Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Kendisi şimdiye kadar gördüğüm en iyi çizgiroman programı oluyor. Comicrack ya da CDisplay'den çok daha iyi. Deneyin diyorum. Eminim tüm programları bırakıp buna geçersiniz. http://www.honeyview.org/ Fare, wheel, hepsi ayarlanabiliyor. Wheel down ile sayfa değişmesine gıcık olurum mesela, sayfaları yan tuşlarla değiştirmek isterim; programın Custom mouse input yerinden hemen ayarladım, istediğim gibi oldu. Güzel smooth, sharpen efektleri de var. Ayarlar çok geniş zaten. Manga için, batı tarzı şeyler için güzel şeyler var. http://www.youtube.com/watch?v=mbisM9seD-Y&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Resimleri orijinal boyutunda gösterebiliyor mu? Gösterebiliyorsa iyi. Gösteremiyorsa MMCE ftw. İndiriyorum gerçi bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Gösteriyor elbet. Tüm çizgiroman pragramları gösterir, söylemek aklıma gelmedi o nedenle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 deneyeyim madem, cdisplayex güncellenmiyor ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 chromedan okuyorum ben, en guzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben 5 senelik bi cdisplay versiyonu kullnıyorum hala en rahatı o geliyo bana. dikkatimi cekicek ıvır zıvır hiç bişi yok, dah uygun ölesi cizgiroman okumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 MMCE en iyisi şimdi buna baktım ama baya süslü geldi bana. MMCE'de çok rahatım şahsen. Gerçi bunun bookmark olayı iyiymiş arada tekrar okumak istenirse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Lock'a basıp tam ekran yapınca alıştığımız gibi, penceresiz oluyormuş. bana pek ıvır ıvır dolu gelmedi. özellikle lock edince işte. hatta daha pratik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 cdisplay yetiyo bana da ama deniyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 lock'a her defasında basmak gerektirmesi neyse de bütün dosyayı thumbnail olarak gözlemleme gibi birşey yok mu bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Lock'a her seferinde basmak gerekmiyor. Bİr kere basınca basılı kalıyor bende. Thumbnail için enter'a bas. Oluyor gibi ama çok iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Mac client i var mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sayfa sayfa degil de, o whitespace'leri algilayip kare kare gosteren program yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 O dediğini hiç görmedim. Bir ara widescreen editions diye bir proje vardı, onlar kare kare yapıyordu ama öldüler sanırım. Mac için versiyonu yok ama Wine ile çalışıyor. Wine ile kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar