Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adalet Bakanlığı Hakim ve Savcıları Fişliyor mu?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Turkceplease said:

abi sen 8 yılda hiç bi gelişme göremediğini söylüyorsan işte bu noktada konuşacak birşey yok.

çok ağır derecede sabit fikire bağlanmışsın.
ne gelişti peki anlatırmasın master akp savunucusu,ama anlatırken gelişim kisvesi altında kıçımızdaki dona kadar alınanları da say.

hadi anlat bekliyorum hemde çok acil aydınlat beni ampül!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ulan adamlar bildiğin adi suçlu, katil falan serbest bırakmaya başladılar, yanlarında kendi adamları çıkacak diye. bir de bunları savunan adamlar var.

inşallah o çıkanlardan biri senin bi yakınının canını acıtır da o zaman anlarsın durumun vehametini. hakiki adaletin anlamını önemini o zaman kavrarsın.

ama yok, içki içti diye adam vurduklarına inan sen hala katillerin.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi o "laikçi özgürlük düşmanı pislikleri" öldürdü diye için için seviniyolar diyelim, bişi demeyelim.

lise arkadaşlarını vuran genç serbest kalma aşamasında. bu eleman "nasısa bişi olmuyo la" diye aldığı cesaretle yarın yine suç işlemeyeceğini kim garantileyebilir. öğrenci döven bolisler "kocam beni öldürecek" diye kaç kez karakola giden kadını sallamamışlar onlar mı koruyacak.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış yer kapattım..

hauahuahuah dinlenicem eve gidince öle açıcam. evet

kapanan yer burası. evet
[hr]
çizgiyi çektik evet.. burası yeni yazılan kısım işte.

çocuklar aptal, salak gibi saçma hitaplar nası yasak ise ampül gibi hitaplar da yasak.. uyardım zaten milleti. sizin mesajınız gizlendiyse siz de uyarılmış sayılırsınız. dikkat edin yani. tekrar etmeyin bu yapılan hataları.

burada öle ya da böle demokratik bi tartışma ortamı sağlamaya çalışıyoruz. herkes fikrini özgürce dile getiremezse ne önemi kalır zaten tartışmanın..

kırmızı kurdeğlağyı kesip yeniden açıyorum.. hatta açtım. evet
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...