Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

browserda oynanan güzel flash oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
can sıkıntısına bırebır gelen okulda, iş yerinde, cafede sıkılınca açıp oynıyabilceğimiz güzel oyunları sıralarsak buraya güzel olur. bazen acaip canım sıkılıyor okulda lablarda. topiğin bana acaip yararı dokuncak. sizinde işinize yarar sanırsam.
Flight gibi mesela.

not:doğru yerde değilse topic yollarsınız artıkın ben bilemedim.
Mesaj tarihi:
miniclip'te bush'la ilgili bi oyun vardı,4-5 sene önce onu oynardım.ondan sonra daha flash oyun oynamadım zaten.ama baya iyiydi.onu bulabilecek varmı?hazır flash oyun topiği varken postu atayım bi daha konu açmaya kasmiyim.
Mesaj tarihi:
Dwinz said:

can sıkıntısına bırebır gelen okulda, iş yerinde, cafede sıkılınca açıp oynıyabilceğimiz güzel oyunları sıralarsak buraya güzel olur. bazen acaip canım sıkılıyor okulda lablarda. topiğin bana acaip yararı dokuncak. sizinde işinize yarar sanırsam.
Flight gibi mesela.

42 günde bitirdim B)
Mesaj tarihi:
"Cin Ruhi" said:

Dwinz said:

Flight gibi mesela.

42 günde bitirdim B)

30 gün =)
Mesaj tarihi:
Dwinz said:

Flight gibi mesela.

ne sardı be
Mesaj tarihi:
31 gun ahahh pf. 30 cok rahat olurdu, son 6-7 gun sacma sapan en yuksege ucup bırakıyodum ordan, sonra 30 gun hedesini gordum. son bolumde zaten daha fuelim varken low flight yapmaktan yere carptım 5500 metre sonunda
  • Yeni Oluştur...