbest kalma aşamasında. bu eleman "nasısa bişi olmuyo la" diye aldığı cesaretle yarın yine suç işlemeyeceğini kim garantileyebilir. öğrenci döven bolisler "kocam beni öldürecek" diye kaç kez karakola giden kadını sallamamışlar onlar mı koruyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi 24 kişi dile kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 adamlar gizli gizli seviniyo ki bu cinayetlere. bunların çağdaş özgürlükçü martavalları kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yanlış yer kapattım.. hauahuahuah dinlenicem eve gidince öle açıcam. evet kapanan yer burası. evet [hr] çizgiyi çektik evet.. burası yeni yazılan kısım işte. çocuklar aptal, salak gibi saçma hitaplar nası yasak ise ampül gibi hitaplar da yasak.. uyardım zaten milleti. sizin mesajınız gizlendiyse siz de uyarılmış sayılırsınız. dikkat edin yani. tekrar etmeyin bu yapılan hataları. burada öle ya da böle demokratik bi tartışma ortamı sağlamaya çalışıyoruz. herkes fikrini özgürce dile getiremezse ne önemi kalır zaten tartışmanın.. kırmızı kurdeğlağyı kesip yeniden açıyorum.. hatta açtım. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hakim ve savcılar fişlenmektedir. konu kilitlenebilir buraya kadar boşuna yoruldunuz vali bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar